Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση κάρτας ήχου


Supes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.

 

Έχω αυτό το laptop ---> http://se.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?LNG=28&service=SE&com.broadvision.session.new=Yes&PRODUCT_ID=127421 και ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια εξωτερική κάρτα ήχου που συνδέετε με usb στον υπολογιστή για να την χρησιμοποιήσω για ηχογράφηση. Δεν θέλω κάτι ακριβό αλλά να έχει ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα.

 

Μία που βρήκα είναι αυτή ---> http://www.getitnow.gr/prod/anabathmisi/kartes-ihoy/konig-usb-51-3d-karta-ihoy-usb-/prod1078835pp/ για την οποία έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές.

 

Μία άλλη είναι αυτή ---> http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=38215 ή οποία απ' ότι καταλαβαίνω αν δεν κάνω λάθος παρέχει την δυνατότητα να ηχογραφείς 2 πράγματα μαζί (π.χ. κιθάρα και φωνή). Έχω δίκιο;

 

Και τέλος είναι αυτή ---> http://www.getitnow.gr/prod/anabathmisi/kartes-ihoy/terratec-aureon-dual/prod1171346pp/ για την οποία δεν έχω διαβάσει κριτικές.

 

Τι μου προτείνετε να πάρω; Θα έχουν αναμεταξύ τους διαφορά στον ήχο ή και με 1η θα έχω τα ίδια αποτελέσματα. Την 2η θα 'θελα να την αποφύγω γιατι δεν θέλω να δώσω τόσα λεφτά. η 1η με την 3η έχουν διαφορές στον ήχο ή προτείνεται να πάρω την πρώτη;

 

Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για αυτή έχω ακούσει καλά λόγια στην κατηγορία τιμής της http://www.amazon.co.uk/Behringer-UCA202-U-Control-low-latency-Interface/dp/B000KW2YEI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1314868563&sr=8-1

 

Η teratech μπορεί να είναι καλή δε ξέρω, μια Koning που είχε πέσει στα χέρια μου ήταν για τα μπάζα ακόμα και στο audio out σε σύγκριση με ενσωματωμένες σε laptop.

 

Τι θες να ηχογραφήσεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλιστα. Θα προτιμούσα από Ελλάδα.

 

Θέλω να ηχογραφήσω κυρίως πιάνο - κιθάρα - φωνή. Όλα με καλώδιο. Από εκεί και πέρα ίσως να πειραματιστώ λίγο και με κρουστά με μικρόφωνο και για ηχογράφηση ηλεκτρικής κιθάρας με μικρόφωνο μπροστά στον ενισχυτή. Αλλά όχι τίποτα επαγγελματικό. Για να πειραματιστώ στο δωματιό μου. Γι αυτό δεν θέλω κάτι ακριβό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την Behringer που προταθηκε το εχω (χωρις ομως την ενσωματομενη καρτα ηχου πανω)το εχω παρατησει στην

ακρη ομως γιατι ασχετα με το τη σημα εβαζες αυτο εστελνε 16bit/44000Hz και δεν με εψησε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...