eSATA Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω μείνει 100+ ώρες άυπνος. Έχω κάνει 210χλμ δικάβαλο με 50αρι σε μία μέρα. Έχω πάει σε στριπτιτζάδικο και έφυγα χωρίς να πληρώσω.
pavlinara Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 το 3 σιγουρα. σιγα μην μπορεις να φυγεις χωρις να πληρωσεις σε στριπτηζαδικο. και δεν σε επιασε κανενας μπραβος?
spurakos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 το 1...η εξηγηση ειναι στην ταινια "ο εφιαλτης στον δρομο με τις λευκες" :-D
eSATA Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Βάζεις pvlinara. Το 3ο το έχουν κάνει 2 φίλοι. (εγώ τους πήρα)
athlios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 δε παιζει 100 ωρες χωρις καθολου υπνο. καπου κοιμηθηκες και το ξεχασες.
eSATA Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Είχα ένα προβληματάκι 2α Λυκείου. Είχα συμβουλευτεί και το ανάλογο τόπικ.
-nick- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Είχα ένα προβληματάκι 2α Λυκείου. Είχα συμβουλευτεί και το ανάλογο τόπικ. λινκ?
zazik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 1. Συνομιλώ με γκόμενα απο το Καταρ , που ο αδερφος της μου έχει στείλει απειλητικό μαιλ ,που λέει ότι "θα σου πάρω το κεφάλι , άπιστε" 2. Συνομιλώ με 17χρονο απο το χωριό μου που ο πατέρας της μου είπε να μην τολμήσω να ξαναπατήσω στο χωριό , θα μιλήσουνε οι καραμπίνες 3. Συνομιλώ με παντρεμένη , που ο άντρας της με έχει πάρει τηλέφωνο απειλώντας να με σκοτώσει.
pavlinara Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 1. εχω πλακωθει στο ξυλο με γκομενα 2. εχω χαρακωσει με μαχαιρι καποιον 3. εχω φαει μυρμηγκι 1. Συνομιλώ με γκόμενα απο το Καταρ , που ο αδερφος της μου έχει στείλει απειλητικό μαιλ ,που λέει ότι "θα σου πάρω το κεφάλι , άπιστε" 2. Συνομιλώ με 17χρονο απο το χωριό μου που ο πατέρας της μου είπε να μην τολμήσω να ξαναπατήσω στο χωριό , θα μιλήσουνε οι καραμπίνες 3. Συνομιλώ με παντρεμένη , που ο άντρας της με έχει πάρει τηλέφωνο απειλώντας να με σκοτώσει. το 3 ειναι ψεμα. το πρωτο ειναι αρκετα πιθανο και το 2 επισης
zazik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 1. εχω πλακωθει στο ξυλο με γκομενα 2. εχω χαρακωσει με μαχαιρι καποιον 3. εχω φαει μυρμηγκι Απο το 1 θέλω βίντεο. επίσης θέλω το Φβ σου. Αν το 2 είναι αλήθεια , θέλω το φβ σου πάλι. Αυτή είναι γκόμενα , να πλακωθείς με κάποιον θα πηδήξει να βοηθήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.