Fu Manchu Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα Εχω το εξής πρόβλημα... Οταν πώ να κάνω επανεκκίνηση στα Win7 μου βγάζει μπλε οθόνη... MEMORY_MANAGEMENT Τι φταίει;; ευχαριστώ....
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα Εχω το εξής πρόβλημα... Οταν πώ να κάνω επανεκκίνηση στα Win7 μου βγάζει μπλε οθόνη... MEMORY_MANAGEMENT Τι φταίει;; ευχαριστώ.... Πολλα μπορει να φταινε. Δωσε περισσοτερες λεπτομερειες. Τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη σου, απο ποτε εμφανιζεται το προβλημα,εαν ειναι συνεχομενο,εαν εχεις αλλαξει καποιο hardware/software προσφατα, εαν εχεις κανει overclocking και γενικα οτιδηποτε μπορει να βοηθησει.
JonSchafferGR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Και εγω ειχα το ιδιο προβλημα αλλα απο βλακεια μου, ειχα αλλαξει το ποσο ram να χρισιμοποιει και απο εκει που ελεγε οτι χρησιμοποιουνται 3.80GB το αλλαξα σε 4GB και επαθα το ιδιο με εσενα, αλλα κατεληξα να κανω format και φτιαχτηκαν ολα.
rafail1994 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Όπως είπε και ο Gi0 πρέπει να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για την μπλε οθόνη το code του error . Επίσης μπορείς να μπεις σε safe mode ;
Fu Manchu Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έμπαινε σε safe mode... Το μηχανάκι είναι ολοκαίνουργιο, intel i3, 4gb μνήμη, 500gb σκληρός Πάντως μέσα τα windows βρήκαν το σφάλμα και εστρωσε νομίζω προς το παρον Εκανα και ενα partition τον δίσκο, αλλα δεν νομίζω να φταίει αυτό Αν το ξανακάνει θα δώσω περισσότερες λεπτομέρειες Ευχαριστώ για την ανταποκρισή σας...
rafail1994 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Για κατέβασε το BlueScreenView και δώσε μας μια φωτογραφία να δούμε τι γίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.