Προς το περιεχόμενο

Σκυλος ρατσας pug

Giwrgos1996

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Σκεφτομαι να αγορασω εναν σκυλο ρατσας pug

Καταρχας θα προτιμουσα να μην μπουμε στο θεμα "ξερεις τι μεγαλη ευθυνη ειναι να εχεις σκυλο" κλπ κλπ...

Θα ηθελα να μαθω καποια πραγμστα για αυτην την ρατσα:

1.Ζει ευκολα σε διαμερισμα και ιδιατερα σε μπαλκονι?(τις κρυες νυχτες του χειμωνα θα ειναι μεσα φυσικα)

2.Ειναι ευκολο στην εκπαιδευση?Δηλαδη μπορω εγω να το μαθω που να κανει την αναγκη του κλπ?

3.Διαβασα διαφορα για αρρωστειες,ισχυουν ολα αυτα?

4.Τα εμβολια ποσο κοστιζουν περιπου?

5.2 φορες την ημερα να τον βγαζω βολτα ειναι αρκετο?

...και γενικα οποιαδηποτε συμβουλη ευπροσδεκτη.

Δημοσ.

Απ'οτι ξερω πρεπει να ειναι πρωτο στην κατηγορια μαδημα,αρα να εισαι πρωετοιμασμενος.Σιγουρα ζει ανετα σε διαμερισμα γιατι δε φημιζεται για την κινητικοτητα του.Εμβολια υπολογισε 4-5 επισκεψεις στον κτηνιατροΧ30 Ευρω(ο δικος μου τοσα περνει τουλαχιστον).Αρα 150 περιπου.Και ενα επαναλληπτικο καθε χρονο.Για περισσοτερες πληροφοριες μπες στο ourdogs.grή καποιο αλλο σκυλοφορουμ . 2 φορες βολτα ειναι μια χαρα.Για αρρωστιες και εγω κατι εχω ακουσει αλλα δε ξερω να σου πω λεπτομερειες.

Δημοσ.

Κανενα σκυλι δε ζει στο μπαλκονι! Τα σκυλακια τα παιρνουμε για παρεα οχι για να τα χουμε μονα τους. Καθε σκυλι μακρια απο την αγελη του(οι ανθρωποι γινομαστε ξ αγελη τους οταν τα παιρνουμε) ειναι δυστυχισμενο. Ποσο μαλλον ενα σκυλακι ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗ ΖΕΣΤΗ λογω ρατσας, και που προοριζεται καθαρα για συντροφια

android.png

Για τα αλλα...ναι εκπαιδευεται ευκολα &για τις αρρωστειες ισχυει. Με την εννοια οτι ως καθαροαιμο μπορει να κουβαλαει γενετικα-κληρονομικα προβληματα. Αυτο ισχυει για καθε καθαροαιμο.

Γι αυτο αν ειναι να το παρεις, παρε απο εναν σωστο εκτροφεα.

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...