thodhoris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν παιδιά πριν λίγες μέρες έπεσε πάνω στην οθόνη του υπολογιστή μου λίγη μπογιά... Αποτέλεσμα αυτού να γεμίσει με λεπτές άσπρες γραμμές η οθόνη. Όχι σε σημείο ώστε να τη πετάξεις, αλλά είναι ενοχλητικό καμιά φορά. Έτσι λοιπόν θέλω καμία γνώμη για το πως μπορεί να καθαριστεί. Δεν έχω δοκιμάσει με κάτι ακόμα(εκτός από νερό), γιατί φοβάμαι μήπως την κάνω χειρότερα. Υπόψιν, όταν λέω μπογιά, εννοώ πλαστικό(από αυτό που βάφουμε τους τοίχους). Thanks
thearas45 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 δοκίμασε (αν δεν φοβάσε) να το ξύσεις ελαφρά με ένα ευλίγηστο πλαστικό π.χ πένα κιθάρας...αλλιώς μετά πάμε σε κάτι που περιέχει αλκοόλ π.χ οινόπνευμα.. (αυτο που σου λέω στο λέω με επιφύλαξη)
thodhoris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δυστυχώς είναι πολύ λεπτή η στρώση μπογιάς για να την αφαιρέσω κάπως.. Πάντως και εγώ σκέφτηκα το οινόπνευμα ως λύση, και αν δεν κάνει κάτι έλεγα να χρησιμοποιήσω(με μεγαλύτερη επιφύλαξη) το ασετον.
giorgos147 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Με επιφύλαξη και γω, για να μη με κυνηγάς μετά... Ασετόν/οινόπνευμα ξέρωγω στη μύτη μιας μπατονέτας και ελαφρά πέρασε το από πάνω να μαλακώσει. Ίσως κάτι και να γίνει. Αν και πάλι, δε νομίζω καν να βγει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Πρεπει πρωτα να παρεις μια αποφαση. Αν προτιμας να την αφησεις ετσι και να κανεις τη δουλεια σου ή αν ετσι δεν την αντεχεις, οποτε δε χανεις τιποτα να τα δοκιμασεις ολα για ολα κι οτι γινει. Παντως η μπογια θελει διαλυτικο για να φυγει γενικως. Οινοπνευματα και ασετον πιο πιθανο να χαλασουν την οθονη παρα τη μπογια. Το διαλυτικο τουλαχιστον θα χαλασει και τα 2, ετσι για το γαμωτο
μαφαλντα Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Το πλαστικό βγαίνει με λίγο οινόπνευμα.Δεν είναι λαδομπογιά για να χρειάζεται διαλυτικό.Νερόχρωμα είναι.Ούτε ασετόν να βάλεις.
nick#18 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Με καθαρη βενζινη (εχει το καλο οτι εξατμιζεται αμεσως) δοκιμασε.. Εχω παθει κατι αντιστοιχο με blanco και τι εβγαλε και η οθονη μου συνεχιζει να δουλευει κανονικα. Φυσικα παντα με καθε επιφυλαξη...
nikosgia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Εκει που πουλανε μπογιες, εχουν και πολυ λεπτες "ξυστρες" για το χρωμα....Πλαστικη βεβαια θα παρεις ....θα το ξύσεις ελαφρα και οχι με δυναμη, αφου πρωτα βουτηξεις την ξυστρα σε λιγο οινοπνευμα....Δυστυχως δεν εχεις και πολλες επιλογες
thodhoris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Αλκοόλ και βενζίνη λοιπόν... Θα τα δοκιμάσω μήπως και δω κάποιο αποτέλεσμα(ξεχωριστά πάντα) . Όπως είπε και ο MiDi_MiLiZ μια απόφαση είναι... Εκει που πουλανε μπογιες, εχουν και πολυ λεπτες "ξυστρες" για το χρωμα....Πλαστικη βεβαια θα παρεις ....θα το ξύσεις ελαφρα και οχι με δυναμη, αφου πρωτα βουτηξεις την ξυστρα σε λιγο οινοπνευμα....Δυστυχως δεν εχεις και πολλες επιλογες Θα το χρησιμοποιήσω και αυτό σαν τελευταία λύση. Thanks
giorgos147 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Αλκοόλ και βενζίνη λοιπόν.. Α να γεια σου. Θα πάρεις ένα τέτοιο: ή έστω ένα καλό ουίσκι ρε παιδί μου. Δες να έχει καλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Ρίχνεις στην οθόνη. Αν χαλάσει, πνίγεις τον πόνο σου με αλκόολ. Win-Win φάση.
athlios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 δεν διαβασα αν εκανες κατι απολα τελικα αλλα ΟΧΙ ΑΣΕΤΟΝ.
thodhoris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Α να γεια σου. Θα πάρεις ένα τέτοιο: ή έστω ένα καλό ουίσκι ρε παιδί μου. Δες να έχει καλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Ρίχνεις στην οθόνη. Αν χαλάσει, πνίγεις τον πόνο σου με αλκόολ. Win-Win φάση. Απλά out of the question... Όχι γιατί θα χαλάσω την οθόνη αλλά όπως και να το κάνεις, είναι κρίμα αυτό το δημιούργημα να καταλήξει σε κάτι άλλο εκτός από τον οισοφάγο...
giorgos147 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Απλά out of the question... Όχι γιατί θα χαλάσω την οθόνη αλλά όπως και να το κάνεις, είναι κρίμα αυτό το δημιούργημα να καταλήξει σε κάτι άλλο εκτός από τον οισοφάγο... Όπως ποθείς. Πάρε τότε μπουκάλι οινόπνευμα. Καθαρό, φωτιστικό... Τα ίδια είναι για τη δουλειά μας. Αραίωσε με λίγα ml νερού και ρίξε. Αν χαλάσει, ξέρεις, η Win-Win φάση που λέγαμε παραπάνω.
thodhoris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 δεν διαβασα αν εκανες κατι απολα τελικα αλλα ΟΧΙ ΑΣΕΤΟΝ. Δεν έχω δοκιμάσει κατι ακόμα. Από αύριο το πρωι. Δεν θα δοκιμάσω με ασετόν πάντως. Απ οτι διάβασα στο net δεν ειναι η καλυτερη λυση, αν θελεις να δουλεύει ακόμα η οθόνη
tarantules Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Αν πάρεις ενα ξυραφάκι και με προσεκτικό τρόπο ξύσεις ελαφρυά και πλαγιαστά στην επιφάνεια της οθόνης πιστεύω θα κάνεις δουλειά και θα φύγουν τα στιγματάκια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.