Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες,

Σκέφτομαι να αγοράσω (μέσω συμβολαίου) τη συγκεκριμένη συσκευή και θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα:

1. Υπάρχει SMS Delivery Report (αναφορά παράδοσης μηνυμάτων)?

2. Ποια είναι η άποψή σας για το συγκεκριμένο κινητό γενικά?

3. Το bluetooth που έχει, διαθέτει απλό ui για να συνδεθείς με άλλα κινητά?

Ευχαριστώ!

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες,

Σκέφτομαι να αγοράσω (μέσω συμβολαίου) τη συγκεκριμένη συσκευή και θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα:

1. Υπάρχει SMS Delivery Report (αναφορά παράδοσης μηνυμάτων)?

2. Ποια είναι η άποψή σας για το συγκεκριμένο κινητό γενικά?

3. Το bluetooth που έχει, διαθέτει απλό ui για να συνδεθείς με άλλα κινητά?

Ευχαριστώ!

1 ναι

2 η καλύτερή, με δεδομενο όμως ότι μπορεί να απογοητευθεις στην αρχή λόγω του original software της samsung που έχει προβληματάκια. Γενικά το κινητό θέλει ψαξιμο. Με αντικατάσταση του software με αλλο ανεπίσημο, η συσκευή μεταμορφώνεται σε μάλλον την καλύτερή όλων.

3 ναι - δεν έχουν νόημά τέτοιες ερωτήσεις μιας και αλλάζεις τα πάντα στα μετρά σου.

android.png

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντησή σου. Μία τελευταία ερώτηση, είναι η εξής.

Τελικά πόσο μνήμη έχει μέσα ενσωματωμένη? Αλλού βρήκα 2gb αλλού 16gb.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

η καλύτερή, με δεδομενο όμως ότι μπορεί να απογοητευθεις στην αρχή λόγω του original software της samsung που έχει προβληματάκια. Γενικά το κινητό θέλει ψαξιμο. Με αντικατάσταση του software με αλλο ανεπίσημο, η συσκευή μεταμορφώνεται σε μάλλον την καλύτερή όλων.

Επειδή και εμένα με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό αυτό που ακούω δεν μου πολυαρέσει. Δηλ. είναι το καλύτερο smartphone της αγοράς αν αλλάξει το λειτουργικό ? Και από θέμα εγγυήσεων τί παίζει ?

Δημοσ.

Επίσης ρε παιδιά από αυτονομία πως πάει?

Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι κάνουμε χρήση απλού κινητού (δηλαδή ομιλία και μηνύματα) και κλείσουμε κάποιες εφαρμογές που τρέχουν στο background, πως πάει η μπαταρία του? Πόσο αντέχει?

Δημοσ.

Επειδή και εμένα με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό αυτό που ακούω δεν μου πολυαρέσει. Δηλ. είναι το καλύτερο smartphone της αγοράς αν αλλάξει το λειτουργικό ? Και από θέμα εγγυήσεων τί παίζει ?

Έχουν ξαναγραφτεί πολλές φορές και εδω αυτά..

Κοιτα, το origin software της samsung έχει προβλήματά: Τυχαιες υπερθερμανσεις , απότομη πτώση μπαταρίας. Μεχρι να βγάλει κάποια ενημέρωσή της rom (δεν ξέρω αν έχει βγάλει, δε με ενδιαφέρει κιόλας γιατί πάντα οι επίσημες rom είναι χειριτερες απο τις ανεπίσημες σε όλες τις συσκευές). Γι αυτό σχεδον ολοι έχουν βαλει ανεπίσημη rom. Έτσι χάνεις την εγγύηση, αλλα στην πραξη δεν την χάνεις γιατί πριν το πας για service μπορείς να ξαναβαλεις την original. Σε γενικές γραμμές αυτά.

Αλλιώς, αν είσαι ο τύπος που δεν θέλει να πειράξει τίποτα καλύτερα να πας σε άλλη συσκευή. Πχ htc sensation.

Καμία συσκευή δεν έχει όμως: την ταχύτητα, την ανεπισημη υποστήριξή, ποιότητα οθόνης, μνημη, παχος-βαρος του sgs2 ,καμερα,και στην τιμή που το δίνει σήμερα..

Το hardware είναι το ποιο σημαντικό γιατί αυτό, δεν αλλάζει. Ότι πηρες πηρες.. Το software και αλλάζει και υπάρχουν 10δες διαφορετικά να επιλεξείς σήμερα. Η μεγάλη ανεπισιμη υποστήριξή που εγραφα παραπάνω.. :)

Η επιλογή είναι δική σου..

android.png

Επίσης ρε παιδιά από αυτονομία πως πάει?

Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι κάνουμε χρήση απλού κινητού (δηλαδή ομιλία και μηνύματα) και κλείσουμε κάποιες εφαρμογές που τρέχουν στο background, πως πάει η μπαταρία του? Πόσο αντέχει?

Με χρήση απλου κινητού θα σου βγάλει.. πολλες μέρες. Το θεμα είναι ότι αποκλείεται να κανείς χρήση απλου κινητού οπότε κάθε βραδύ θα το βαζεις για φορτηση οποίο κινητό με λειτουργικό και αν πάρεις.

android.png

Δημοσ.

Έχουν ξαναγραφτεί πολλές φορές και εδω αυτά..

Κοιτα, το origin software της samsung έχει προβλήματά: Τυχαιες υπερθερμανσεις , απότομη πτώση μπαταρίας. Μεχρι να βγάλει κάποια ενημέρωσή της rom (δεν ξέρω αν έχει βγάλει, δε με ενδιαφέρει κιόλας γιατί πάντα οι επίσημες rom είναι χειριτερες απο τις ανεπίσημες σε όλες τις συσκευές). Γι αυτό σχεδον ολοι έχουν βαλει ανεπίσημη rom. Έτσι χάνεις την εγγύηση, αλλα στην πραξη δεν την χάνεις γιατί πριν το πας για service μπορείς να ξαναβαλεις την original. Σε γενικές γραμμές αυτά.

Αλλιώς, αν είσαι ο τύπος που δεν θέλει να πειράξει τίποτα καλύτερα να πας σε άλλη συσκευή. Πχ htc sensation.

Καμία συσκευή δεν έχει όμως: την ταχύτητα, την ανεπισημη υποστήριξή, ποιότητα οθόνης, μνημη, παχος-βαρος του sgs2 ,και στην τιμή που το δίνει σήμερα..

Το hardware είναι το ποιο σημαντικό γιατί αυτό, δεν αλλάζει. Ότι πηρες πηρες.. Το software και αλλάζει και υπάρχουν 10δες διαφορετικά να επιλεξείς σήμερα. Η μεγάλη ανεπισιμη υποστήριξή που εγραφα παραπάνω.. :)

Η επιλογή είναι δική σου..

android.png

Με χρήση απλου κινητού θα σου βγάλει.. πολλες μέρες. Το θεμα είναι ότι αποκλείεται να κανείς χρήση απλου κινητού οπότε κάθε βραδύ θα το βαζεις για φορτηση οποίο κινητό με λειτουργικό και αν πάρεις.

android.png

Ισχύουν όλα αυτά που γράφουν για τις υπερθερμάνσεις? Δηλαδή με μικρή λειτουργία όπως αναφέρω πιο πάνω, θα υπερθερμαίνεται τόσο πολύ σε σημείο να μην μπορείς να το αγγίξεις όπως λένε μερικοί?

Δημοσ.

Ισχύουν όλα αυτά που γράφουν για τις υπερθερμάνσεις? Δηλαδή με μικρή λειτουργία όπως αναφέρω πιο πάνω, θα υπερθερμαίνεται τόσο πολύ σε σημείο να μην μπορείς να το αγγίξεις όπως λένε μερικοί?

Εγώ όταν το πηρα (εδω και καιρο-απο τους πρώτους στην Ελλάδα) ναι παρατήρησα τέτοια φαινόμενα. Όχι να μη μπορείς να το αγγίξεις, αυτά είναι υπερβολές, αλλα ζεματαγε. Ο λόγος ήταν ότι κάποια απο τις εφαρμογές της samsung κολησε, έμεινε μόνιμα ανοιχτή με αποτέλεσμά να δουλεύει συνέχεια ο επεξ. και φυσικά να πέσει και η μπαταρια. Δεν συμβαίνει μόνιμα αλλα μπορεί να τύχει. Δεν ξέρω αν έχουν λυθεί αυτά με νεότερες εκδόσεις. Φυσικα ολα αυτα διορθωνονται με μια αλλη rom. Παντως αυτή τη στιγμή προβληματίζεστε χωρίς να έχετε εμπειρία τι σημαίνει κινητό με λειτουργικό. Υπάρχουν παρα πολλοί άλλοι λoγοι που αργα οι γρήγορα οι περισσότεροι θα βαλουν ανεπισιμη rom, ακόμα και αν δουλεύει τέλεια η επίσημη. Το κινητό βελτιώνεται κατακόρυφα σε όλα τα επίπεδα, και σε ταχύτητα και σε αυτονομια, έχεις όλες τις τελευταίες βελτιώσεις του android, και το κινητό αποκτάει νεες δυνατότητές, καλύτερό ui, εικονίδια, φωτοσκιάσεις κλπ κλπ κλπ...

android.png

Δημοσ.

Αυτές τις εφαρμογές μπορείς να τις κλείσεις (από κάποιο task manager) ή ακόμα και να τις κλείσεις μόνιμα από το να τρέχουν?

Δημοσ.

Αυτές τις εφαρμογές μπορείς να τις κλείσεις (από κάποιο task manager) ή ακόμα και να τις κλείσεις μόνιμα από το να τρέχουν?

Φυσικά και μπορείς, αλλα δεν έχεις την εμπειρία, οπότε δεν καταλαβαίνεις ακριβώς γιατί μιλάω. Πχ η samsung έχει εφαρμογή για να ανιχνεύει συνέχεια που βρίσκεται το κινητό ώστε αν στο κλέψουν να το βρεις. Αυτή η εφαρμογή κάποιες σπάνιες μεν φορές, αλλα συμβαίνει μπορεί να κολησει ειδικά αν το δυκτιο είναι "περιεργο". Επίσης καταναλώνει πολυ. Με λίγα λόγια θέλει ξήλωμα, ή αναβαθμισμενη εκδοση. Έχει και άλλες τέτοιες περίεργες εφαρμογές. Από το να κάθεσαι να ψάχνεις τι να αφαιρέσεις με ποιον τρόπο κλπ, είναι 100 φορές ποιο εύκολο να βαλεις μια άλλη rom, που τα έχουν κανει άλλοι αυτά για σένα , όπως και πολλά αλλα, και που ξερουν πως να το κάνουν.

Edit. Επίσης ορισμένες απο αυτές πρέπει να είσαι root για να τις πειράξεις. Root= χάνεις εγγύηση αρα ερχόμαστε στα ιδία.

Επίσης όλα ανεξαρτήτως τα android έχουν μικρά ή μεγάλα τέτοια θέματα. Δεν τα έχει μονο το sgs2. Το γραφω γιατί επειδή τόση ωρα γραφω για το συγκεκριμενο θα νομίζεις κανείς ότι όλα τα υπολοιοα είναι τέλεια απο τη μανα τους..

android.png

Δημοσ.

Φυσικά και μπορείς, αλλα δεν έχεις την εμπειρία, οπότε δεν καταλαβαίνεις ακριβώς γιατί μιλάω. Πχ η samsung έχει εφαρμογή για να ανιχνεύει συνέχεια που βρίσκεται το κινητό ώστε αν στο κλέψουν να το βρεις. Αυτή η εφαρμογή κάποιες σπάνιες μεν φορές, αλλα συμβαίνει μπορεί να κολησει ειδικά αν το δυκτιο είναι "περιεργο". Επίσης καταναλώνει πολυ. Με λίγα λόγια θέλει ξήλωμα, ή αναβαθμισμενη εκδοση. Έχει και άλλες τέτοιες περίεργες εφαρμογές. Από το να κάθεσαι να ψάχνεις τι να αφαιρέσεις με ποιον τρόπο κλπ, είναι 100 φορές ποιο εύκολο να βαλεις μια άλλη rom, που τα έχουν κανει άλλοι αυτά για σένα , όπως και πολλά αλλα, και που ξερουν πως να το κάνουν.

android.png

Οκ. Μια τελευταία ερώτηση, γιατί μάλλον σας έπρηξα...χαχαχα

Αν το κινητό μείνει όπως είναι στην αγορά του (μαμίσιο) και εγώ του κάνω χρήση απλού κινητού (όσο παράξενο και αν φαίνεται αυτό) δηλαδή ούτε apps ούτε τίποτα (just calls and sms) τότε θα παρουσιάζει συμπτώματα ζεστάματος πάλι??

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Οκ. Μια τελευταία ερώτηση, γιατί μάλλον σας έπρηξα...χαχαχα

Αν το κινητό μείνει όπως είναι στην αγορά του (μαμίσιο) και εγώ του κάνω χρήση απλού κινητού (όσο παράξενο και αν φαίνεται αυτό) δηλαδή ούτε apps ούτε τίποτα (just calls and sms) τότε θα παρουσιάζει συμπτώματα ζεστάματος πάλι??

Ευχαριστώ πολύ!

Δεν το ξέρω, το βέβαιο είναι ότι αν υπάρχει μια πιθανότητα στις 100, να συμβεί αυτό, με τέτοια χρήση θα είναι μια στις 1000.

Παντως αυτό που μπορω να σε διαβεβαιώσω 1000% είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωσή να του κανείς τέτοια χρήση. :)

Τοτε παρε ένα απλο κινητό. Ας γραψει και κανένας που πηρε το κινητό τελευταία, με νεότερη επίσημη rom, αν έχουν βελτιωθεί τα παραπάνω.

android.png

Δημοσ.

Όντως παιδιά, αν μπορεί κάποιος που το πήρε σχετικά πρόσφατα και ο οποίος κάνει σχετικά χαλαρή λειτουργία του, ας μας πει την άποψή του...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...