Προς το περιεχόμενο

thomson tg585v7

moderat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω ένα θεματάκι με το thomson tg585v7, μου το έδωσε μια φίλη η οποία από ότι μου είπε είχε forthnet όταν το χρησιμοποίησε, ενώ λειτουργεί κανονικά και εμφανίζεται στα διαθέσιμα δίκτυα πατάω, συνδέομαι και μετά γράφω τη διεύθυνση και προσπαθώ να μπω, έχω δοκιμάσει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς αλλά τπτ π.χ. admin/admin, admin/password, admin/pass, admin/κενό, Administrator/κενό, σκέφτηκα μήπως η forthnet είχε βάλει δικά της όπως π.χ η cyta που έχει cytauser, αν ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι ας μου πει. Παρεμπιπτόντως πριν το συνδέσω έκανα reset και μάλιστα αρκετές φορές.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

θα δοκιμάσω και αυτά αν είναι μήπως και....

από ότι μου είπε δεν τα άλλαξε ποτέ αλλά ακόμα και έτσι να ήταν από όσο ξέρω μετά το reset επανέρχονται τα εργοστασιακά, ενώ π.χ αν έβαλαν άλλα από τη forthnet δεν αλλάζουν ούτε με reset είναι τα current τι να πω...

Δημοσ.

εχουμε και λεμε .α.θα του πατας το κουμπακι συνεχεια μεχρι να κανει reboot και να σβησουν τα λαμπακια.δεν γινεται να μην πετυχει.καντο μια δυο φορες απανωτα.το 575 v7 ειναι ξεκλειδωτο απο την forthnet.οποτε δεν εχει custom firmware.αν και καλο θα ειναι να του βαλεις το τελευταιο για να παιξει καλυτερα ειδικα αμα εχει το 7.4.4.7 που ειναι πολυ παλιο.αμα κανει reset ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ PASSWORD οπως ολα τα thomson που εχουν Generic firmware.

to Administrator kai password τιποτα ειναι μονο απο telnet και ισχυει για ολα τα thomson

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, θα τα δοκιμάσω και ελπίζω να πετύχει μην χρειαστεί να αγοράσω τσάμπα καινούργιο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...