lak10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια μια ερωτηση τον ιουνιο εβγαλα μια πιστωτικη Euroline Mastercard απο την eurobank επειδη κανω κοινη φορολογικη δηλωση με τους γονεις μου τους εστειλα την βεβαιωση αποδοχων που στελνει ο ΟΑΕΕ για ενα επιδομα που παιρνω η βεβαιση αυτη ερχεται μια φορα τον χρονο αλλα και ανα 3 μηνες. μου λενε στειλε μας και το εκκαθαριστικο των γονιων σου το θελουμε και αυτο. το στελνω και μου εγκρινουν την καρτα. τωρα ομως θελω να ακυρωσω αυτην την καρτα και να βγαλω μια cosmote visa ωστε να εχω εκπτωση στον λογαριασμο του κινητου μου. το θεμα ειναι το το εκκαθαριστικο του 2010 ειχε μεικτα ακαθαριστα εσοδα 105.000 ευρω και του 2011 εχει μολις 22.000 λετε να μου εγκρινουν την καρτα? τι κοιτανε στο εκκαθαριστικο? το δικο μου εισοδημα δεν εχει αλλαξει λετε να δεχθει η τραπεζα εκκαθαριστικο του 2010 αν πω οτι δεν εχω λαβει του 2011?
Socratis_g Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 θα σε καταγγείλει η κοσμοτέ στο σδοε γιατί θα καταλάβουν οτι ο μπαμπάς σου είναι γιατρός και σταμάτησε να κόβει αποδείξεις. =p πήγαινε το παλιό και πες ότι το καινούριο δεν ηρθε ακόμα.
FilipposMD Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Σε αντίστοιχη περίπτωση (που δεν μου είχε έρθει το φρέσκο εκκαθαριστικό και είχα της προηγούμενης χρονιάς) η τράπεζα μου ζήτησε, μαζί με το "παλιό" εκκαθαριστικό και μια απόδειξη ότι συνεχίζω να εργάζομαι. Πχ σύμβαση έργου με τον εργοδότη μου ή μισθοδοσία ή κάτι τέτοιο. Λογικά μπορείς να κάνεις κι εσύ κάτι τέτοιο.
lak10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 εγω μπορω να αποδειξω οτι εχω εισοδημα και μπορει να το δει και η ιδια η τραπεζα μιια που ο ΟΑΕΕ μου καταθετει εκει το επιδομα καθε μηνα απλα το εκκαθαριστικο των γονιων μου το θελουν σημπληρωματικα
FilipposMD Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 E, πήγαινε με το παλιό και αν δεν το δέχονται, βλέπεις. Δεν είναι παράλογο να μην έχει έρθει το καινούργιο και δεν νομίζω ότι η τράπεζα μπορεί να το διασταυρώσει.
lak10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 θα παω την δευτερα ν δω τι παιζει. τωρα με την ανταλλαγη μετοχων μεταξυ eurobank-Alphabank θα ενωθουν σε μια τραπεζα? μια απο τις 2 θα παψει να υφησταται?
afroditi1976 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 καλύτερα να μην έχεις κάρτα,είναι πειρασμός!!! 1
chill Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 καλύτερα να μην έχεις κάρτα,είναι πειρασμός!!! Μόνο για τους ανόητους....
sleepy_head Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μόνο για τους ανόητους.... Έτσι... Από τα 20 έχω κάρτα, ποτέ δεν έχω ανέβει πάνω από το όριο και κάνω αγορές μόνο όταν έχω λεφτά.
Dark_Sage Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 δεν υπάρχει τίποτα πιο ασύμφορο για μια τράπεζα να σου δανείζει λεφτά για να σε εξυπηρετήσει και να μην κερδίζει από εσένα από τους τόκους... αμα κάνεις σωστή χρήση της κάρτας στην ουσία κοροιδεύεις την τράπεζα επειδή σε διευκολύνεις να αγοράζεις πράγματα και εσύ εφόσον δεν ξεπερνάς όριο και πληρώνεις στην ώρα σου την "βάζεις μέσα" αφού σου έδωσε λεφτά χωρίς αυτή να κερδίσει κάτι
Spok Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα σου εγκρίνουν πλέον κάρτα. Οι τράπεζες έχουν από πέρυσι σταματήσει κάθε έγκριση πιστωτικών κι έχουν κατεβάσει κατά πολύ τα όρια αναλήψεων από αυτές. Οι τράπεζες, αν δεν τόχεις καταλάβει έχουν πια μετατραπεί καθαρά σε μηχανισμούς είσπραξης και δεν χορηγούν τίποτε.
