poedeer7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, εχω αυτο το psu Link και οταν ζοριζεται το pc ανεβαζει στροφες στον ανεμιστηρα του με αποτελεσμα να κανει πολυ θορυβο και να ζεσταινεται τοσο πολυ που δε μπορεις να το αγγιξεις εκει που εχει την εξαγωγη του αερα του.Το κουτι εχει φιλτρο και το εχω καθαρισει και απο σκονες. Επισης ειναι πολυ ενοχλητικο γιατι ολο το Pc ειναι αθορυβο εκτος απο αυτο. Είναι καλυτερο να του αλλαξω ανεμιστηρα με καποιον αθορυβο ή να παρω αλλο psu(με max 80 ευρω)? το συστημα αποτελειται απο : athlon ii x4(1.5 vcore) 5850(1.25 vcore) 4gb ram 2 σκληρους 5 fans 1 αντλια υγ:για νεο psu υπαρχει σκεψη για cf αργοτερα οποτε θα πρεπει να το σηκωνει.
Arctic Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Αν το τροφοδοτικό είναι στο πάνω μέρος του κουτιού δοκίμασε να βάλεις ένα ανεμιστήρα να φυσάει μέσα στο τροφοδοτικό-κάτω και εξωτερικά του ανεμιστήρα του τροφοδοτικού(πρόσεξε να είναι σωστά ευθυγραμμισμένο). Αν ανοίξεις το τροφοδοτικό χάνεις την εγγύηση(καλά άμα προσέξεις το ανοίγεις και χωρίς να σκίσεις το χαρτάκι). Αλλιώς αν θες να πας για καινούργιο κοίτα αυτό
poedeer7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Αν το τροφοδοτικό είναι στο πάνω μέρος του κουτιού δοκίμασε να βάλεις ένα ανεμιστήρα να φυσάει μέσα στο τροφοδοτικό-κάτω και εξωτερικά του ανεμιστήρα του τροφοδοτικού(πρόσεξε να είναι σωστά ευθυγραμμισμένο). Αν ανοίξεις το τροφοδοτικό χάνεις την εγγύηση(καλά άμα προσέξεις το ανοίγεις και χωρίς να σκίσεις το χαρτάκι). Αλλιώς αν θες να πας για καινούργιο κοίτα αυτό καταλαβα τι λες αλλα ειναι απο κατω και περνει αερα απο το κατω μερος του κουτιου.οταν ειναι σε idle δεν ακουγεται καν παντως...
rafail1994 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκίμασε να το επιστέψεις πίσω αφού είναι στην εγγύηση ή πάντα στο έκανε αυτό ;
poedeer7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκίμασε να το επιστέψεις πίσω αφού είναι στην εγγύηση ή πάντα στο έκανε αυτό ; οχι τωρα τελευταια το κανει και εχει εγγυηση απο πλαισιο κανα χρονο ακομα... θα το παρουν πισω?η θα μου πουνε δεν εχει προβλημα? εdit: τι γνωμη εχετε γι'αυτο?Link
stm00192 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 τι γνωμη εχετε γι'αυτο?Link Την καλύτερη!!! Απο τα κλύτερα τροφοδοτικά της αγοράς!!
poedeer7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Την καλύτερη!!! Απο τα κλύτερα τροφοδοτικά της αγοράς!! να ηταν κ modular... ειναι επαρκες για cf 5850 oced ετσι? στο sleeving ειναι ευκολο?
stm00192 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 να ηταν κ modular... ειναι επαρκες για cf 5850 oced ετσι? στο sleeving ειναι ευκολο? Ναι φτάνει... για το sleeving δεν ξέρω να σου απαντήσω.. αλλά αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος σε ένα αντιστοιχο corsair η karmen δυσκολεύτικε πολύ να το sleevarei!!
poedeer7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 επισης βλεπω 40 dba στα 600 watt load... μηπως και αυτο κανει θορυβο?
stm00192 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι δεν κάνει θόρυβο!! Ειναι αθόρυβο τροφοδοτικό ... και είναι βέβαια σχεδόν απιθανο να το φτάσεις για αρκετή ώρα σε 600watt load ωστε να γκαζωσει ο ανεμηρτήρας !!
poedeer7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι δεν κάνει θόρυβο!! Ειναι αθόρυβο τροφοδοτικό ... και είναι βέβαια σχεδόν απιθανο να το φτάσεις για αρκετή ώρα σε 600watt load ωστε να γκαζωσει ο ανεμηρτήρας !! το λεω γιατι αυτο που εχω τωρα γκαζωνει με τη μια,με το που αρχιζει ενα παιχνιδι... αλλα απ'οτι βλεπω και στα reviews το εκθειαζουν οποτε θα το χτυπησω στα 80 απο αμαζον... με την πριζα δε θα εχω προβλημα ετσι? thnx stm00192! edit:βλεπω οτι το 650 εχει 2 pci-e συνδεσεις ενω τα 750,850 4... λογικα με συνδεσεις στα molex δε θα χω προβλημα στο cf ε?
rafail1994 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα . Όσον αναφορά την εγγύηση παν το πίσω πρέπει να στο αλλάξουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.