jeanthira7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα σας, Μήπως γνωρίζετε ποια ηλεκτρική σκούπα είναι αθόρυβη και από πού μπορώ να την αγοράσω??? Να μην βγάζει κιχ όμως έτσι?
hKardiadnexOria Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 φιλε σορρυ, εχεις κανει ενα λαθακι με το τιτλε. πρεπει να ειναι ετσι [ Ανεκδοτο - Αθόρυβη ηλεκτρική σκούπα ]
Alxnks Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Το ανέκδοτο όμως έχει και συνέχεια...όχι απλά να είναι αθόρυβη, αλλά να μην βγαζει κιχ! Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Traumatias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Εδώ, το κατά πόσο αληθεύει το αθόρυβη θα σε γελάσω...
jeanthira7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Το ανέκδοτο όμως έχει και συνέχεια...όχι απλά να είναι αθόρυβη, αλλά να μην βγαζει κιχ! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Xaxaxaxa!!!!
Pantelwolf Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 69 db ειναι σαν ενας δρομος με αρκετη κίνηση.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Αφου ρουφάει αερα δεν μπορει να γινει κατι παντα θα ακους θορυβο
Bulldog3 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μόνο την Rowenta silence force μην πάρεις.. Είναι αρκετα θορυβωδης, πανάκριβη και άχρηστη. Τα πιο πεταμένα 180 ευρω που έδωσα τα τελευταία 2 χρόνια. Τώρα έχω μια Miele που στα χαμηλά δουλεύει πολυ χαλαρά και απο σκουπισμα... Πετάει. Αλλα ναι, αθόρυβη σκούπα είναι ανέκδοτο, οντως!
SlackulatoR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μάλλον δεν την θες για σκούπισμα αλλά για κάτι άλλο...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα σας, Μήπως γνωρίζετε ποια ηλεκτρική σκούπα είναι αθόρυβη και από πού μπορώ να την αγοράσω??? Να μην βγάζει κιχ όμως έτσι? Ας αφησουμε στην ακρη τα μοτερ και το θορυβο τους κλπ, ας πουμε οτι γινεται η σουπερ κατασκευη τελειως αθορυβου μοτερ. Μονο η ροη αερα που δημιουργειται σε στενο σωληνα μεγαλου μηκους πως ακριβως γινεται να μην κανει κιχ?!? Εσυ μπορεις να φυσηξεις σε καλαμακι του καφε χωρις να ακουστει τιποτα? *Aυτος μπορει παντως *Θα συμφωνησω με οσα ειπωθηκαν περι Rowenta. Δυστυχως κι εγω μια αναλογη απατη εχω και ειναι οντως τα πιο αχρηστα αδικοχαμενα 260 ευρω που εδωσαν ποτε για να μου παρουν δωρο. Τωρα ψαχνω τροπο να την πακεταρω στο αεροπλανο να τη στειλω στους δικους μου και να παρω καμια της προκοπης. Ασε που σε καθε 2ο σκουπισμα γεμιζει το φιλτρο και θελει σιχαμερο καθαρισμα. Οσο για το silence force, ειναι πιο θορυβωδης απο μια philips 1400w, 20ετιας.
jeanthira7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Για τη samsung έχετε άποψη???Μοντέλο:SC62EO Για τη HOOVER? Είδα σε βιντεάκι στο youtube την electrolux Ultrasilence και άκουσα ότι είναι σχεδόν αθόρυβη...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα σας, Μήπως γνωρίζετε ποια ηλεκτρική σκούπα είναι αθόρυβη και από πού μπορώ να την αγοράσω??? Να μην βγάζει κιχ όμως έτσι? Εγώ έχω την electrolux ultra silencer (http://images.owneriq.net/download/images/f/fd9ab955-3dda-44e5-8cf0-1548222d24ac-000001.png). Είναι πιο οικονομική από τις άλλες αντίστοιχα αθόρυβες! Πρόσεξε όμως κάτι! Όταν λέμε αθόρυβες δεν εννοούμε εντελώς, μιας και το μοτέρ όντως έχουν καταφέρει να μην ακούγεται καθόλου (ακούς ένα ελάχιστο φύσιμα) αλλά όλος ο θόρυβος προέρχεται από το πέλμα όταν ρουφάει τον αέρα και για αυτό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να σκουπίσεις το μεσημέρι χωρίς να σε κράξουν οι γείτονες...
zoranb Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Εγώ έχω την electrolux ultra silencer (http://images.owneriq.net/download/images/f/fd9ab955-3dda-44e5-8cf0-1548222d24ac-000001.png). Είναι πιο οικονομική από τις άλλες αντίστοιχα αθόρυβες! Φίλε η συγκεκριμένη σκούπα έχει πέλμα ειδικό για παρκέ;
isay Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 jeanthira κάτω απο τα 65db δεν μπορείς να πέσεις, οπότε το «ουτε κιχ» δεν μπορείς να το έχεις. Βασική η τεχνολογία υπάρχει, αλλά δεν μπορεί πρακτικά να εφαρμοστεί λόγω κόστους και όγκου, γιατί θα έπρεπε να «τυλίξουν» τη σκουπα με ηχομονωτικό υλικό. Αν απο το αίτημα σου αφαιρέσεις το ηλεκτρική μπορεις να εχεις την κλασσική αθόρυβη (ουτε κιχ)
eliasbyvasoula Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 τι λέτε για αυτήν? 50δβ? https://www.nilfisk-alto.com/en/products/Pages/product.aspx?fid=16287&Name=SALTIX%2010
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα