status Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Yπαρχουν τει ομως που μπαινεις με 10 επομενως με καθολου υποδομες σε βασικα μαθηματα .Εκει τι γινεται;Θα τους δωθει το δικαιωμα να αποφασιζουν για σπιτια πχ; Τον υδραυλικό σου που ίσως να μην έχει τελειώσει καν ΟΑΕΔ γιατί τον εμπιστεύεσαι; ;ρ
Pantelwolf Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Για αυτο προσεχεις να μην ζεστενετε το πισι η κανεις back up .Το σπιτι ειναι πολυ πιο ζητημα ζωης η θανατου..ειμαστε και σε σεισμογενη χωρα . Ένα λάθος που θα κοστίζει μερικές χιλιάδες € ανα λεπτό σε μια εταιρεία μέχρι να διορθωθεί (γιατί έχω ζήσει τέτοια κατάσταση) νομίζω είναι αρκετά σοβαρό ζήτημα. Δεν επηρρεάζει ζωή, επηρρεάζει όμως το βασικό στοιχείο της κοινωνίας μας (λέγε με μπικικίνι)
saya Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Τον υδραυλικό σου που ίσως να μην έχει τελειώσει καν ΟΑΕΔ γιατί τον εμπιστεύεσαι; ;ρ Παιδια αλλο τα χρηματα αλλο ζωες.Δεν το συζηταω καθολου αυτο .Εκτος αν εννοεις οτι θα πεσω και θα σκοτωθω στα νερα του μπανιου.Πραγμα δυσκολο..
Traumatias Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Εχεις δικιο σε αυτο που λες, κατα τη γνωμη θα επρεπε τα ΑΕΙ να εχουν μονο θεωριτικες σχολες δηλαδη Μαθηματικο,φυσικο,φιλολογια κλπ και τα ΤΕΙ να αναβαθμιστουν σε τεχνολογικα πανεπιστιμια με σκοπο την εφαρμογη της θεωριας στη βιομηχανια με ειδικοτητες οπως Αυτοματισμοι, Ηλεκτρολογοι, Βιομηχανικη πληροφορικη κλπ Εννοείται πως όχι, καλή η πράξη αλλά και το θεωρητικό κομμάτι είναι απαραίτητο, ειδικά για επαγγέλματα που χρειάζονται φαντασία και δημιουργικό πνεύμα, δεν γίνεται να δημιουργήσεις ένα όμορφο αισθητικά κτήριο μόνο και μόνο επειδή ξέρεις πως να το κάνεις να στέκεται. Πρέπει να μελετήσεις την τέχνη, την ιστορία, την ψυχολογία για να μπορούν να ζουν άνθρωποι μέσα σε αυτό και να νοιώθουν άνετα, όλα τα επαγγέλματα είναι συνάρτηση διαφόρων ικανοτήτων που αναπτύσσονται μέσω της θεωρίας και της πράξης. Οι θεωρητικοί φυσικοί οραματίζονται αυτά που αργότερα οι πειραματικοί φυσικοί αποδεικνύουν. Επίσης δεν έχει σημασία πως θα το ονομάσεις το πανεπιστήμιο, σημασία έχει πόσα θα προσφέρει στον σπουδαστή. Τι κι αν το λένε ΤΕΙ, ΑΤΕΙ, ΑΕΙ το θέμα είναι τι γνώσεις προσφέρει, τι αποδοχή έχει και φυσικά τι αποτέλεσμα. Δηλαδή τι είδους επιστήμονες βγάζει. Αυτή η κρίση ταυτότητας προκύπτει από τα περισσότερα ΤΕΙ καθώς δεν έχουν λόγο ύπαρξης! Δηλαδή εφόσον είχαμε σχολές μηχανικών, ποιος ο λόγος του να φτιάξεις κ άλλες σχολές, τυπικά κατώτερες? Χρειάζεσαι περισσότερους μηχανικούς? Φτιάξε περισσότερες σχολές μηχανικών, μην κάνεις τέτοιους γελοίους διαχωρισμούς, δεν είναι τυχαίο ότι μόνο στην Ελλάδα ισχύουν τέτοιες γελοιότητες...
saya Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Eλα ντε και εχουμε 300 σχολες μηχανικων και δεν υπαρχει μια σχολη για web σχεδιασμο και τετοια που πλεον η κουτση Μαρια εχει δικο της σαιτ.Ο,τι να ναι..
Mirlogria Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μια ώρα έλειψα και το ριμάξατε! Oh dear... saya,keep flaming!
saya Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μια ώρα έλειψα και το ριμάξατε! Oh dear... saya,keep flaming! My dear αν δεν εισαι εσυ εδω να μας κρατας σε καποια ορια χανεται η ισορροπια ..
Mirlogria Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε saya,έχει και το trolling τα όριά του...μια ερώτηση θα σου κάνω μόνο... Όλοι οι απόφοιτοι ανά τον κόσμο έχουν βασικά εργασιακά δικαιώματα...εκτός από ορισμένους απόφοιτους συγκεκριμένων ειδικοτήτων Τ.Ε.Ι. (και κάποιων Πανεπιστημίων) στην Ελλάδα!Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό είναι το θέμα του thread και ότι μιλάμε για κάτι το αδιαπραγμάτευτο; Αν ναι,θα σε παρακαλούσα να λείπουν οι χαρακτηρισμοί και οι ειρωνίες για έναν κλάδο για του οποίου τις δυσκολίες πιθανότατα δεν έχεις ιδέα! Κατά τ'άλλα,εσύ αν δεν θες μην πάρεις απόφοιτο Τ.Ε.Ι. να σου κάνει δουλειά,στα παπάκια μας!Δε σε ρώτησε κανεις...
