Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχεις όρεξη για δίαβασμα δες τα παρακάτω τοπικ απο το myphone,λένε πολλά οι χρήστες απο τις δικές του εμπειρίες σχετικα με την υπερθερμανση και την μπαταρία του GS2

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309766

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308427

Aπο ότι έχω ακούσει/διαβάσει πάντως το πρόβλημα της υπερθέρμανσης λύνεται εως κάποιο βαθμο αν βάλεις καποια καλη custom rom

Αν και αν το θες μόνο για κλήσεις/μηνυματα δεν έχει νόημα να το πάρεις και να δώσεις τοσα χρήματα,πάρε καποιο φθηνότερο...

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το εχω 2 βδομαδες με την αρχικη ρομ και δεν παρατηρησα υπερθερμανση, με σερφαρισμα στον αυτοματο φωτισμο η οθονη, βγαζει σιγουρα λιγοτερο απο 10 ωρες με 3g.

Δημοσ.

το εχω 2 βδομαδες με την αρχικη ρομ και δεν παρατηρησα υπερθερμανση, με σερφαρισμα στον αυτοματο φωτισμο η οθονη, βγαζει σιγουρα λιγοτερο απο 10 ωρες με 3g.

Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου...

Δημοσ.

Αμα σου βγάζει 10 ώρες με τη χρήση που κανείς original, με custom θα σου βγάλει 16-18 ώρες.

android.png

Δημοσ.

εγω βγαζω βαρια μια μερα με αρκετο παιχνιδι και wifi.

προβλημα υπερθερμανσης δεν εχω.

οταν ομως το φορτωνω με gps, wifi η καποιο εστω και απλο παιχνιδι τοτε ζεσταινεται. Με μουσικη δεν εχει θεμα.

Το πολυ ρευμα το τραβαει η οθονη και ο επεξεργαστης. οποτε οτι και να κανεις αμα ειναι η οθονη ανοιχτη ζοριζεται η μπαταρια. Αμα βαλεις και καμια βαρια εφαρμογη τοτε ναι ζεσταινεται

Δημοσ.

H εγκατάσταση custom rom είναι εύκολη? Δηλαδή γίνεται με αυτές τις εφαρμογές περί ROM, που υπάρχουν στο Android Market?

http://www.insomnia.gr/topic/410120-%ce%b5%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-android-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-galaxy-s2/page__view__findpost__p__4241232

android.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Μόλις εχθές πήρα το καινούριο μου SGS2. Τέλειο..απλά!!! Κάποιες ερωτησούλες που θέλω απαντήσεις...

1. Πως ενεργοποιώ/απενεργοποιώ το 3g?

2. Πως μπορώ να εμφανίσω τις επαφές που βρίσκονται ήδη αποθηκευμένες στην SIM μου? Το μόνο που βλέπω είναι εισαγωγή/εξαγωγή επαφών..Πουθενά εμφάνιση...

3. Πως ενεργοποιώ τη συσκευή ως μαζική αποθήκευση όταν συνδέομαι με usb στο pc ώστε να περάσω τραγούδια και βίντεο?

4. Επίσης, αν κατεβάσω ένα apk file στο τηλέφωνο, πως ακριβώς το τρέχω? Απλά κλικ πάνω του ή χρειάζεται τίποτα άλλο πρόγραμμα από το market?

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Καλημέρα

1)Για να ενεργοποίησης και να απενεργοποίησης το 3G υπάρχουν δυο τρόποι, ο πρώτος είναι μέσα από τις ρυθμίσεις - ασύρματη επικοινωνία - δίκτυα κινητής τηλεφωνίας - χρήση δεδομένων πακέτων

και ο δεύτερος και ποιο εύκολος τρόπος είναι απλά κρατα πατημένο το κουμπί που απενεργοποιεί το κινητό και θα σου βγάλει μια λίστα που η μια επιλογή θα λέει "λειτουργία δικτύου δεδομένων"

2)Για το θέμα τον επαφών τώρα πας επαφές - πατάς το αριστερό Touch πληκτρο - περισσότερα - επιλογές οθόνης - και επιλεγεις από που θες να εμφανίζονται οι επαφές απο το τηλέφωνο,gmail,sim

3)συνδέεις το κινητό με το pc και μετά τραβάς την οθόνη προς τα κάτω πατάς σε μια επιλογή που λέει σύνδεση usb και αυτομάτως σου ανοίγει μια επιλογή που λέει σύνδεση συσκευής αποθήκευσης usb

4)Οχι, δεν χρειάζεται να κανεις κάτι άλλο το κατεβάζεις κανεις εγκατάσταση από το market και αυτό ηταν,επίσης σου βγάζει επιλογή στο πάνω μέρος τις οθόνης σου που αν τραβήξεις προς τα κάτω θα δεις τις ενεργειες έχουν γίνει με την εφαρμογή που επέλεξες,

δηλαδή αν κατέυηκε και αν έγινε εγκατάσταση.

