Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικά το Apps δεν το χρησιμοποιώ καθόλου.... και το Kies μόνο για drivers ή αν θες να αναβαθμίσεις σε Ελληνική επίσημη Rom κλπ. Γενικά δεν είναι και ότι καλύτερο σαν εφαρμογή! :P

Δημοσ.

Δεν ηταν αναγκη να κανεις reset. Τον ασσο τον εχει επειδη πρεπει να κανεις εγκατασταση το qik, συμφωνα με τα λεγομενα της samsung. Μεγα κολλημα αλλα φευγει ευκολα....

Δημοσ.

Που να το ξέρω ρε φίλε...χαχαχαχαχα

Τέλος πάντων...

1. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσεις οποιαδήποτε ενημέρωση πάνω στο κινητό?

2. Πως βλέπω πόσα contacts έχω στο τηλέφωνό μου (αριθμούς αποθηκευμένους δηλαδή)?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω το εξής...

Αν εγώ θέλω στο internet να βλέπω ολόκληρα τα site και όχι να κάνει redirect στα αντίστοιχα m.something.com, πως το κάνω???

Η αυτό είναι θέμα του site?

Στην αρχή θυμάμαι ότι πήγαινα κανονικά στο www.contra.gr ενώ τώρα με πηγαίνει κατευθείαν στο m.contra.gr...

Δημοσ.

Αν εγώ θέλω στο internet να βλέπω ολόκληρα τα site και όχι να κάνει redirect στα αντίστοιχα m.something.com, πως το κάνω???

Στην αρχή θυμάμαι ότι πήγαινα κανονικά στο www.contra.gr ενώ τώρα με πηγαίνει κατευθείαν στο m.contra.gr...

Αλλαξε user agent στον browser κανε να φαiνεται ας πουμε mozilla...

• Moderators
Δημοσ.

Καποιες ιστοσελιδες εχουν mobile version και desktop version. Συνηθως η επιλογη αυτη ειναι κατω κατω (στις αρχικες σελιδες τους).

Ωστοσο μπορεις να πατησεις εκει που γραφεις τη διευθυνση το εξης: about:useragent και να επιλεξεις. Ομως η επιλογη δεν θα παραμεινει μετα απο reboot και θα πρεπει να το ξανακανεις.

Εναλλακτικες: Κατεβαζεις καποιον αλλον browser (νομιζω ο Dolphin εχει αυτην την επιλογη). Αλλιως καπου στους xda υπαρχει ενα modded apk του default browser με την επιλογη για user agent στις ρυθμισεις του. Αλλα δεν ξερω αν λειτουργει σε stock rom.

Δημοσ.

Καποιες ιστοσελιδες εχουν mobile version και desktop version. Συνηθως η επιλογη αυτη ειναι κατω κατω (στις αρχικες σελιδες τους).

Ωστοσο μπορεις να πατησεις εκει που γραφεις τη διευθυνση το εξης: about:useragent και να επιλεξεις. Ομως η επιλογη δεν θα παραμεινει μετα απο reboot και θα πρεπει να το ξανακανεις.

Εναλλακτικες: Κατεβαζεις καποιον αλλον browser (νομιζω ο Dolphin εχει αυτην την επιλογη). Αλλιως καπου στους xda υπαρχει ενα modded apk του default browser με την επιλογη για user agent στις ρυθμισεις του. Αλλα δεν ξερω αν λειτουργει σε stock rom.

Ευχαριστώ πολύ!!!!

Δημοσ.

Πως ακριβώς το κάνω αυτό...?

Βαλε τον dolphin browser hd, κατεβασε και το "destoptoggle" ώστε αριστερά να έχεις ένα εικονίδιό για να μετακίνησε ανάμεσα στις 2 καταστάσεις.

android.png

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

hello! 
Εδώ και 3-4 μέρες πέφτει απότομα η μπαταρία. Μπορεί να το έκανε και στο παρελθόν αλλά να μην το καταλάβαινα γιατί έκανα συνέχεια χρήση του ίντερνετ κτλ. Τις προάλλες είχα 90% μπαταρία το βράδυ και είπα να μην το φορτίσω, και ξύπνησα το πρωί από τον ήχο "συνδέστε το φορτιστή". Το ίδιο και την επόμενη μέρα. Και χθες και σήμερα το έχω όλη την ώρα στο φορτιστή γιατί αν το βγάλω, μέσα σε 10-15 λεπτά πέφτει στο 80%. 
Δεν έχω κατεβάσει καμία εφαρμογή. Και δεν νομίζω να έγινε και κανένα update αυτές τις μέρες γιατί δεν άνοιξα το wifi καθόλου. 
Μπορώ να κάνω κάτι; 

Επίσης: κατέβασα κάποιες εφαρμογές για τη μπαταρία και δείχνει ότι δεν μπαίνει ποτέ σε deep sleep. (γράφει 0s) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...