Προς το περιεχόμενο

Ξανά απέξω οι μηχανικοί των ΤΕΙ

REDODIN7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε καλά δεν χρειάζεσαι και το άριστα ένα 5 μόνο. Άσε που δεν είναι μόνο η αντιγραφή. Ένας φίλος μου πήγε και έγραψε μάθημα σε άσχετη σχολή στη θέση ενός άλλου παιδιού, και απλά είπε ότι είχε ξεχάσει το πάσο (έτυχε και το ζήτησαν σε εμάς πολλές φορές δεν ζητάνε, ειδικά στα εργαστήρια επειδή ο καθηγητής ξέρει τους φοιτητές φυσιογνωμικά τι πάσο να ζητήσει). Είπαμε, +00 τρόποι, εδώ αντέγραφαν άπειρα στις πανελλήνιες σε εξεταστική θα φοβηθούν :rolleyes:

Sτην δικη μου την σχολη ζητουσαν παντα πασο .Τωρα αν καπου δεν το κανουν και καποιος το εκμετα΄λευτηκε δεν ξερω..

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν δεν υπήρχε όμως το ΤΕΕ η υπογραφή σου δε θα άξιζε 400 € αλλά 40 γιατι θα την έβαζε όποιος να'ναι. Όσο πάει μια συναρμολόγηση pc πάνω κάτω , αν με πιάνεις :)

Δημοσ.

μα τι νομιζεις οτι θα γινει με το ανοιγμα των κλειστων επαγγελματων !! αλλα και παλι 400 ευρω το εργο που ποσα εργα να κανεις μονο και μονο για να πληρωνεις ενα ταμειο και να μην σου μενει τιποτα δεν παραπαει ??? ετσι ειναι οι περισσοτεροι νεοι μηχανικοι στην ελλαδα !! και αυτο γιατι βγαινει ο καθε ενας και γραφεται στο τεε χωρις να υπαρχουν εξετασεις που να διαχωριζει τους καλους απο τους κακους !! και αυτος ειναι και ο λογος που σκοπευω να φυγω !! χαρισμα του το ΤΕΕ σε οποιον το θελει !!

Δημοσ.

Αν δεν υπήρχε όμως το ΤΕΕ η υπογραφή σου δε θα άξιζε 400 € αλλά 40 γιατι θα την έβαζε όποιος να'ναι. Όσο πάει μια συναρμολόγηση pc πάνω κάτω , αν με πιάνεις :)

Kαι μετα θα πεφταν τα σπιτια στο κεφαλι μας;Τι ωραια .Αν χαλασει το πισι ,θα παρω αλλο .Αν σκοτωθει καποιος απο την οικογενεια μου λογω λαθος υπογραφης μαλλον δεν θα αντιδρουσα τοσο ψυχραιμα.Ας σκεφτουμε πρωτα τι ζηταμε..δεν συγκρινουμε ανομοια πραγματα.

Δημοσ.

Sτην δικη μου την σχολη ζητουσαν παντα πασο .Τωρα αν καπου δεν το κανουν και καποιος το εκμετα΄λευτηκε δεν ξερω..

Σε εμάς ή κοιτάνε το πάσο στην αρχή πριν δώσουν τις κόλλες ή στο τέλος όταν παραδώσεις την κόλλα. Στην πρώτη ήταν κάθετοι στο θέμα ή πάσο ή βεβαίωση ή ταυτότητα για όσους δεν έχουν πάσο. Στη δεύτερη περίπτωση σε κάποιους δε ζητούσαν... :rolleyes: Και φυσιογνωμικά να τους ξέρουν λίγο δύσκολα να θυμούνται τα ονόματα όλων , αν είχε πάει ο άλλος να γράψει για συμφοιτητή ;

Δημοσ.

Kαι μετα θα πεφταν τα σπιτια στο κεφαλι μας;Τι ωραια .Αν χαλασει το πισι ,θα παρω αλλο .Αν σκοτωθει καποιος απο την οικογενεια μου λογω λαθος υπογραφης μαλλον δεν θα αντιδρουσα τοσο ψυχραιμα.Ας σκεφτουμε πρωτα τι ζηταμε..δεν συγκρινουμε ανομοια πραγματα.

γιατι νομιζεις οτι οι μηχανικοι που βγαινουν ειναι τοσο καλοι που δεν πεφτουν τα κτιρια ??? απλα ο μηχανικος στο τεε διωκεται ποινικα για το λογω οτι πληρωνεται καλα ( η τουλαχιστον κααποια εποχη πληρωνοταν καλα ) και διωκεται εκ πεποιθησεως και το εγκλημα δεν παραγραφεται !!!

