vellamos_power Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 καλημερα παιδια.οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω μια υδροψυξη για τον υπολογιστη μου.δεν θελω να ειναι κατι ετοιμο σαν το corsai η τετοια παρομοια.δεν εχω προβλημα αν θα ειναι απο διαφορετικα καταστημτα οπως επισεις δεν θελω να ειναι πολυ μεαλο το κοστος. οσο πιο κατω τοσο καλυτερα. εχω τον i7 και καρτα γραφικων την msi n275gtx twin frozr.επιδη ειμαι εντελως ασχετος θα χρειαστω την βοηθεια σας
rafail1994 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Για δώσε μας πλήρη πληροφορίες για το σύστημα σου . Επίσης ποσά διαθέτεις ; Μπορείς να τα αγοράσεις από το εξωτερικό ;
vellamos_power Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 cpu: intel core 17 860. gpu: msi n275gtx twin frozr mobo: msi p55 gd-80 ram: 8giga(4x2) kingston 1333 2 σκληρους και για κουτι εχω αρχισει και κατασκευαζω δικο μου οπου θα ενσωματωνει την υδροψυξη. αλλα χωρις αυτη δεν μπορουν να συνεχιστουν οι εργασιες. απο λεφτα πιστευω οτι μεχρι 200 ειναι καλα λογο του οτι ειμαι ανεργος και δεν μπορω α δωσω παραπανω. δεν με ενδιαφερει αν θα εχει τεραστιες επιδοσεις απλα μια βελτιωση. οπως το σκεφτομαι(που μπορει να ειναι και λαθος ο τροπος) το θελω περισσοτερο για την ομορφια μιας και τα γραφιο που κατασκευαζω ειμαι μεταλικο και απο plexiglass.μπορω να το αγορασω απο το εξωτερικο...
rafail1994 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Με 200E ούτε τον επεξεργαστή δεν μπορείς να βάλεις στο νερό . Κάπου στα 300Ε βγαίνει μόνο για τον επεξεργαστή με όλα , εάν θέλεις και κάρτα γραφικών τότε θέλεις ένα 500Ε σίγουρα εάν θέλεις κιόλας κάτι κάλο . Για μένα μείνε όπως είσαι
vellamos_power Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 οποτε θα πρεπει να ψαξω για costum λυσεις... ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις
rafail1994 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Για custom σου λέω και εγώ επειδή είπες δεν θέλεις της corsair
vellamos_power Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 costum εννοω οτι θα κοιταξω μηπως μπορεσω να φτιαξω μια δικια μου απο την αρχη.μιας και εχω ολα τα απαρετητα εργαλεια... μονο ψυγειο θα παρω και ισως μπορεσω να χρησιμοποιησω ενα χαλκινο που εχω απο ενα παλιο αυτοκινητο απο το aircondition. ολα τα αλλα θα τα βαλω σε τορνο μιας και ενα θειος μου εχει λογο επαγκελματος. οποτε θα δω μηπως τα καταφερω...
FaRMaKhs Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Διολου απιθανο να το κανεις μπορει να σου βγει κατι σε chiller. Τουλαχιστον αγορασε ομως cpu block που το φτιαχνεις πολυ δυσκολα και για τα υπολοιπα βλεπεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.