lefosmania Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα....έχω ένα κουτί το οποίο περιέχει 2 τετράδες pins (η κάθε μια έχει +D, -D, +5V +Ground) , 1 δυάδα HDD LED , 1 δυάδα Reset SW, 1 δυάδα M/B SW, 1 δυάδα (+,-) για το speaker... H μητρική μου είναι Asus P4S8X-X (http://porthos.ist.utl.pt/ftp/windows/Drivers/asus/e1217_p4s8x-x.pdf σελίδα 1-21) Επειδή είμαι άσχετος με τη συνδεσμολογία μήπως κάποιως θα μπορούσε να μου πεί που μπαίνει το κάθε pin;
karmen1983 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέσα στο manual έχει εικόνες που σου δείχνουν που πάει το κάθε καλώδιο από το front panel. Αν δεν έχεις το Manual κατέβασε το από το site edit: Δεν είδα το λινκ. Τη σωστή σελίδα κοιτάς
tarantules Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Οι τετράδες είναι από τις θύρες USB και έχουν πάνω συμβολάκια για να σε διευκολύνουν στη σωστή τοποθέτηση. Το manual όπως είπε και η karmen θα σε βοηθήσει μιας και έχει σχηματική αναπαράσταση των pins και σου λέει που να συνδέσεις το κάθε βυσματάκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.