Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!Έψαχνα μια σειρά απο φοιτητικά πακέτα,και ως ώρας έχω καταλήξει στην εθνική τράπεζα.Τα πλεονεκτήματα της είναι,οτι αν πάρεις μέχρι 500€,μπορείς να τα ξεχρεώσεις άτοκα σε 4 χρόνια,και χωρίς κάποιον χρονικό περιορισμό.Απλά αναρωτιόμουν,μήπως υπάρχει κάποιο καλύτερο πρόγραμμα,γιατί δεν παίρνω κάθε μέρα δάνειο,και η κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία.

Δημοσ.

Γεια σου!Της εθνικής το 'χω πάρει και εγώ και είναι από τα πιο χαλαρά θεωρώ,γιατί ακριβώς δεν σε δεσμεύει άμεσα για την εξόφλησή του!Βέβαια αν μιλάμε μόνο για το ποσό των 500Ε. Από εκεί και πέρα οι άλλες τράπεζες από ότι είχα δει χορηγούν και μεγαλύτερα ποσά,αλλά όλα έχουν κάποιο επιτόκιο. Σου δίνω ένα Link να ρίξεις μια ματιά και εσύ.

http://www.moneytips.gr/personal-finance/article=374

Δημοσ.

Αν δεχτούν οι γονείς σου,μπορείς να το ανεβάσεις πάνω από 500 :P,απλά εκεί παύει να είναι άτοκο πλέον το ποσό! So think about it!

Δημοσ.

Άμα έχει συνολική επιβάρυνση ≤10%,με βολεύει.Και οκ οι γονείς δε θα χουν θέμα για εγγυητές,θεωρούμαι αξιόπιστος για κάποιον λόγο που αγνοώ... :P

Δημοσ.

για 500 ευρω θα χρεωθεις για 4 χρονια?

και πες οτι δεν σε νοιαζει αυτο

το οτι θα πας στην τραπεζα 4Χ12 φορες για καταθεση

και θα περιμενεις στην ουρα της εθνικης...

δεν σε κουραζει καθολου?

Δημοσ.

Eπισης να πω οτι τρελη εντυπωση μου κανει η σιγουρια του οτι θα τα βρεις , γιατι αν μιλαμε οτι εχεις αναγκη για 500ευρω τοτε σφιχτα σε βλεπω να τα βρισκεις. Εκτος αν απλα θες να τρολλαρεις την εθνικη ξερωγω.

Δημοσ.

Καταρχήν η τράπεζα του ανοίγει κανονικό λογαριασμό με καρτούλα, τον οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιεί γενικότερα. 'Αρα δεν νομίζω να'ναι τόσο πόντιος να τρέχει σε ουρές! Συν του ότι για κάποιους τα 500ευρώ μπορεί να θεωρούνται καραμέλες,αλλά για άλλα άτομα(φοιτητές,γονείς και δεν ξέρω εγώ τι) να είναι ένα σημαντικό συμπλήρωμα.

Δημοσ.

Ενταξει ακουγεται λιγο περιεργο ,αλλα αν δεν ειναι για καταναλωτικες αναγκες αλλα για συμπληρωμα ,που δεν ξερουμε τι αναγκες εχει ο καθενας γιατι οχι .

Δημοσ.

Να πω επίσης ότι αυτό της Εθνικής(λογικά και των άλλων τραπεζών-της Εθνικής που έχω εγώ σίγουρα) δεν είναι δάνειο αλλά μια κάρτα με δυνατότητα υπερανάλληψης στην οποία τα 4 πρώτα χρόνια η υπερανάλληψη είναι άτοκη.Μπορείς μέχρι να κλείσει 4 χρόνια να βγάζεις όσα χρήματα θέλεις άτοκα αρκεί να μην ξεπερνάει το -500€ ο λογαριασμός σου.Και μετά τον 4ο χρόνο πάλι μπορείς να κάνεις υπερανάλληψη αλλά υπάρχει επιτόκιο σχετικά μικρό για τέτοιου είδους διευκολύνσεις.Μου έχει λύσει τα χέρια άπειρες φορές.Ακόμη και για κάτι απλό που χρειάζεσαι 20€ για μια μέρα και την επόμενη θα τα βάλεις πίσω και σίγουρα είναι 10000 φορές καλύτερο από τις πιστωτικές.

Δημοσ.

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω,εντός περιορισμών το πρόγραμμα της εθνικής,είναι εντελώς άτοκο(ασχέτως αν εμένα και μια συνολική επιβάρυνση της τάξεως του 10% με βολεύει).Τώρα τι ανάγκες έχει ο καθένας,και γιατί εγώ προτιμώ να έχω αν πάσα στιγμή 500€ στην άκρη άμεσα αναληψιμα και με έυνοική αποπληρωμή,νομίζω οτι καθαρά προσωπικό θέμα.Δε θα πώ τα κλασσικά"αν δεν έχετε κάτι να προτείνετε...","δε ζήτησα ηθικό κύρηγμα",κτλ.Αλλά οκ,εκτός απο εξυπνάκηδες,προσπαθήστε να προσφέρετε και κάτι.Γιατί τώρα τελευταία,βλέπω πολλά αγάπητα μέλη,που απλά μπαίνουν να κάνουν το κομμάτι τους,και εκτός απο τον OP,κουράζουν και όσους έχουν να προσφέρουν κάτι στο θέμα.Φιλικά σας λέω λοιπόν:"Aν βαριέστε,παίξτε οτι έχετε εύκαιρο,η βγείτε μια βόλτα,μην τρολλάρετε" :rolleyes:

Σχετικά με το θέμα τώρα,η εθνική τελικά έχει το πιο τίμιο πρόγραμμα.Οπότε μάλλον είναι καλή επιλογή.

Δημοσ.

για 500 ευρω θα χρεωθεις για 4 χρονια?

και πες οτι δεν σε νοιαζει αυτο

το οτι θα πας στην τραπεζα 4Χ12 φορες για καταθεση

και θα περιμενεις στην ουρα της εθνικης...

δεν σε κουραζει καθολου?

δεν θα αναφερθώ στο λόγο που παίρνει ο καθένας το δάνειο αυτό αλλά στο μερος 4Χ12 φορές για κατάθεση που λες...

δεν χρειάζεται να κάνεις μηνιαία κατάθεση ούτε καν σε ίσες δώσεις. τα δίνεις την προτελευταία μέρα και τα 500 αν γουστάρεις. δεν έχει περιορισμούς.

Δημοσ.

δεν χρειάζεται να κάνεις μηνιαία κατάθεση ούτε καν σε ίσες δώσεις. τα δίνεις την προτελευταία μέρα και τα 500 αν γουστάρεις. δεν έχει περιορισμούς.

good to know

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Να πω επίσης ότι αυτό της Εθνικής(λογικά και των άλλων τραπεζών-της Εθνικής που έχω εγώ σίγουρα) δεν είναι δάνειο αλλά μια κάρτα με δυνατότητα υπερανάλληψης στην οποία τα 4 πρώτα χρόνια η υπερανάλληψη είναι άτοκη.Μπορείς μέχρι να κλείσει 4 χρόνια να βγάζεις όσα χρήματα θέλεις άτοκα αρκεί να μην ξεπερνάει το -500€ ο λογαριασμός σου.Και μετά τον 4ο χρόνο πάλι μπορείς να κάνεις υπερανάλληψη αλλά υπάρχει επιτόκιο σχετικά μικρό για τέτοιου είδους διευκολύνσεις.Μου έχει λύσει τα χέρια άπειρες φορές.Ακόμη και για κάτι απλό που χρειάζεσαι 20€ για μια μέρα και την επόμενη θα τα βάλεις πίσω και σίγουρα είναι 10000 φορές καλύτερο από τις πιστωτικές.

Καλησπέρα! Ξαναζωντανεύω λίγο το θεματάκι γιατί με καίει... ξέρεις νίκο αν δεν πληρώσεις το ποσό στην τετραετία τι παίζει? εννοώ μήπως ο τόκος τρέχει από την ημέρα της ανάληψης και απλά αν βάλεις τα χρήματα μέσα στην 4ετία οκ απλά ακυρώνεται ο τόκος και η όλη διαδικασία τοκισμού? Είναι κανεις που να του συνέβει αυτό?

Προφανώς και θα ρωτήσω την τράπεζα την Δευτέρα απλά αν το δει κάποιος και μου απαντήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο θα το εκτιμούσα διότι την δευτέρα κλείνω 4 χρόνια ακριβώς και δεν τα έχω και τα 500 αυτή την στιγμή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...