Προς το περιεχόμενο

Ξανά απέξω οι μηχανικοί των ΤΕΙ

REDODIN7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτο ειναι σαφές αλλά ισχύει ακομα και για την ιδια σχολή αν περάσουν 4-5 χρόνια ή αλλαξει καθηγητης.

Oταν λεω τα ιδια ,εννοω τις ιδιας δυσκολιας βρε συ κρις .Δεν ειμαι κανενα ασχετο να με τουμπαρεις με τετοια .Εννοειται οτι αν περασουν καποια χρονια θα αλλαξει η εξεταστικη υλη γιατι αλλαζουν οι επιστημες.Αλλα παλι αλλα διδασκονται στην μια σχολη και ως προς το αντικειμενο και αλλα στην αλλη .Οπως ειπε καποιος παραπανω αλλου μπορει να δινετε περισσοτερη βαρυτητα στην αρχιτεκτονικη ,αλλου στην διακοσμηση εσωτερικων χωρων .Ειναι αλλο αντικειμενο.Το οτι το ιδιο αντικειμενο εξελισσεται με τα χρονια σημαινει απλως οτι ο πτυχιουχος πρεπει να παρακολουθει τις εξελιξεις για να μην ειναι απαρχαιωμενος .Που το βλεπεις και αυτο πολλες φορες.

Δημοσ.

Το εννοείς αυτό ή κάνεις πλάκα?

εμ το εννοω. Εγω μπορει να μην παρακολουθω αλλα να διαβαζω μονος μου την υλη και παραπανω απο την υλη, απο βιβλιο, ιντερνετ κλπ.

Η φαινεται απο τις εργασιες. Εγω μπορει να προτιμω να κατσω να λιωσω μονος μου και να φτιαξω ενα προγραμμα (γιατι μονο μονος σου μαθαινεις να προγραμματιζεις) και οι διαλεξεις του καθηγητη να μου φαινονται αχρειαστες.

Ο αλλος μπορει να χει παρακολουθησει τα παντα και εγω να ειμαι καλυτερος στην τελικη.

Ειμαι φουλ κατα υποχρεωτικων παρακολουθησεων.

Δημοσ.

εμ το εννοω. Εγω μπορει να μην παρακολουθω αλλα να διαβαζω μονος μου την υλη και παραπανω απο την υλη, απο βιβλιο, ιντερνετ κλπ.

Η φαινεται απο τις εργασιες. Εγω μπορει να προτιμω να κατσω να λιωσω μονος μου και να φτιαξω ενα προγραμμα (γιατι μονο μονος σου μαθαινεις να προγραμματιζεις) και οι διαλεξεις του καθηγητη να μου φαινονται αχρειαστες.

Ο αλλος μπορει να χει παρακολουθησει τα παντα και εγω να ειμαι καλυτερος στην τελικη.

Ειμαι φουλ κατα υποχρεωτικων παρακολουθησεων.

Απόλυτα δεκτό αυτό που λες και εγώ μαζί σου είμαι. Αλλά ειλικρινά, πόσοι από τους φοιτητές που δεν πατάνε στο Πανεπιστήμιο πιστεύεις ότι είναι της ίδιας λογικής με εσένα? Για να γίνει η παρακολούθηση ενός μαθήματος επιλογή θα πρέπει οι φοιτητές να έχουν μια Α κριτική ικανότητα ώστε να μπορούν να καταλαβαίνουν τι θα τους ωφελήσει περισσότερο, η παρακολούθηση ή το διάβασμα στο σπίτι. Στην προκειμένη περίπτωση νομίζω ότι απλά αράζουν Στου Χασάν :P

Δημοσ.

Απόλυτα δεκτό αυτό που λες και εγώ μαζί σου είμαι. Αλλά ειλικρινά, πόσοι από τους φοιτητές που δεν πατάνε στο Πανεπιστήμιο πιστεύεις ότι είναι της ίδιας λογικής με εσένα? Για να γίνει η παρακολούθηση ενός μαθήματος επιλογή θα πρέπει οι φοιτητές να έχουν μια Α κριτική ικανότητα ώστε να μπορούν να καταλαβαίνουν τι θα τους ωφελήσει περισσότερο, η παρακολούθηση ή το διάβασμα στο σπίτι. Στην προκειμένη περίπτωση νομίζω ότι απλά αράζουν Στου Χασάν :P

Μα το αν θα εχουν αποκομισει τις καταλληλες γνωσεις κρινεται στις εξετασεις.

