washcloud Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μπρε γιαβρούμ Σάγια, τί περιμένεις από ένα κράτος (πρόσεξε το διαχωρισμό από το έθνος) που ήταν ΑΓΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ από το κίνημα των Νεοτούρκων κι έπειτα; Και που είχε αλλεπάλληλες μακρόχρονες ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ, σ' εποχές που άλλοι πηγαινοερχόντουσαν στο φεγγάρι και βγάζανε τα Ατάρι; Να ΜΗΝ κάνει απόβαση σ' ένα νησί το οποίο εκτός του ότι ήταν ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ (κοίταξε λίγο στο χάρτη πού είναι η Κύπρος), ήταν ξερολούκουμο έτοιμο για φάγωμα, είναι πήχτρα στις πλουτοπαραγωγικές πηγές και με γεωστρατηγική θέση ΑΑΑ; ΣΥΝ το (προσχηματικό βεβαίως, αλλά) γεγονός ότι είχε ένα τάδε ποσοστό ομόφυλών του για κατοίκους. Συν το ότι το ξέρανε ότι ή θα το καταλάβουνε - ή θα διακινδυνέψουνε μια μέρα συνένωσή του με την Ελλάδα, έτσι όπως πήγαινε... Λες λοιπόν να γινόταν όλο αυτό το τζέρτζελο ΧΩΡΙΣ νεκρούς; Πόσο μάλλον όταν είσαι μια χώρα 70 εκατομμυρίων απέναντι αφ' ενός (έστω κι από σπόντα) σε μία των 10, κι αφ' ετέρου και ουσιαστικότερα απέναντι σε μία "χώρα" μόλις μερικών εκατοντάδων χιλιάδων... Προσπαθώ να σου πω πως τα πράμματα δεν είναι τόσο "απλά" είτε στα (μας) τα παρουσιάζουν, και οι "προδοσίες" συμβαίνουν σε ΟΛΕΣ τις φυλές . Αν για 'σένα αυτά είναι συνωμοσιολογικά, πάσο. (...μην αρχίσω δηλαδή να σου λέω για την καταγωγή των "Σουλιωτών" και σου χαλάσω το βράδυ)
saya Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μπρε γιαβρούμ Σάγια, τί περιμένεις από ένα κράτος (πρόσεξε το διαχωρισμό από το έθνος) που ήταν ΑΓΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ από το κίνημα των Νεοτούρκων κι έπειτα; Και που είχε αλλεπάλληλες μακρόχρονες ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ, σ' εποχές που άλλοι πηγαινοερχόντουσαν στο φεγγάρι και βγάζανε τα Ατάρι; Να ΜΗΝ κάνει απόβαση σ' ένα νησί το οποίο εκτός του ότι ήταν ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ (κοίταξε λίγο στο χάρτη πού είναι η Κύπρος), ήταν ξερολούκουμο έτοιμο για φάγωμα, είναι πήχτρα στις πλουτοπαραγωγικές πηγές και με γεωστρατηγική θέση ΑΑΑ; ΣΥΝ το (προσχηματικό βεβαίως, αλλά) γεγονός ότι είχε ένα τάδε ποσοστό ομόφυλών του για κατοίκους. Συν το ότι το ξέρανε ότι ή θα το καταλάβουνε - ή θα διακινδυνέψουνε μια μέρα συνένωσή του με την Ελλάδα, έτσι όπως πήγαινε... Λες λοιπόν να γινόταν όλο αυτό το τζέρτζελο ΧΩΡΙΣ νεκρούς; Πόσο μάλλον όταν είσαι μια χώρα 70 εκατομμυρίων απέναντι αφ' ενός (έστω κι από σπόντα) σε μία των 10, κι αφ' ετέρου και ουσιαστικότερα απέναντι σε μία "χώρα" μόλις μερικών εκατοντάδων χιλιάδων... Προσπαθώ να σου πω πως τα πράμματα δεν είναι τόσο "απλά" είτε στα (μας) τα παρουσιάζουν, και οι "προδοσίες" συμβαίνουν σε ΟΛΕΣ τις φυλές . Αν για 'σένα αυτά είναι συνωμοσιολογικά, πάσο. (...μην αρχίσω δηλαδή να σου λέω για την καταγωγή των "Σουλιωτών" και σου χαλάσω το βράδυ) Εγω σου μιλαω για αντικειμενικη πραγματικοτητα . Το να το παιξω Φροιντ και να δικαιολογω τον καθε βαρβαρο , βλαμενο η πικραμενο δεν το εχω. Προφανως δεν το εχω και καθολου, ειμαι αυστηρη με ολους και θελω ναι ειναι και με μενα. Αυστηροι, οχι αδικοι . Δεν θα το παιξω ουτε υπερανω ,δεν ειμαι αλωστε ,ουτε θα χαιδεψω αυτια κανενος. Κατα τα αλλα οι Τουρκοι αποτελουν αντικειμενικα απειλη . Αυτοι ειναι . Τι να κανουμε τωρα.. Η Προδοσια επιμενω , υπαρχει στο dna μας . Το κουβαλαμε δυστυχως..
