Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμηση Η/Υ

GianniSM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σετ απ του υπολογιστή μου έχει ως εξής:

CPU: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550, 2833 MHz (8.5 x 333)

Motherboard: Motherboard Name MSI P965 Platinum (MS-7238) (2 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)

Ram: DIMM1: Corsair XMS2 CM2X1024-6400C4 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-13 @ 270 MHz)x 2

VGA: Video Adapter NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB)

Monitor: Monitor Asus VW225 [22" LCD] (8ALMQC018676)

HDD1:Disk Drive ST3200820AS (200 GB, 7200 RPM, SATA-II)

HDD2: Disk Drive WDC WD5000AADS-00L4B1 (465 GB, IDE)

O.S.Win XP 32bit

Καιρός να κάνω την μετάβαση στα 64bit που εδώ και καιρό σκέφτομαι. Μαζί με αυτό δεδομένα πως διπλασιάζω την RAM (ή μήπως παραπάνω;)

Έχω λοιπόν τις εξής ερωτήσεις: Η μητρική μου δεν υποστηρίζει SATA III και αυτοί οι δίσκοι πανάκριβοι συν το κόστος του controller. Αξίζει τον κόπο να επενδύσω σε SDD Sata III, ή είναι αρκετό να πάρω έναν γρήγορο SDD Sata ΙΙ (για το λειτουργικό μόνο) και να τελειώνω;

Σημειώνω πως δεν είμαι gamer οπότε η κάρτα γραφικών μου με καλύπτει απόλυτα, όπως επίσης πως η επόμενη αναβάθμιση που θα κάνω θα ναι η αλλαγή ολόκληρου του υπολογιστή.

Περιμένω τις ιδέες σας :)

Δημοσ.

Ας πούμε πως είμαι heavy user που ζω από τις γνώσεις που στην πληροφορική...Βέβαια ο υπολογιστής στο σπίτι έχει κυρίως ρόλο διασκέδασης, και κάποιες φορές remote support. Με εκνευρίζει όμως απίστευτα να αργεί. Είμαι νευρικό άτομο όλα τα θέλω γρήγορα. Βασικό μου κριτήριο σε ότι κάνω πάντως το value for money

Δημοσ.

Εάν αξίζει να τα σκάσω θα τα σκάσω...για τον επεξεργαστή μου μόνο είχα δώσει 350 εβρόπουλα...αυτό που με ενδιαφέρει είναι το value for money...

Δημοσ.

Και για αυτο και μονο καλο θα ηταν να τον κρατισεις. Για την δουλεια που τον θες φτανει και περισευει.

Εγω λεω να βαλεις μονο 4 γιγα ραμ και θα πεταει. Για SSD που ειπες, δεν νομιζω οτι τον χρειαζεσαι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...