Traumatias Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι γιατί ζούμε πίσω από τον ήλιο. Οι Έλληνες νομίζουν ότι μόνο αν γίνουν μηχανικοί τα παιδιά τους θα πετύχουν στη ζωή τους. Δεν βλέπουν ότι, πέρα από το γεγονός ότι αναπτύσσονται κ άλλα επαγγέλματα, δεν είναι απαραίτητο να έχει πτυχίο για να βγάλεις λεφτά, για να ζήσεις. Όσο ισχύει αυτό το αρρωστημένο σκεπτικό, οι πολιτικοί θα έχουν το καλύτερο όπλο για να εκμεταλλεύονται τους πολίτες και να τους κοροϊδεύουν...
saya Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε saya,έχει και το trolling τα όριά του...μια ερώτηση θα σου κάνω μόνο... Όλοι οι απόφοιτοι ανά τον κόσμο έχουν βασικά εργασιακά δικαιώματα...εκτός από ορισμένους απόφοιτους συγκεκριμένων ειδικοτήτων Τ.Ε.Ι. (και κάποιων Πανεπιστημίων) στην Ελλάδα!Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό είναι το θέμα του thread και ότι μιλάμε για κάτι το αδιαπραγμάτευτο; Αν ναι,θα σε παρακαλούσα να λείπουν οι χαρακτηρισμοί και οι ειρωνίες για έναν κλάδο για του οποίου τις δυσκολίες πιθανότατα δεν έχεις ιδέα! Κατά τ'άλλα,εσύ αν δεν θες μην πάρεις απόφοιτο Τ.Ε.Ι. να σου κάνει δουλειά,στα παπάκια μας!Δε σε ρώτησε κανεις... Μιρλογρια ,καθενας εχει το βαρος των επιλογων του .Δεν ξερατε οταν πηγαινατε τι σχολες ειναι και τι επαγγελματικα δικαιωματα δινουν; Συμφωνω απολυτα με τραυματια .Αν υπαρχουν αχρειαστες σχολες μηχανικων και δεν υπαρχει μια σχολη σχεδιασμου για web που χρειαζεται .Να κλεισει και ας ανοιξει στην θεση της αυτη που χρειαζεται.Τωρα αντιλαμβανομαι και τις αποψεις ορισμενων γενικα ..
Pantelwolf Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδή έπρεπε να γίνω γιατρός και όχι μηχανικός πληροφοριακών συστημάτων γιατί το ένα έχει δικαιώματα ενώ το άλλο όχι. Α ΜΑΛΙΣΤΑ. Τώρα εξηγείται.
saya Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 E,δεν επρεπε να το ελεγξεις πρωτα ,σε τι σχολη πας;
Mirlogria Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μιρλογρια ,καθενας εχει το βαρος των επιλογων του .Δεν ξερατε οταν πηγαινατε τι σχολες ειναι και τι επαγγελματικα δικαιωματα δινουν; Καταρχάς,άσε τον πληθυντικό γιατί μαζί μου μιλάς,δεν είμαι αντιπρόσωπος κανενός σωματείου... Φυσικά και το ήξερα και δεν είχα πρόβλημα μ'αυτό,γι'αυτό και δεν με πολυαπασχολεί το θέμα! Αυτό όμως που λες δεν έχει σημασία,καθώς δεν αποτελεί δικαιολογία για τους υπεύθυνους που συντηρούν αυτή την αρρωστημένη κατάσταση,ούτε μετατρέπει την απαίτηση των μηχανικών Τ.Ε.Ι. για το αυτονόητο δικαίωμά τους σε κάτι το χυδαίο και άδικο!
saya Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Καταρχάς,άσε τον πληθυντικό γιατί μαζί μου μιλάς,δεν είμαι αντιπρόσωπος κανενός σωματείου... Φυσικά και το ήξερα και δεν είχα πρόβλημα μ'αυτό,γι'αυτό και δεν με πολυαπασχολεί το θέμα! Αυτό όμως που λες δεν έχει σημασία,καθώς δεν αποτελεί δικαιολογία για τους υπεύθυνους που συντηρούν αυτή την αρρωστημένη κατάσταση,ούτε μετατρέπει την απαίτηση των μηχανικών Τ.Ε.Ι. για το αυτονόητο δικαίωμά τους σε κάτι το χυδαίο και άδικο! Κοιτα τα ουτε τα μεγαλα λογια με εντυπωσιαζουν ,ουτε γενικα η ριψη της ευθυνης αποκλειστικα σε αλλους.Γιατι να μην σας δινουν δικαιωματα αν τα αξιζετε;Μηπως κατι τρεχει;Αλλα πλυν αυτου προειπα οτι δεν θα ηθελα να υπογραφει ο οποισδηποτε για το σπιτι μου και ας η αμοιβη πεσει απο τα 500 ευρο στα 50 .Ειναι αμειλητεο το κοστος μπροστα σε ανθρωπινες ζωες.Κατα τα αλλα ο καθενας εχει τα συμφεροντα του και αναλογα λειτουργει και εγω σου μιλαω σαν απλη πελατης σου αν το παρεις ετσι .Ουτε του κλαδου ειμαι ,ουτε μαγαζι σχετικο εχω να υποστηριξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.