GIOVINCO Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω αυτό... ...και μετά από 6 χρόνια άρχισε τους τριγμούς... Ξέρει κανείς τι λέει αυτό το κουτί; http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25389&cat=1&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined Όμορφο είναι, αθόρυβο με τόσους ανεμιστήρες δεν γίνεται να είναι, τουλάχιστον ας είναι αθόρυβο σε θέμα τριγμών. Ξέρει λοιπόν κανείς αν είναι στιβαρό και ποιοτικό;
karmen1983 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Για τα λεφτά του είναι μια χαρά κουτί. Το θέμα θορύβου εξαρτάται από το ποια ανεμιστηρια θα του βάλεις. Για το στιβαρό τωρα: σίγουρα δεν είναι κουτί να το φορτώσεις με πολλά πολλά.
GIOVINCO Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 G41M, 9800GT, 3 HDD Sata, 1 DVD, Corsair 650W... Το φοβάμαι για τους τριγμούς γιατί ενώ δείχνει πάρα πολύ καλό (review) είναι πολύ φθηνό.
SPANK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μια χαρά ειναι το κουτάκι δεν νομίζω οτι θα έχει πρόβλημα απο τριγμούς
kostasR1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Το κουτί είναι εξαιρετικό. Έχω φτιάξει PC με αυτό. Αρκετά καλή κατασκευή. Δεν υποστηρίζει φοβερό cable management αλλά είναι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.