kostas/88 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Quiz: Ποιος launcher είναι αυτός; Θα εξήγησω παρακάτω γιατί το ρωτάω. ούτω που έβαλες δεν είναι κάποιος launcher είναι θέμα στο RevolutionROM Kitchen
oldnew Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 1. Επίσης, από που βλέπω το υπόλοιπο της μπαταρίας? 2. Τι σημαίνει το εικονίδιο της "ανακύκλωσης" αριστερά πάνω στο τηλέφωνο? 3. Πως ενεργοποιώ την αναφορά παράδοσης μηνυμάτων και πως αλλάζω τον ήχο της? Ευχαριστώ πολύ! 1. Ρυθμίσεις,πληροφορίες σχετικά με το τηλ.,χρήση μπαταρίας. ή βαλε το battery circle απο market να το βλέπεις στην taskbar. Όλες οι custom rom έχουν δικά τους εικονίδια γι αυτό. 2. Μήπως λες αυτό της εξοικονόμησης ενεργείας; 3.καλύτερα βαλε το handcent sms, που πλην των άλλων στέλνεις και μεγάλα μυνηματα χωρίς να χρεωνεσαι διπλά. Έχει ριθμησεις για την αναφορά. Στον ενσωματομενο, έχει επίσης ριθμησεις αν θυμάμαι καλα γιατί τον εχω αφαιρέσει εντελώς. Ρωτας εντελώς newbee πράγματά. Ψαξτο λίγο μονός σου. Με ένα Google θα βρεις τα περισσότερα. ούτω που έβαλες δεν είναι κάποιος launcher είναι θέμα στο RevolutionROM Kitchen Και όμως είναι.. Είναι ο launcher pro plus. Το περίεργο για οποίον έχει παρατηρητικότητα είναι ότι τα εικονίδια του dock στον lpp, είναι πολυ μικρά και δεν αλλάζει το μέγεθος τους. Και όμως εγώ τα μεγάλωσα πολυ. Θα το βρει κανείς πως το έκανα ή να το παρει το ποτάμι?
kostas/88 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 1. Επίσης, από που βλέπω το υπόλοιπο της μπαταρίας? 2. Τι σημαίνει το εικονίδιο της "ανακύκλωσης" αριστερά πάνω στο τηλέφωνο? 3. Πως ενεργοποιώ την αναφορά παράδοσης μηνυμάτων και πως αλλάζω τον ήχο της? Ευχαριστώ πολύ! 1) το μονο που μπορείς να κανεις στο original λειτουργικό για να βλέπεις το ποσοστό τις μπαταριας είναι με κάποια εφαρμογή όπως το battery status ultimate 2)το σύμβολο τις ανακύκλωσης είναι η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας 3)για την αναφορά παράδοσης ψάξε στις ρύθμισις τον μηνυμάτων τώρα για να αλλάξεις τον ήχο πρέπει να φτιάξεις μέσα στα αρχεία μου έναν φάκελο που να λέγεται Media μέσα έναν φάκελο Audio και μέσα έναν φάκελο Notifications τώρα βάζεις τον ήχο τις επιλογής σου μέσα στον φάκελο 'Notifications' και στο εμφανίζει στην λίστα με τις ήδη υπάρχουσες επιλογές
oldnew Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν για να ολοκληρώσω αυτό που έλεγα, στην πραγματικότητα αυτό που φαίνεται ως 5 μεγάλα εικονίδια στο dock, είναι μια μεγάλη φωτο. Δημιουργησα στο photoshop ένα εντελώς διαφανο dock, και κολησα τα 5 παραπάνω εικονίδια πανω της αφού τα μεγενθυνα πρώτα. Ολο αυτό λοιπόν είναι ένα dock background. Όταν το ορισω ως dock background όμως, φαίνονται και τα πραγματικά εικονίδια που υπάρχουν απο πανω. Τα αλαζω λοιπόν και τα 5 με ένα διάφανο εικονίδιό για να τα κάνω αόρατα και όλα οκ.. Έψαχνα σε διαφορα φόρουμ και ολοι γραφαν ότι δεν γίνεται να μεγαλώσεις τα εικονίδια. Να που γίνεται έστω με οφθαλμαπατες . Να το πραγματικό μέγεθος του εικονιδίου τηλεφώνου, πριν το κάνω αόρατο :
function Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Συγνώμη για την κούραση ρε παιδιά, έχω 2 ερωτήσεις ακόμα... 1. Όλα αυτά τα widgets (accuweather.com, νέα της samsung κ.α.) όταν τα έχουμε μπροστά στο desktop ενεργά, τρώνε internet data δεδομένα (mb)? 2. Όταν επιχείρησα να βάλω δική μου φωτογραφία ως wallpaper, όταν βγήκε το κίτρινο πλαίσιο για να επιλέξω κομμάτι της εικόνας, δεν μου την επέλεγε ολόκληρη, πάντα άφηνε κάποιο κομμάτι έξω. Παίζει ρόλο ότι αυτές οι φωτογραφίες ήταν τραβηγμένες με άλλο κινητό (και άρα άλλη ανάλυση)? Ευχαριστώ πολύ!
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Συγνώμη για την κούραση ρε παιδιά, έχω 2 ερωτήσεις ακόμα... 1. Όλα αυτά τα widgets (accuweather.com, νέα της samsung κ.α.) όταν τα έχουμε μπροστά στο desktop ενεργά, τρώνε internet data δεδομένα (mb)? 2. Όταν επιχείρησα να βάλω δική μου φωτογραφία ως wallpaper, όταν βγήκε το κίτρινο πλαίσιο για να επιλέξω κομμάτι της εικόνας, δεν μου την επέλεγε ολόκληρη, πάντα άφηνε κάποιο κομμάτι έξω. Παίζει ρόλο ότι αυτές οι φωτογραφίες ήταν τραβηγμένες με άλλο κινητό (και άρα άλλη ανάλυση)? Ευχαριστώ πολύ! 1. Ναι 2. Κατι παιζει με την αναλυση οντως.
function Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 1. Αν είναι δυνατόν....δηλαδή ακόμα και η ώρα που έχει μπροστά μπροστά με χρεώνει στο Internet? 2. Αν εγώ έχω απενεργοποιημένο το 3g, και έχω αυτά τα widgets ενεργά στις πρώτες σελίδες, φαντάζομαι ότι δεν χρεώνομαι, σωστά?
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 1. Αν είναι δυνατόν....δηλαδή ακόμα και η ώρα που έχει μπροστά μπροστά με χρεώνει στο Internet? 2. Αν εγώ έχω απενεργοποιημένο το 3g, και έχω αυτά τα widgets ενεργά στις πρώτες σελίδες, φαντάζομαι ότι δεν χρεώνομαι, σωστά? 1. Οχι ρε συ μην τρελαινεσαι. Τα widgets που ΑΠΑΙΤΟΥΝ συνδεση σε χρεωνουν, οπως τα accuweather.com, νέα της samsung κ.α. που ανεφερες. Το ρολοι δεν εχει τετοιο θεμα. 2. Σωστα.
oldnew Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Τα περισσότερα widget, πχ αυτό που εχω για καιρο παραπάνω, το ρυθμίσεις ποτε θα ενημερώνεται. Πχ έχει επιλογή να ενημερώνεται μονο όταν πατας, και όχι αυτόματα ή να ενημερώνεται μονο όταν υπάρχει wifi πρόσβαση. Κάποια όμως ειδικά τα ενσωματομενα της samsung δεν έχουν τέτοιες επιλογές.
Taral21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Είμαι πλέον με τελευταία Leomar, Kernel Jeffrey και KH3 με 2.3.4 Android, χθες που έπαιξα κάνα μισάωρο Assassin's Creed η συσκευή δεν ανέβασε πάνω από 39 βαθμούς και είδα και χαμηλότερη κατανάλωση στη μπαταρία. Πραγματικά καμιά σχέση με KF3 και μαμά Rom!!
function Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Τα περισσότερα widget, πχ αυτό που εχω για καιρο παραπάνω, το ρυθμίσεις ποτε θα ενημερώνεται. Πχ έχει επιλογή να ενημερώνεται μονο όταν πατας, και όχι αυτόματα ή να ενημερώνεται μονο όταν υπάρχει wifi πρόσβαση. Κάποια όμως ειδικά τα ενσωματομενα της samsung δεν έχουν τέτοιες επιλογές. Γενικά σου είναι εύκολο να μου πεις ποια προγραμματα (apps, όπως π.χ. το Samsung apps) και ποια widgets απαιτούν σύνδεση στο Internet ώστε να μην μου έρθει ο ουρανός σφοντήλι με τον επόμενο λογαριασμό?? Θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ.
oldnew Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Γενικά σου είναι εύκολο να μου πεις ποια προγραμματα (apps, όπως π.χ. το Samsung apps) και ποια widgets απαιτούν σύνδεση στο Internet ώστε να μην μου έρθει ο ουρανός σφοντήλι με τον επόμενο λογαριασμό?? Θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ. Στην original rom, δε θυμάμαι, πλην των βασικών, καιρός κλπ. Η μονή σίγουρη λύση να κλείνεις τα δεδομένα μέσω δυκτιου, αμα δεν έχεις πακέτο δεδομένων. Αν και για εμένα, ακόμα και κάρτα να έχεις, παρε κάποια κάρτα με πακέτο δεδομένων πανω, βαλε και ένα widget που να σου δείχνει ποσα καταναλωσε, ώστε να μη ξεπερνας το oριο. Πχ 3g watchdog
dimi5 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 ρε παιδια να ρωτησω κατι? οταν εισαι στο ιντερνετ μεσω (wi-fi) ποσες ωρες παει η μπαταρια(σημειωση οτι η μπαταρια ειναι στο 100%)?
nikoskon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 ρε παιδια να ρωτησω κατι? οταν εισαι στο ιντερνετ μεσω (wi-fi) ποσες ωρες παει η μπαταρια(σημειωση οτι η μπαταρια ειναι στο 100%)? Το ανοικτό wi-fi δεν καταναλώνει τόσο, όσο η χρήση του Internet. Δηλαδή και όλη μέρα να έχεις απλά ανοιχτό το WiFi δεν θα δεις τραγική κατανάλωση. Ενδεχομένως λιγότερη από το να έχεις ανοιχτά τα mobile data. Ουσιαστικά η χρήση είναι που καταναλώνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα