Προς το περιεχόμενο

Κολλήματα παιχνιδιού στο PC μου. Τί φταιεί;

xks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

aγορασα προσφατα τον ακολουθο υπολογιστη με τα εξης χαρακτηριστικα:intel® pentium® processor g840 (3m cache, 2.80 ghz) ,2gb ram ddrr3,asus nvidia geforce 210 512 mb ddr2 64 bιτ[/b][/u](αυτη την ειχα απο παλια).εγκατεστησα λοιπον τον call od dyty 4 και μου κολλαει παρολο που το εχω στα μετρια γραφικα,γιατι ??????oi recommended aπαιτησεις του παιχνιδιου ειναι:“recommended specs”

cpu: 2.4 ghz dual core or better is recommended

ram: 1gb for xp; 2gb for vista is recommended

harddrive: 8gb of free hard drive space

video card: 3.0 shader support recommended. nvidia geforce 7800 or better or ati radeon x1800 or better.στο μονο που υστερω σε σχεση με αυτα που απαιτει το παιχνιδι ειναι η καρτα γραφικων,αλλα δεν νομιζω να φταιει η καρτα γραφικων για το κολλημα ή φταει????

Δημοσ.

aγορασα προσφατα τον ακολουθο υπολογιστη με τα εξης χαρακτηριστικα:intel® pentium® processor g840 (3m cache, 2.80 ghz) ,2gb ram ddrr3,asus nvidia geforce 210 512 mb ddr2 64 bιτ[/b][/u](αυτη την ειχα απο παλια).εγκατεστησα λοιπον τον call od dyty 4 και μου κολλαει παρολο που το εχω στα μετρια γραφικα,γιατι ??????oi recommended aπαιτησεις του παιχνιδιου ειναι:“recommended specs”

cpu: 2.4 ghz dual core or better is recommended

ram: 1gb for xp; 2gb for vista is recommended

harddrive: 8gb of free hard drive space

video card: 3.0 shader support recommended. nvidia geforce 7800 or better or ati radeon x1800 or better.στο μονο που υστερω σε σχεση με αυτα που απαιτει το παιχνιδι ειναι η καρτα γραφικων,αλλα δεν νομιζω να φταιει η καρτα γραφικων για το κολλημα ή φταει????

Κυρίως στην καρτα γραφικών ... βαλτα όλα στο low και χαμήλωσε ανάλυση!!

Και λογο των 2GB ram επίσης ζορίζεται το μηχάνημα!!!

Δημοσ.

Βρες μια μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών εδώ στο insomnia! GTX 260, GTX 285, GTX 275, GTX 460, GTX 470, ATI 5770, ATI 5870, ATI 5870, ATI 6850, αυτές είναι κάρτες για να παίζεις και να ευχαριστιέσαι παιχνίδι!!! Τι περιμένεις με την 210???????? αυτή είναι απλώς να συνδέεις τον υπολογιστή με την οθόνη! Για υπολογιστή γραφείου! με 60 70 ευρω βρίσκεις μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών εδώ μέσα και πολύ καλή και δυνατή!! edit: Η 7800 είναι πιο δυνατή από την 210!!!!!

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/

Δημοσ.

Σε αυτό το σύστημα κάτι περισσότερο από μια GTX 260 να βάλεις το σύστημα σου δεν θα είναι ισορροπημένο .

Μια απορία ποσά έδωσες για αυτό το σύστημα ;

Επίσης δεν απάντησες σε τη ανάλυση παίζεις ;

Δημοσ.

Το call of duty 4 θυμάμαι το είχα παίξει με την 7800gs σε 800x600 ανάλυση και πάλι ζορίζονταν αρκετά! Έκανε κάτι κομματάκια! Οπότε φαντάσου η 210! :cry:

Δημοσ.

Αρκετά έδωσες ......

Μπορείς να μας πεις λίγο και ποια είναι η μητρική σου ;.

Για καινούρια δες την 6670 θα σε καλύψει στην ανάλυση που παίζεις

Δημοσ.

300 χωρις την οθονη,παιζω σε αναλυση 1024 768

Εδωσες 300 ευρω να παρεις αυτο το συστημα??????? Με λιγοτερα ειχα παρει εγω τον phenom II x4 945 με μητρικη και 4 giga μνημη ραμ ddr3 πριν 1,5 χρονο!!!! Φιλε μου σου επιασαν τον πισινο, δεν το εψαξες καλα το θεμα υπολογιστη......

Δημοσ.

οχι το ειχα ψαξει παρα πολυ καλα.με τον phenom x4 και αυτα που λες θα εβγαινε 400ευρω χωρια την οθονη...εμενα για την ακριβεια μου κοστισε 210 ευρώ γιατο (τροφοδοτ,κουτι,οθονη,)τα ειχα απο τον παλιο μου.η τιμη ηταν μια χαρα.

μητρικη asus p8h61-m lga1155 h61 ddr3 hdmi

δηλαδη μπορει να κολλαει εξαιτιας της καρτας γραφικων και οχι του επεξεργαστη,σωστα?

Δημοσ.

Ναι καλά είναι όμως όταν μπορέσεις να βάλεις ενα i5 και θα είσαι τζετ .

Για την ώρα και τα δυο έχουν πρόβλημα άλλα το μεγαλύτερο η κρατά γραφικών

Δημοσ.

οχι το ειχα ψαξει παρα πολυ καλα.με τον phenom x4 και αυτα που λες θα εβγαινε 400ευρω χωρια την οθονη...εμενα για την ακριβεια μου κοστισε 210 ευρώ γιατο (τροφοδοτ,κουτι,οθονη,)τα ειχα απο τον παλιο μου.η τιμη ηταν μια χαρα.

μητρικη asus p8h61-m lga1155 h61 ddr3 hdmi

δηλαδη μπορει να κολλαει εξαιτιας της καρτας γραφικων και οχι του επεξεργαστη,σωστα?

κοιτα δυστυχώς σου επιασαν τον κωλο αλλα καλως ή κακως αντιμετωπίζεις ενα προβλημα με παιχνιδια στα οποια τον κυριο ρολο παιζουν οι καρτες γραφικων! δλδ κατα 90-95% ειτε σέρνεται ειτε παει σφαίρα ειναι αποτελεσμα της καρτας γραφικων! μετα ρολο παιζει και ποση μνημη ραμ εχεις και υστερα ο επεξεργαστης!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...