Προς το περιεχόμενο

cryptload

tasoylos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας εχω το cryptload 1.1.8 και θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται χωρισ να ειμαι premium μελος σε rapidshare κτλ να μην γραφω τα captcha.Επισης ειναι ακινδυνο να γινω μελος με tamper data

Δημοσ.

τον ειχα τον jdownloader αλλα μου ειπαν να βαλω to cryptload για να μην γραφω τα captcha αλλα ειναι ασφαλες να το κανω με tamper data

Δημοσ.

ok αλλα εγω θυμαμαι οτι εγραφα στον jdownloader ta captcha μηπως θελει καμια ρυθμιση

μολις εβαλα τον jdownloader και μου ζητησε to captcha οταν εβαλα να κατεβαινει κατι

Δημοσ.

Ο εύκολος τρόπος είναι να πληρώσεις.

Ο τζαμπατζίδικος, αλλά δύσκολος, τρόπος είναι να λύσεις κατά καιρούς μαζεμένα μερικά captcha για άλλους που χρησιμοποιούν την ίδια υπηρεσία, ώστε να πιστωθούν credits στο account σου...

Δημοσ.

ναι ακριβως αυτο και μπορεισ να γινεις premium μελος χωρισ να πληρωσεις se rapidshare ktl

Δημοσ.

...μπορεισ να γινεις premium μελος χωρισ να πληρωσεις se rapidshare ktl

Ώπα, εδώ υπάρχει θέμα με τους Όρους Χρήσης του forum:

Β. Τα μέλη οφείλουν να συμμετέχουν με ευπρέπεια και κατά τρόπο που σέβεται την ισχύουσα νομοθεσία, τα υπόλοιπα μέλη και την ομαλή λειτουργία του forum, κατά την κρίση των συντονιστών, προκειμένου να διατηρούν το δικαίωμα της συμμετοχής στο forum.

Ζητάς βοήθεια για να «οικειοποιηθείς» ένα εμπορικό προϊόν-υπηρεσία, χωρίς να πληρώσεις γι' αυτήν.

Το παρόν κλειδώνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...