Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το ξέρω αυτό, νομίζω πάντως ότι και εγώ όταν είχα κλείσει την 4ετία είχα ένα ποσό ακόμη ανεξόφλητο κάτω από 100 ευρώ και όταν το πλήρωσα (3-4 μέρες μετά) είχε και τόκο μέσα που μου φάνηκε καλούτσικος για το ποσό (λίγο κάτω από 2 ευρώ για 60-80 ευρώ που είχε μείνει υπόλοιπο νομίζω). Πάντως δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά αλλά δεν είναι δάνειο, είναι λογαριασμός με δυνατότητα υπερανάληψης. Δηλαδή αν βρείς 500 να βγάλεις όσα δεν είναι δικά σου το επόμενο δευτερόλεπτο για να τα δώσεις πίσω, γλιτώνεις από αυτό που φοβάσαι στα σίγουρα.

Δημοσ.

ευχαριστώ! μου λείπουν 300€, είναι λίγο ζόρι να τα βρω για να τα βάλω και να τα τραβήξω πάλι για να τα επιστρέψω.. και επειδή μάλλον είναι μικρό το επιτόκιο θα το αφήσω έτσι και ο θεός βοηθός...  Θα δούμε την δευτέρα!!

Δημοσ.

Δεν το ξέρω αυτό, νομίζω πάντως ότι και εγώ όταν είχα κλείσει την 4ετία είχα ένα ποσό ακόμη ανεξόφλητο κάτω από 100 ευρώ και όταν το πλήρωσα (3-4 μέρες μετά) είχε και τόκο μέσα που μου φάνηκε καλούτσικος για το ποσό (λίγο κάτω από 2 ευρώ για 60-80 ευρώ που είχε μείνει υπόλοιπο νομίζω). Πάντως δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά αλλά δεν είναι δάνειο, είναι λογαριασμός με δυνατότητα υπερανάληψης. Δηλαδή αν βρείς 500 να βγάλεις όσα δεν είναι δικά σου το επόμενο δευτερόλεπτο για να τα δώσεις πίσω, γλιτώνεις από αυτό που φοβάσαι στα σίγουρα.

Μιας κ σε πέτυχα.. Όταν επέστρεψες τα λεφτά πήγες κανονικά σε ταμείο, έπρεπε να πεις ότι επιστρέφεις την υπερανάληψη; Ή μπορώ να τα βάλω και από το ΑΤΜ και να μην ασχοληθώ με ταμεία?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...