vasilisbilias Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 γεια σας. ενα φιλος μου εχει ενα παλιο υπολογιστη altec (δεν γνωριζω χαρακτηριστικα) και καμια φορα κανει επανεκινησεις απο μονο του και ενφανιζει μια μπλε οθονη. εκανε format και παλη υπαρχει το προβλημα.τι μπορει να φταιει?
georginos1989 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Όταν τον ζορίζεις κάνει επανεκινήσεις;
vasilisbilias Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Όταν τον ζορίζεις κάνει επανεκινήσεις; οχι και οταν μπαινεις μονο ιντερνετ μπορει να στο κανει
karmen1983 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μια και συνεχίζει ακόμα και μετά από φορμάτ άρχισε έλεγχο στο hardware του υπολογιστή... (Υποθέτω ότι οι drivers έχουν περαστεί οι τελευταίοι) Μνήμες -> memtest για 4-5 ώρες Δίσκος -> Διαγνωστικό από το Site της εταιρίας Κάρτα γραφικών -> furmark αν έχει ανεμιστήρι αλλιώς κανένα benchmark ή κανένα βαρύ παιχνίδι Κάνε τα από πάνω και καλή υπομονή... Επίσης καλό είναι να αναφέρεις και από τι αποτελείται το σύστημά σου...
Dr Marley Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μάλλον θα υπερθερμαίνεται και θα κάνει την επανεκκίνηση οσο για την μπλε οθόνη πρόβλημα με τις μνήμες (Με μια πρώτη ματιά )
karmen1983 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μάλλον θα υπερθερμαίνεται και θα κάνει την επανεκκίνηση οσο για την μπλε οθόνη πρόβλημα με τις μνήμες (Με μια πρώτη ματιά ) Βρε Dr Marley πως το κατάλαβες ότι είναι θέμα μνήμης;
Dr Marley Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 δεν συγχρονίζονται καλά οι μνήμες συνήθως η μπλε οθόνη αυτό μας δείχνει
karmen1983 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 δεν συγχρονίζονται καλά οι μνήμες συνήθως η μπλε οθόνη αυτό μας δείχνει Η μπλέ οθόνη μπορεί να δείχνει το οποιοδήποτε πρόβλημα αρκεί να ξέρεις να την διαβάσεις. Εχω φάει μπλε οθόνη επειδή έχασε επαφή ο δίσκος. Παίζει να τρώει μπλε οθόνη από αστάθεια ή έτοιμη να παραδόσει πνεύμα κάρτα γραφικών. Από ανεπαρκή τροφοδοσία κλπ κλπ κλπ Οπότε κάτι προφανές, αν δεν αρχίσει tests ή να εμφανιστεί ο big guru να διαβάσει τα minidumps, δεν βλέπω εγώ προσωπικά...
Dr Marley Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Η μπλέ οθόνη μπορεί να δείχνει το οποιοδήποτε πρόβλημα αρκεί να ξέρεις να την διαβάσεις. Εχω φάει μπλε οθόνη επειδή έχασε επαφή ο δίσκος. Παίζει να τρώει μπλε οθόνη από αστάθεια ή έτοιμη να παραδόσει πνεύμα κάρτα γραφικών. Από ανεπαρκή τροφοδοσία κλπ κλπ κλπ Οπότε κάτι προφανές, αν δεν αρχίσει tests ή να εμφανιστεί ο big guru να διαβάσει τα minidumps, δεν βλέπω εγώ προσωπικά... Κοίτα το ξέρω ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα με την μπλε οθόνη μια μια πρώτη ματιά έχω πει δεν ήμουν απόλυτος. Σίγουρα θα κάνει τα τεστ που ανέφερες και θα δει που ακριβώς είναι το πρόβλημα.
vasilisbilias Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 πηρα το σκληρο του φιλου μου και το εβαλα στο δικο μου pc και παρουσιαζε τα ιδια προβληματα αλλα μολις το εκανα εγω format μεχρι αυτην την στιγμη λειτουργη κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.