Δημοσ.

E kαποιους τους ξερουν βρε συ .Απο μαθηματα ολιγομελη και τετοια .Τωρα αν καπου ξεχαστει καποιος ,τι να πεις .Εκτος αν διναν λευκη κολλα που εκει δεν εχει σημασια το ονομα .Ετσι και αλλιως το ιδιο ειναι.

γιατι νομιζεις οτι οι μηχανικοι που βγαινουν ειναι τοσο καλοι που δεν πεφτουν τα κτιρια ??? απλα ο μηχανικος στο τεε διωκεται ποινικα για το λογω οτι πληρωνεται καλα ( η τουλαχιστον κααποια εποχη πληρωνοταν καλα ) και διωκεται εκ πεποιθησεως και το εγκλημα δεν παραγραφεται !!!

Αλλες γνωσεις εχει ο ενας .Αλλος ο αλλος .Ειναι σαν να μου λες ποιος θελεις να σε χειρουργησει .Ενας γιατρος με πτυχιο 6 η ενας νοσηλευτης με πτυχιο 10 καο 2 μεταπτυχιακα .Ο γιατρος ,ασυζητι..

Δημοσ.

μα δεν ισχυει αυτο που λες !! πριν συνεκρινες τους πολιτικους μηχανικους με τους κομπιουτεραδες και τωρα τους γιατρους με τισ νοσηλευτριες !! ειναι ανομοια πραγματα !! παρολο που ειμαι μηχανικος υποστηριζω οτι ενας καλος τειτζης του κλαδου μου που εχει ψαχτει μπορει να γινει το ιδιο με εμενα !! αλλο το οτι εχουν κατωτερο προγραμμα σπουδων !! αλλα πες μου θα ηθελες να σου χτισει το σπιτι ενας πολιτικος μηχανικος που πηρε πτυχιο με τα χιλια ζορια ή ενα αστερι απο το αντιστοιχο τει δομικων εργων που εχει ψαχτει πολυ πιο πολυ ??? προσωπικα προτιμο το δευτερο !!!

Δημοσ.

μα δεν ισχυει αυτο που λες !! πριν συνεκρινες τους πολιτικους μηχανικους με τους κομπιουτεραδες και τωρα τους γιατρους με τισ νοσηλευτριες !! ειναι ανομοια πραγματα !! παρολο που ειμαι μηχανικος υποστηριζω οτι ενας καλος τειτζης του κλαδου μου που εχει ψαχτει μπορει να γινει το ιδιο με εμενα !! αλλο το οτι εχουν κατωτερο προγραμμα σπουδων !! αλλα πες μου θα ηθελες να σου χτισει το σπιτι ενας πολιτικος μηχανικος που πηρε πτυχιο με τα χιλια ζορια ή ενα αστερι απο το αντιστοιχο τει δομικων εργων που εχει ψαχτει πολυ πιο πολυ ??? προσωπικα προτιμο το δευτερο !!!

Προσωπικα κανεναν απο τους 2 ..ασε με μωρε που θα υπογραφει για το σπιτι μου ενας που μπηκε στην σχολη με 11 και 12 .No thanks..

Δημοσ.

Ενω αν ο υπολογιστής πάρει φωτιά δεν είναι θέμα. Η αν χάσεις όλα τα αρχεία μιας εταιρείας λόγω λάθος του αντμιν η του μηχανικού των συστημάτων δεν τρέχει μια.. Η αν οι μισθοδοσίες βγούν μπάχαλο με ένα ο,τι νάναι πρόγραμμα.

εντελώς φιλικά σου λέω οτι και στο δικό μας κλάδο οι απώλειες μπορει να ξεκινούν από λίγα € αλλά μπορούν να πάρουν τρομακτικές διαστάσεις. Η, φωτιά :)

Δημοσ.

To λαθος εχει γινει τα τελευταια χρονια που εχουν ανοιξει πανπολλες σχολες στα ΤΕΙ και που πολλα απο αυτα υπαρχουν ακριβως ιδιες σχολες στα ΑΕΙ.Οπως π.χ. η Διοικηση Επιχειρισεων..με ακριβως τον ιδιο τιτλο υπαρχει και σε ΑΕΙ και σε ΤΕΙ.Ο εργοδοτης ειναι ευνοητο ποιον θα προτιμησει.Τωρα για αυτο που λες επειδη δε ξερω η Ηλεκτρολογια που τελειωσες ειναι παρομοια με την Πολιτικων Μηχανικων?Αλλο δεν ειναι το ενα και αλλο το αλλο?Το λεω επειδη οι βασεις εισαγωγης του ενος και του αλλου δεν εχουν καμεια σχεση.

