Προς το περιεχόμενο

Μέχρι 30% το load της κάρτας γραφικών

SpirosLouis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Σήμερα παρατήρησα ότι η 6970 μου ( http://easycom.com.u...eon_hd_6970.jpg ) φορτώνει μέχρι το ~30-35%. Ενώ τα FPS μπορούν να πέσουν μέχρι και τα 10!!! η κάρτα δεν λέει να φορτώσει κι' άλλο.

Σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι το τροφοδοτικό...δεν ξέρω μια υπόθεση κάνω

Τί γίνεται;

Το σύστημά μου:

CPU: Amd 1090T

GPU Sapphire 6970 2GB

PSU: OCZ 600Watt 80+ Efficiency

Mobo: Asus Crosshair Formula V

RAM: Corsair Vengeance Low Profile 8GB Dual Channel

HDD: WD 500GB 7200rpm sata II

Μια φωτογραφία εν ' ώρα παιχνιδιού

az6r0k.jpg

Ευχαριστώ πολύ.

• Moderators
Δημοσ.

To flight simulator ειναι περιεργο παιχνιδι, δε ζοριζει τοσο τις καρτες γραφικων και ειναι καργα CPU-bound.

Με εναν quad i7 θα τα πηγαινε αρκετα καλυτερα.

Μη τη ψαχνεις με το συγκεκριμενο, ακομα και συστηματα-τερατα εχουν χαμηλα FPS.

Μια χαρα ειναι ολα στο συστημα σου, τεσταρε τη καρτα σου με ενα 3dmark (π.χ. 03 σε αναλυση 1920) ή καποιο βαρυ παιχνιδι σε μεγαλη επισης αναλυση και με φιλτρα και να δεις οτι ολα ειναι οκ.

Δημοσ.

Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό, δηλαδή ότι κοιτάει επεξεργαστή ποιο πολύ.(δεν μπορώ να το καταλάβω βέβαια το γιατί και το πως αλλά δεν πειράζει :-) )

Είχα cinebench πρόχειρο και με έβγαλε πρώτο με βαθμό 53,98 . Μάλλον καλά είναι.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι ειναι περιεργο το FSX, ψαξε στο ιντερνετ για benchmarks με αυτο να δεις οτι παιζει περισσοτερο ρολο (για καποιο λογο) ο επεξεργαστης παρα η vga.

Δημοσ.

Μόλις έτρεξα ένα 3DMark Vantage και μου έβγαλε score 10904(να πω ότι και για κάποιο περίεργο λόγο τώρα που το θυμήθηκα η μητρική μου κάρτα προτειμάει να παίζει τις μνήμες στα 1333MHz - λόγος που δεν ξέρω και δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ προς το παρών)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...