lak10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα σου εγκρίνουν πλέον κάρτα. Οι τράπεζες έχουν από πέρυσι σταματήσει κάθε έγκριση πιστωτικών κι έχουν κατεβάσει κατά πολύ τα όρια αναλήψεων από αυτές. Οι τράπεζες, αν δεν τόχεις καταλάβει έχουν πια μετατραπεί καθαρά σε μηχανισμούς είσπραξης και δεν χορηγούν τίποτε. αυτο δεν ισχυσε στην δικη μου περιπτωση γιατι το φεβρουαριο εβγαλα πιστωτικη απο alphabank και τωρα τον ιουνιο εβγαλα πιστωτικη και απο την eurobank. τωρα θελω να κοψω αυτη της eurobank και να βγαλω αλλη παλι απο eurobank
kfyros Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 δεν υπάρχει τίποτα πιο ασύμφορο για μια τράπεζα να σου δανείζει λεφτά για να σε εξυπηρετήσει και να μην κερδίζει από εσένα από τους τόκους... αμα κάνεις σωστή χρήση της κάρτας στην ουσία κοροιδεύεις την τράπεζα επειδή σε διευκολύνεις να αγοράζεις πράγματα και εσύ εφόσον δεν ξεπερνάς όριο και πληρώνεις στην ώρα σου την "βάζεις μέσα" αφού σου έδωσε λεφτά χωρίς αυτή να κερδίσει κάτι ναι, ε; Ξεχνάς και το 3 έως 5 % που παίρνουν από κάθε συναλλαγή από τον καταστηματάρχη που πληρώνεται με την κάρτα .. και φυσικά η προμήθεια φτάνει ή και ξεπερνάει το 7% του συνολικού ποσού όταν πηγαίνουμε σε δόσεις.. Αυτό φυσικά είναι ΑΛΗΤΕΙΑ και ισχύει μόνο στην Ελλάδα.. Η τράπεζα δηλαδή τα παίρνει από παντού. Ένας θεός ξέρει, πως έχουν καταφέρει οι ελληνικές τράπεζες να έχουν τέτοια χάλια με τέτοια τοκογλυφικά επιτόκια , με καταφανείς πρακτικές καρτέλ που έπρεπε να έχουν οδηγήσει στο κλείσιμο αρκετών από αυτές και σε πολλά χρόνια φυλακή τους αντίστοιχους υπεύθυνους τμημάτων - διευθυντές και μετόχους, και με εξοργιστική αδιαφορία για την ελληνική νομοθεσία και θρασύτατη παραβίαση της σε εκατομμύρια περιπτώσεις.. Ο σφιχτός εναγκαλισμός τους με με τα κόμματα, τους φορεμένους προδότες και το πελατειακό τους κράτος είχε τα καλά του για αυτές αφήνοντας το καρτέλ τους ανεξέλεγκτο να θησαυρίζει όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά είχε και ένα μεγάλο κακό.. Τις φόρτωσε με τα "σκουπίδια" ομόλογα του ελληνικού δημοσίου τα οποία ήταν υποχρεωμένες να αγοράζουν στα πλαίσια των "υποχρεώσεων" τους , για να μπορούν οι "κολλητοί" προδότες να δανείζονται αλόγιστα με εγγυητή το μαλάκα τον έλληνα, και στη συνέχεια να κλέβουν και να σκορπάνε τα χρήματα του κοσμάκη υποθηκεύοντας τους κόπους των τωρινών και το μέλλον των επόμενων γενεών.. Και τώρα το πληρώνουν, μαζί με όλους μας.. αυτο δεν ισχυσε στην δικη μου περιπτωση γιατι το φεβρουαριο εβγαλα πιστωτικη απο alphabank και τωρα τον ιουνιο εβγαλα πιστωτικη και απο την eurobank. τωρα θελω να κοψω αυτη της eurobank και να βγαλω αλλη παλι απο eurobank Με 105 χιλιάρικα σου έβγαλαν.. Με 22 οικογενειακό εισόδημα, δύσκολο.. Αλλά όχι ακατόρθωτο. Όλες είναι για τα μπάζα, αλλά η eurobank είναι μετά την αγροτική η νο 2 υποψήφια για βρόντο. Οι Λάτσηδες βέβαια κάνουν την πάπια.. Φωτιά και τσεκούρι..
lak10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Με 105 χιλιάρικα σου έβγαλαν.. Με 22 οικογενειακό εισόδημα, δύσκολο.. Αλλά όχι ακατόρθωτο. για αυτο λεω να παω με το εκκαθαριστικο του 2010 εξαλου εγω εχω σαν εισοδημα το επιδομα του ΟΑΕΕ και θα τους παω αυτα χαρτια 8.500 το χρονο βγαινει
Luxx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Καποια τραπεζα για να βγαλω 100% πιστωτικη καρτα; Ειχα παει περυσι στην εμπορικη στην οποια εχω και την καρτα ταμιευτηριου που πληρωνομαι και με αππεριψαν. Λογικα θα ειδαν οτι εχω αρκετα λεφτα στην καρτα και λενε δε μας συμφερει αυτος.. Που να παω φετος; Μου ειπα οτι η Alpha Bank ειναι καλη. Τι λετε; Μια μικρη καρτα θελω το πολυ με 1000-2000 ευρω οριο για να κανω καποιες online αγορες με ατοκες δοσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα