seriousam Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Γεια σας παιδια. Απο περιεργεια και μονο θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση.Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο review που να συγκρινει ενα MacBook με ενα κοινο pc (HP,sony, etc) στο οποιο να εχουν εγγαστασταθει macintosh. Δεδομενου οτι τα macintosh γινεται να εγγατασταθουν σε ενα συμβατικο pc και δεδομενου οτι οι υπολογιστες που συγκρινονται (macBook και κοινο pc) εχουν οσο το δυνατον ιδια χαρακτηριστικα. Η απορεια αυτη μου δημιουργηθηκε βλεποντασς πως ενα MacBook με ιδια χαρακτηριστικα με ενα HP εχει διπλασια τιμη απο το HP.Θελοντας ετσι να δω αν η διαφορα στην τιμη ανταποκρυνεται στην διαφορα στην αποδοση. Δειτε για παραδειγμα MacBook και Hp Pavilion. Ευχαριστω.
Dbzakias2 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 καμια διαφορα δεν υπαρχει! ειχα ibook και κανονικο pc με Mac και καμια διαφορα! απλα στα apple προιοντα πληρωνεις τις διακοπες του καθε προϊσταμένου!
rafail1994 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Τα hackintosh δεν δουλεύουν πάντα και χρειάζεται και αρκετός καιρός για να τα κανείς να δουλεύουν καλά . Επίσης υπάρχουν και ασυμβατότητες
Dbzakias2 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Τα hackintosh δεν δουλεύουν πάντα και χρειάζεται και αρκετός καιρός για να τα κανείς να δουλεύουν καλά . Επίσης υπάρχουν και ασυμβατότητες εννοειται αλλα οταν τα προσαρμόσεις στο συστημα σου ειναι μη σου πω ακομα καλυτερα απο τα μακ!
seriousam Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 το ρωταω γιατι στην προκειμενη περιπτωση το HP εχει και αρκετα καλυτερη καρτα γραφικων αν δεν κανω λαθως..και εχει την μιση τιμη του Mac. Οσο για την ασυμβατοτητες,ξερω πως υπαρχουν στη περιπτωση του AMD...τωρα αν ειναι δυσκολο ή ευκολο να τα προσαρμωσει κανεις στο συστημα του δεν το γνωριζω..αλλα φανταζομαι πως ειναι πιο ευκολο απο το να βγαλεις αλλα 800ευρω δουλευοντας. Παντως πραγματικα θα ηθελα να δω καποιο review,γιατι ολοι συγκρινουν τα Mac(harware) αλλα πουθενα δεν μπορουμε να δουμε μια τετοια συγκριση.
Dbzakias2 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 το ρωταω γιατι στην προκειμενη περιπτωση το HP εχει και αρκετα καλυτερη καρτα γραφικων αν δεν κανω λαθως..και εχει την μιση τιμη του Mac. Οσο για την ασυμβατοτητες,ξερω πως υπαρχουν στη περιπτωση του AMD...τωρα αν ειναι δυσκολο ή ευκολο να τα προσαρμωσει κανεις στο συστημα του δεν το γνωριζω..αλλα φανταζομαι πως ειναι πιο ευκολο απο το να βγαλεις αλλα 800ευρω δουλευοντας. Παντως πραγματικα θα ηθελα να δω καποιο review,γιατι ολοι συγκρινουν τα Mac(harware) αλλα πουθενα δεν μπορουμε να δουμε μια τετοια συγκριση. φιλε μου παρε το hp αν και περισσοτερο τα windows θα χρησιμοποιεις παρα τα mac! π.χ. στο συστημα της υπογραφης μου εχω τα μακ μαζι με τα windows 7 και συνεχεια στα 7 μπαινω...
rafail1994 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ο ποιο αποδοτικός και απλός τρόπος είναι με το iboot μπορείς να δεις τον οδηγό εδω. Διαφορές ανάμεσα στα δυο λειτουργικά στο ίδιο hardware θα δεις 100% δεν χρειάζεται να το κάνει κάποιος review αφού μιλάμε για εντελώς διαφορετική ‘’τεχνολογία’’
seriousam Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Διαφορές ανάμεσα στα δυο λειτουργικά στο ίδιο hardware θα δεις 100% δεν χρειάζεται να το κάνει κάποιος review αφού μιλάμε για εντελώς διαφορετική ‘’τεχνολογία’’ δεν καταλαβες..για το αντιθετο μιλαω...ιδια λειτουργικα σε 2 διαφορετικα pc(ενα mac κ ενα HP)με σχεδον ιδια χαρακτηριστικα (cpu,ram etc) φιλε μου παρε το hp αν και περισσοτερο τα windows θα χρησιμοποιεις παρα τα mac! π.χ. στο συστημα της υπογραφης μου εχω τα μακ μαζι με τα windows 7 και συνεχεια στα 7 μπαινω... δεν σκοπευω να αγορασω κατι..απο απορεια το ρωτησα..γιατι πολυς κοσμοσ σκωτωνεται για τα MacBook οποτε αναρωτηθηκα αν αξιζουν τα λεφτα τους συγγριτικα με ενα συνιθισμενο pc. Εγω προσωπικα δεν κανω καμια ιδιαιτερη χρηρη του pc οποτε στα win7 θα εμενα.Απο περιεργει κ μονο ρωτησα.
Arctic Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ξέρω για τα laptops αλλά για τους σταθερούς, αν θέλεις να βάλεις macos πρέπει να αγοράσεις κάθε κομμάτι που υποστηρίζεται από το λειτουργικό. Το πρώτο και βασικότερο είναι η μητρική. Αν ενδιαφέρεσαι ψάξου λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.