insomniaK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ε ναι. Η προδοσία είναι έμφυτη με εξειδικευμένο γονίδιο. Καλύτερα να πιστέψω στον αδαμ και στην Εύα.
washcloud Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω σου μιλαω για αντικειμενικη πραγματικοτητα . Το να το παιξω Φροιντ και να δικαιολογω τον καθε βαρβαρο , βλαμενο η πικραμενο δεν το εχω. Προφανως δεν το εχω και καθολου, ειμαι αυστηρη με ολους και θελω ναι ειναι και με μενα. Αυστηροι, οχι αδικοι . Δεν θα το παιξω ουτε υπερανω ,δεν ειμαι αλωστε ,ουτε θα χαιδεψω αυτια κανενος. Κατα τα αλλα οι Τουρκοι αποτελουν αντικειμενικα απειλη . Αυτοι ειναι . Τι να κανουμε τωρα.. Η Προδοσια επιμενω , υπαρχει στο dna μας . Το κουβαλαμε δυστυχως.. Oκ πάσο. Σου βρήκα πάντως avatar :
-nick- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Η pop science εχει καταστρεψει πολυ κοσμο τελικα (γονιδιο της "προδοσιας", ορμονη της αγαπης, χημικο της χαρας), πιο πολυ υπεραπλουστευση πεθαινεις.
saya Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ε ναι. Η προδοσία είναι έμφυτη με εξειδικευμένο γονίδιο. Καλύτερα να πιστέψω στον αδαμ και στην Εύα. Μπορει να μην ειναι εμφυτη αλλα θεμα ανεξαρτητης νοοτροποιας και ατομικισμου . Που τον εχουμε και μπορω να σου πω και λογους που ειμαστε τοσο βαθια ατομικιστες. Oκ πάσο. Σου βρήκα πάντως avatar : Ψαρωτικο ειναι .. thanks Η pop science εχει καταστρεψει πολυ κοσμο τελικα (γονιδιο της "προδοσιας", ορμονη της αγαπης, χημικο της χαρας), πιο πολυ υπεραπλουστευση πεθαινεις. wth is pop science?εε;
-nick- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Εκλαικευμενη/υπεραπλουστευμενη επιστημη, προφανως ανακριβης
saya Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Εκλαικευμενη/υπεραπλουστευμενη επιστημη, προφανως ανακριβης Μονο που αναφερθηκα σε πεποθηση μου και οχι σε επιστημη ..
-nick- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μονο που αναφερθηκα σε πεποθηση μου και οχι σε επιστημη .. Για το γονιδιο λεω. Για γονιδιο μιλησες, βεβαια αυτο που λες εσυ ουτε στο χειροτερο ποπ science αρθρο δεν θα μπορουσε να αναφερθει. Δηλαδη οντως πιστευεις οτι υπαρχει γονιδιο της προδοσιας?
saya Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Για το γονιδιο λεω. Για γονιδιο μιλησες, βεβαια αυτο που λες εσυ ουτε στο χειροτερο ποπ science αρθρο δεν θα μπορουσε να αναφερθει. Δηλαδη οντως πιστευεις οτι υπαρχει γονιδιο της προδοσιας? Επιτηδες το κανετε και δεν καταλαβαινετε τι λεω; Μεταφορικα το εννοουσα. Τοσο εμφανταστο ειναι; Γονιδιο προδοσιας ,κυριολεκτικα; Για φαντασου..
-nick- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ουτε μεταφορικα στεκει. 'Προδοτες' υπαρχουν σε ολους τους λαους.
washcloud Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ψαρωτικο ειναι .. thanks Άμα ενεργοποιήσεις στο Προφίλ το Interests σε "Αυστηρότης" και το Location σε "Στον χώρο μου ή στον χώρο σου", θα είναι μπόμπα.
hKardiadnexOria Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στημενο ηταν. στον επαναληπτικο θα φανε καλα
Πηδαλιουχος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Τυπογραφικό λάθος, Ηράκλειος, κάι άλλαξε τους Άραβες με Αβαρους. Ζητώ συγνώμη. Δαίμων του τυπογραφείου. Δε σου κρυβω οτι πιστευω πως συνεβη το αντιθετο. Εκει που διαβασες "αβαροι" και "Ηρακλειος" νομισες οτι ηταν τυπογραφικο λαθος αφου γνωριζες μονο του αραβες και τον Ηρακλειτο(τα παντα ρει) οποτε τα "διορθωσες" Ενας γνωστης της ιστοριας ειναι λιγο δυσκολο να κανει 2 τοσο χοντρα λαθη μεσα σε μια μικρη παραγραφο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.