Προς το περιεχόμενο

Αυτοματη ενημερωση/ειδοποιηση οτι μια σελιδα εχει νεο υλικο.Γινεται;

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια απορια.

Υπαρχει τροπος,με καποια ρυθμιση,addon,υπηρεσια,κτλ προκειμενου μια σελιδα που εχω ανοιχτη,να ανανεωθει αυτοματα αν υπαρξει καποια αλλαγη στην συγκεκριμενη σελιδα (νεα ποστας,νεες ειδησεις,κτλ),και να ειδοποιηθω με καποιο τροπο ωστε να παω να την ελεγξω;

Πχ εχω μερικα ανοιχτα tabs με topics στο insomnia,τα οποια και παρακολουθω.δεν θελω ομως καθε τρεις και λιγο να πηγαινω και να κανω refresh ενα-ενα τα tabs να δω αν ποσταρε καποιος κατι καινουργιο στα συγκεκριμενα τοπικς.

θα με διευκολυνε παρα πολυ αν πχ το ανοιχτο tab με την σελιδα του τοπικ,εκανε αυτοματα refresh την σελιδα μολις εμπαινε ενα νεο ποστ στο τοπικ και στην συνεχεια με ειδοποιουσε,πχ με το tab να αναβοσβηνει,οτι υπαρχει νεο ποστ και να παω στο tab με την σελιδα να τσεκαρω το τοπικ. φυσικα κατι αναλογο θα θελα να γινοταν οταν εχω ανοιχτες σελιδες απο σιτεσ με τεχνολογικα νεα,κινηματογραφικα νεα κτλ.

υπαρχει τετοια δυνατοτητα οταν σερφαρεις; με οποιονδηποτε τροπο η μορφη και οχι απαραιτητα οπως στο παραδειγμα μου;

και να συμπληρωσω κατι:

1.το refresh all tabs δεν ειναι επιλογη,διοτι κανει refresh σε ολα τα tabs και αν ειναι πολλα καθυστερει αρκετα τον browser ενω φυσικα θα πρεπει μαλι να τσεκαρω ενα-ενα τα ταbs να δω αν μπηκαν νεα ποστς/ειδησεις.

2.το Insomnia εχει δεξια μια μπαρα που δειχνει συνεχεια τα τελευταια ποστς.δεν ειναι και πολυ ευχρηστη λειτουργια για μενα,αφου θα πρεπει να κανω παλι manual refresh την σελιδα καθε φορα,κτλ.

3.χρησιμοποιω firefox και google οποτε δεν εχω προβλημα ποιος browser μπορει να επιτρεπει μια τετοια λειτουργια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...