Εχεις δικιο σε αυτο που λες, κατα τη γνωμη θα επρεπε τα ΑΕΙ να εχουν μονο θεωριτικες σχολες δηλαδη Μαθηματικο,φυσικο,φιλολογια κλπ και τα ΤΕΙ να αναβαθμιστουν σε τεχνολογικα πανεπιστιμια με σκοπο την εφαρμογη της θεωριας στη βιομηχανια με ειδικοτητες οπως Αυτοματισμοι, Ηλεκτρολογοι, Βιομηχανικη πληροφορικη κλπ

Δημοσ.

Ενω αν ο υπολογιστής πάρει φωτιά δεν είναι θέμα. Η αν χάσεις όλα τα αρχεία μιας εταιρείας λόγω λάθος του αντμιν η του μηχανικού των συστημάτων δεν τρέχει μια.. Η αν οι μισθοδοσίες βγούν μπάχαλο με ένα ο,τι νάναι πρόγραμμα.

εντελώς φιλικά σου λέω οτι και στο δικό μας κλάδο οι απώλειες μπορει να ξεκινούν από λίγα € αλλά μπορούν να πάρουν τρομακτικές διαστάσεις. Η, φωτιά :)

Για αυτο προσεχεις να μην ζεστενετε το πισι η κανεις back up .Το σπιτι ειναι πολυ πιο ζητημα ζωης η θανατου..ειμαστε και σε σεισμογενη χωρα .

Δημοσ.

Προσωπικα κανεναν απο τους 2 ..ασε με μωρε που θα υπογραφει για το σπιτι μου ενας που μπηκε στην σχολη με 11 και 12 .No thanks..

ε καλα δεν ειναι ακριβως ετσι !! κοιτα και για ποιους λογους μπηκαν αυτα τα παιδια σε αυτες τις σχολες !! ελλειψη χρηματων για φροντιστηρια !! ελλειψη χρηματων για επαρχια αλλα ηθελαν να κανουν αυτο που γουσταραν !! τελος παντων ειναι εντελως off-topic οποτε το σταματαω !!

Δημοσ.

Saya, για να μπω έδωσα (και δεν έγραψα καλά) αρχαία και ιστορία και βιολογία γενικής και δε θυμαμαι τι άλλο. Μαθημαικά φυσικές είχα 19+. Έχασα το πανεπιστήμιο στον Πειραιά για λίγα μόρια, και μπήκα ΤΕΙ.Έβγαλα 17000. Αν μετρούσαν μόνο τα σχετικά με τον κλάδο μου θα ήμουν ΕΜΠ. Εδω προσπαθείς να πεις αυτό που έλεγα πριν μερικές σελίδες οτι δεν κάνουν όλοι για 3βάθμια εκπαίδευση. Αλλά είναι άδικο να συγκρίνεις άτομα που ολοκληρώνουν σπουδές βάζοντας ως μέτρο το απαράδεκτο σύστημα εισαγωγής που έχουμε.

Η επιλογή των "καλών" πρέπει να γίνεται α) στο αντικείμενό τους β) σε κοινές εξετάσεις.

Δημοσ.

Saya, για να μπω έδωσα (και δεν έγραψα καλά) αρχαία και ιστορία και βιολογία γενικής και δε θυμαμαι τι άλλο. Μαθημαικά φυσικές είχα 19+. Έχασα το πανεπιστήμιο στον Πειραιά για λίγα μόρια, και μπήκα ΤΕΙ.Έβγαλα 17000. Αν μετρούσαν μόνο τα σχετικά με τον κλάδο μου θα ήμουν ΕΜΠ. Εδω προσπαθείς να πεις αυτό που έλεγα πριν μερικές σελίδες οτι δεν κάνουν όλοι για 3βάθμια εκπαίδευση. Αλλά είναι άδικο να συγκρίνεις άτομα που ολοκληρώνουν σπουδές βάζοντας ως μέτρο το απαράδεκτο σύστημα εισαγωγής που έχουμε.

Η επιλογή των "καλών" πρέπει να γίνεται α) στο αντικείμενό τους β) σε κοινές εξετάσεις.

Yπαρχουν τει ομως που μπαινεις με 10 επομενως με καθολου υποδομες σε βασικα μαθηματα .Εκει τι γινεται;Θα τους δωθει το δικαιωμα να αποφασιζουν για σπιτια πχ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...