Δημοσ.

Δεν εχει σχεση η παρακολουθηση, στις εξετασεις φαινεται τι εχεις μαθει

ακριβως αυτο δεν εχει καμια σχεση η παρακολουθηση πολυ πιο πολλα πραγματα μπορεις να αποικοδομησεις αν ψαχτεις μονος σου !! και για το θεμα μας συμφωνω ας υπαρχουν εξετασεις αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι θελετε τοσο πολυ να γραφτειτε στο ΤΕΕ ολοι οι τειτζιδες ξαναλεω προσωπικα οτι ειναι θετικο στην πραγματικοτητα που ζουμε να μην μπορειτε να μπειτε στο ΤΕΕ αλλα να μπορειτε να κανετε το επαγγελμα σας!!!! εχω ακουσει ατομο στο πολυτεχνειο πασπιτη να λεει θα μπω στο πρασινο τεε και απο μεσα μου ελεγα να ποιοι ειναι οι μηχανικοι τους οποιους καποιοι θα εμπιστευθουν αυριο !! προτιμω να εχω συναδελφο καποιον που θα εχει λιωσει και θα εχει ψαχτει απο το τει παρα το κομματοσκυλο που δεν γνωριζει τιποτα !!! υπαρχουν τειτζηδες που ειναι ισως πολυ καλυτεροι επαγγελματιες απο μηχανικους !! ας μπουν οι εξετασεις και ο καλυτερος κερδιζει ;)

Δημοσ.

ακριβως αυτο δεν εχει καμια σχεση η παρακολουθηση πολυ πιο πολλα πραγματα μπορεις να αποικοδομησεις αν ψαχτεις μονος σου !! και για το θεμα μας συμφωνω ας υπαρχουν εξετασεις αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι θελετε τοσο πολυ να γραφτειτε στο ΤΕΕ ολοι οι τειτζιδες ξαναλεω προσωπικα οτι ειναι θετικο στην πραγματικοτητα που ζουμε να μην μπορειτε να μπειτε στο ΤΕΕ αλλα να μπορειτε να κανετε το επαγγελμα σας!!!! εχω ακουσει ατομο στο πολυτεχνειο πασπιτη να λεει θα μπω στο πρασινο τεε και απο μεσα μου ελεγα να ποιοι ειναι οι μηχανικοι τους οποιους καποιοι θα εμπιστευθουν αυριο !! προτιμω να εχω συναδελφο καποιον που θα εχει λιωσει και θα εχει ψαχτει απο το τει παρα το κομματοσκυλο που δεν γνωριζει τιποτα !!! υπαρχουν τειτζηδες που ειναι ισως πολυ καλυτεροι επαγγελματιες απο μηχανικους !! ας μπουν οι εξετασεις και ο καλυτερος κερδιζει ;)

Aναλογα τον καθηγητη .Υπαρχουν καθηγητες που τους αναπληρωνεις αν διαβασεις μονος σου και υπαρχουν αλλοι που δεν ακουλουθουν καποιο βιβλιο και πρεπει να παρακουλουθησεις ..εννοεοται βεβαια οτι η προσωπικη ερευνα ειναι απαραιτητη..

Δημοσ.

Aναλογα τον καθηγητη .Υπαρχουν καθηγητες που τους αναπληρωνεις αν διαβασεις μονος σου και υπαρχουν αλλοι που δεν ακουλουθουν καποιο βιβλιο και πρεπει να παρακουλουθησεις ..

Βρισκεις σημειωσεις απο καποιον που παρακολουθει ;)

Δημοσ.

Πολύ αγγελικά μου μοιάζουν όλα. Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι στις εξεταστικές πέφτει η αντιγραφή του αιώνα και οι φοιτητές έχουν αναπτύξει +00 μεθόδους. Αν δεν ήταν έτσι όλοι οι πτυχιούχοι θα έπρεπε να είναι άξιοι του τίτλου σπουδών τους. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια, δεν ξέρω...

Δημοσ.

Βρισκεις σημειωσεις απο καποιον που παρακολουθει ;)

Και αυτο αλλα καποιοι καθηγητες πραγματι αξιζουν τον κοπο..

Δημοσ.

Aναλογα τον καθηγητη .Υπαρχουν καθηγητες που τους αναπληρωνεις αν διαβασεις μονος σου και υπαρχουν αλλοι που δεν ακουλουθουν καποιο βιβλιο και πρεπει να παρακουλουθησεις ..εννοεοται βεβαια οτι η προσωπικη ερευνα ειναι απαραιτητη..

οχι προσωπικα πιστευω οτι αν ξερω την υλη που κανει και ειδικα αν δεν ακολουθει καποιο συγκεκριμενο βιβλιο μπορω να ψαχτω και να μαθω πολυ περισσοτερα αποτι μου προσφερει ο καθηγητης !! γιαυτο καθε αρχη ακαδημαικου ετους πηγαινω στο πρωτο μαθημα ακουω τι περιπου θα κανουμε και μετα αρχιζω διαβαζω μονη μου και ψαχνομαι οσο περισσοτερο μπορω

Δημοσ.

Πολύ αγγελικά μου μοιάζουν όλα. Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι στις εξεταστικές πέφτει η αντιγραφή του αιώνα και οι φοιτητές έχουν αναπτύξει +00 μεθόδους. Αν δεν ήταν έτσι όλοι οι πτυχιούχοι θα έπρεπε να είναι άξιοι του τίτλου σπουδών τους. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια, δεν ξέρω...

Μμ ορισμενες φορες ναι οταν δινει πολυς κοσμος μαζι ηταν κατι απαντησεις που ακουγοταν σε πολυφωνικο συστημα πισω πισω .Πχ σε πολλαπλης επιλογης 1 β ,2 γ κτλ αλλα σε ερωτηση αναπτυξης η λυσιματος ασκησης τι να αντιγραψεις.

Δημοσ.

α δεν μπορω να καταλαβω γιατι θελετε τοσο πολυ να γραφτειτε στο ΤΕΕ ολοι οι τειτζιδες

Για το δικαίωμα υπογραφής, και το δικαίωμα να ανοίξεις μαγαζί. Στον κλάδο μου βέβαια (Πληροφορική)δεν έχουμε τέτοια δικαιώματα, και κακώς.

Η κουτσή μαρία ανοίγει εταιρεία software, παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς, ανοίγει "συνεργείο" κλπ.

Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Δημοσ.

Μμ ορισμενες φορες ναι οταν δινει πολυς κοσμος μαζι ηταν κατι απαντησεις που ακουγοταν σε πολυφωνικο συστημα πισω πισω .Πχ σε πολλαπλης επιλογης 1 β ,2 γ κτλ αλλα σε ερωτηση αναπτυξης η λυσιματος ασκησης τι να αντιγραψεις.

Ε καλά δεν χρειάζεσαι και το άριστα ένα 5 μόνο. Άσε που δεν είναι μόνο η αντιγραφή. Ένας φίλος μου πήγε και έγραψε μάθημα σε άσχετη σχολή στη θέση ενός άλλου παιδιού, και απλά είπε ότι είχε ξεχάσει το πάσο (έτυχε και το ζήτησαν σε εμάς πολλές φορές δεν ζητάνε, ειδικά στα εργαστήρια επειδή ο καθηγητής ξέρει τους φοιτητές φυσιογνωμικά τι πάσο να ζητήσει). Είπαμε, +00 τρόποι, εδώ αντέγραφαν άπειρα στις πανελλήνιες σε εξεταστική θα φοβηθούν :rolleyes:

Δημοσ.

δεν γνωριζω γιατι ειμαι σε ενα εντελως διαφορετικο τομεα !! μηχανολογος μηχανικος !! τελος παντων και παλι οι εισφορες στο ταμειο του ΤΕΕ (τσμεδε) ειναι παρα πολυ μεγαλες ιδιαιτερα για τους νεους μηχανικους !! αποψη μου αλλα πραγματικα μακαρι το ΤΕΕ να μην υπηρχε!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...