• Moderators
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Μόλις εχθές πήρα το καινούριο μου SGS2. Τέλειο..απλά!!! Κάποιες ερωτησούλες που θέλω απαντήσεις...

1. Πως ενεργοποιώ/απενεργοποιώ το 3g?

2. Πως μπορώ να εμφανίσω τις επαφές που βρίσκονται ήδη αποθηκευμένες στην SIM μου? Το μόνο που βλέπω είναι εισαγωγή/εξαγωγή επαφών..Πουθενά εμφάνιση...

3. Πως ενεργοποιώ τη συσκευή ως μαζική αποθήκευση όταν συνδέομαι με usb στο pc ώστε να περάσω τραγούδια και βίντεο?

4. Επίσης, αν κατεβάσω ένα apk file στο τηλέφωνο, πως ακριβώς το τρέχω? Απλά κλικ πάνω του ή χρειάζεται τίποτα άλλο πρόγραμμα από το market?

Ευχαριστώ πολύ!

1. Κρατα για λιγο πατημενο το power button και θα σου πεταχτε ενα pop up. Απο εκει επιλεγεις αυτο που θελεις.

2. Πηγαινε στις επαφες. Πατα το αριστερο κουμπακι και μετα More> Display Options

3. Οταν το συνδεσεις με υπολογιστη συρε την μπαρα προς τα κατω και πατα την επιλογη που θα σου βγαλει

4. Με το Μy Files βρισκεις το apk και απλα κλικ πανω του.

ΕΝΤΙΤ: Αργησα :D

Δημοσ.

1. Κρατα για λιγο πατημενο το power button και θα σου πεταχτε ενα pop up. Απο εκει επιλεγεις αυτο που θελεις.

2. Πηγαινε στις επαφες. Πατα το αριστερο κουμπακι και μετα More> Display Options

3. Οταν το συνδεσεις με υπολογιστη συρε την μπαρα προς τα κατω και πατα την επιλογη που θα σου βγαλει

4. Με το Μy Files βρισκεις το apk και απλα κλικ πανω του.

ΕΝΤΙΤ: Αργησα :D

Πηγαίνω στο display options (επιλογές οθόνης) και στο επιλογή επαφών για εμφάνιση, μου έχει μόνο το Τηλέφωνο...Γιατί?

Tο περίεργο είναι ότι στο παρακάτω site γράφει ότι όντως δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στο sgs 2.

http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-review-597p6.php

Παρεπιμπτόντως βρήκα και άλλα site, τα οποία γράφουν ότι ενδέχεται όντως να μην υπάρχει αυτή η επιλογή, είτε λόγω του ότι πρέπει να κάνεις αναβάθμιση το λογισμικό, είτε θέλει άλλη rom και όχι τη μαμίσια...

• Moderators
Δημοσ.

Πηγαίνω στο display options (επιλογές οθόνης) και στο επιλογή επαφών για εμφάνιση, μου έχει μόνο το Τηλέφωνο...Γιατί?

Tο περίεργο είναι ότι στο παρακάτω site γράφει ότι όντως δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στο sgs 2.

http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-review-597p6.php

Παρεπιμπτόντως βρήκα και άλλα site, τα οποία γράφουν ότι ενδέχεται όντως να μην υπάρχει αυτή η επιλογή, είτε λόγω του ότι πρέπει να κάνεις αναβάθμιση το λογισμικό, είτε θέλει άλλη rom και όχι τη μαμίσια...

Koυλο αυτο. Βασικα τωρα δεν ειμαι με μαμισια και δεν μπορω να το ελεγξω αλλα νομιζω πως ειχε την επιλογη. Ισως καποιος φιλος με στοκ το δει.

ENTIT: Οντως ετσι λεει στο gsmarena... Εγω ειμαι με custom 2.3.4 οποτε σιγουρα την προσθεσαν την επιλογη επειτα. Αλλα γιατι θυμαμαι πως το ειχε και σε στοκ?

Δημοσ.

και εγώ που μέχρι εχτές είχα original λειτουργικό είχε κανονικά τις επιλογές όπως τις έχει και τώρα και τηλέφωνο και gmail και sim τώρα δεν ξέρω ρε φιλε τι παίζει με το δικό σου

Δημοσ.

1. Επίσης, από που βλέπω το υπόλοιπο της μπαταρίας?

2. Τι σημαίνει το εικονίδιο της "ανακύκλωσης" αριστερά πάνω στο τηλέφωνο?

3. Πως ενεργοποιώ την αναφορά παράδοσης μηνυμάτων και πως αλλάζω τον ήχο της?

Ευχαριστώ πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...