Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στην,οθόνη,μητρική ή πουθενά αλλού?

vagos456

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα,αυτό δεν συμβαίνει πάντα, αλλά όταν συμβαίνει ξαναγίνεται συνήθως την ίδια ημέρα...

Οι κάρτες γραφικών δεν φταίνε! Τις έχω τεστάρει ξεχωριστά και 2.

Ιδού το βίντεο με το πρόβλημα.. http://www.youtube.com/watch?v=PmLvZUvK2YU

Υποπτεύομαι ή το τροφοδοτικό ή μητρική ή οθόνη...Αν και οθόνη μου φαίνεται λίγο δύσκολο! Για το τροφοδοτικό λέω μήπως με τα σκαμπανευάσματα της τάσης δεν τα πάει και καλά..Τα καλώδια είναι όλα καλά κουμπωμένα να σημειώσω...

Εδώ είναι τα μέρη του υπολογιστή.

Οθόνη Philips 170c4 είναι από το 2000! Θα αλλάξω τα χριστούγεννα με HP ZR30W Θα δω διαφορά ή ψιλά?

Case stacker 833

Επεξεργαστής i7 860 4.0ghz αυτή την στιγμή 1.33v

Μητρική Asus maximus III formula

Κάρτες γραφικών 2x5970 crossfire αυτή τη στιγμή STOCK

Τροφοδοτικό Corsair AX1200 gold

Μνήμες corsair domintator gt 4gb 2300mhz 1.65v με OC

Δημοσ.

ειναι stable ο cpu ή οι μνήμες?

εμενα το κανει για ενα sec πριν κανει restart oταν δεν ειναι σωστο το oc.

Αλλα αυτο το hw σε αυτη την οθονη???μας κανεις πλακα ετσι?confused.png

Δημοσ.

εισαι απολυτα σιγουρος οτι δεν ειναι gpu?αλλιως η οθονη η καμια η/μ παρεμβολη(παααρα πολυ απιθανο ομως :P)

Δημοσ.

Ναι είναι stable και ο επεξεργαστής και οι μνήμες και οι κάρτες επίσης τις δοκίμασα ξεχωριστά μια μια με όλα TEST που υπάρχουν για πολλή ώρα..

Θα την αλλάξω δεν πάει άλλο με αυτή την οθόνη..Λέτε να είναι καμία οθόνη? Με dvi είμαι.Παρεμβολή?

Δημοσ.

Ναι είναι stable και ο επεξεργαστής και οι μνήμες και οι κάρτες επίσης τις δοκίμασα ξεχωριστά μια μια με όλα TEST που υπάρχουν για πολλή ώρα..

Θα την αλλάξω δεν πάει άλλο με αυτή την οθόνη..Λέτε να είναι καμία οθόνη? Με dvi είμαι.Παρεμβολή?

παρεμβολη εννοω μηπως εχεις μεγαλα ηχεια κοντα στην οθονη που δεν ειναι μαγνητικα θωρακισμενα και προκαλουν ολο αυτο αλλα το κοβω απιθανο καθως πρεπει να ειναι πολυ μεγαλα για να κανουν ετσι την οθονη οποτε αστο :P

αφου δεν ειναι ουτε η καρτα γραφικων μενει η οθονη..στο κανει συνεχως η οποτε να'ναι?

Δημοσ.

Μπορεί να το κάνει και μια φορά το μήνα..αλλά όταν το κάνει και κάνω resart το ξανακάνει όταν παίζω μερικές φορές.. ή τώρα που θυμήθηκα βγάζει ένα τρίγωνο κάτω στην γραμμή εργασιών μερικές φορές ξανά όχι πάντα σπάνια και αυτό και λέει ανακτήθηκε με επιτυχία (τώρα δεν θυμάμαι τι ακριβώς λέει για την οθόνη ή την κάρτα γραφικών..) Θα σας γελάσω..έχει κανένα μήνα να το βγάλει αυτό..

όσο για τα ηχεία 5.1 έχω κάτι creative παλιά...

Δημοσ.

δεν ξερω τι παιζει να φταει...αυτο με το τριγωνο δεν το πολυ καταλαβα,ειναι ειδοποιηση των windows?παντος αμα μπορεις να βρεις/δανιστεις καποια οθονη θα ηταν πολυ καλο ωστε να βρεις τι πραγματικα φταει και να γλειτωσεις ασκοπες αγορες..

αα κατι αλλο,απο θερμοκρασιες πως πας?μηπως πυρονει η καρτα γραφικων και σου κανει νερα?αυτες οι παραμορφοσεις γινονται οταν εισαι idle ή αμα παιζεις κανα game?

Δημοσ.

Όταν παίζω game Συνήθως..όχι πάντα όμως..Θερμοκρασίες max cpu 60c και κάρτες γραφικών max63c επειδή στις κάρτες έχω ρυθμίσει τα ανεμιστηράκια μέσω afterburner μόλις πιάνουν τους 55c να ανεβάζουν τις στροφές στο 60%

Δημοσ.

μπα με 63 βαθμους δεν δικαιολογιται να κανουν τετοια κολπα...

τις εχεις κλοκαρει καθολου?

για κανε και ενα furmark και δες μηπως κανει τα ιδια ή artifacts γενικα.

Δημοσ.

Μισή ώρα έχω τρέξει το furmark σε κάθε κάρτα και ήταν απόλυτα stable...! Όλα τα test έχω κάνει...Είναι stock οι κάρτες..

Σε κούρασα έ? :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

οχι δεν με κουρασες απλα δεν εχω ιδεα τι αλλο παιζει να φταει εκτος απο την οθονη :P

αλλα αφου δεν στο κανει συχνα ή συστηματικα με προβληματιζει γιατι αμα εφταιγε η οθονη λογικα θα το εκανε συνεχως η σε μικροτερα χρονικα διαστηματα.. :/ παντος δοκιμασε και με μια αλλη οθονη να δεις τι παιζει ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...