passenger57 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Στο δεύτερο pc φιλοξενείται ένα ΑΜD ATHLON 3000+ επανω στην μητρική K8N Neo2 platinum. Εχτές μου παρουσιάσε στο boot την mac address της μίας κάρτας δικτύου και σήμερα όταν γύρισα από την δουλεια βρήκα τον υπολογιστή με μπλέ οθόνη...μπουτάρω μπαινει κανονικά στα windowz αλλα δεν λειτουργούσε η μια καρτα δικτύου και δεν είχα ιντερνετ. Ξανα μπουτάρω αφού βάζω στην άλλη κάρτα το καλώδιο...και σταμάτησε να λειτουργεί....δεν βλέπω κάν εικόνα στην οθόνη ενώ τα διαγνωστικά λαμπάκια στην πίσω μεριά μου δείχνουν κόκκινα στην θέση 1-4 και κοιτώντας το βιβλιαράκι της μητρικής λέει πως αναβουν όταν: Processor initilization.this will show information regarding the processor ( like brand name, system bus, etc...) Τελικά τι μπορεί να έχει γίνει?
hawkpilot Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα, δύσκολο να είναι η cpu. Μάλλον η μητρική τελείωσε.
billkolias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 τιποτα. αδυναμια λογισμικου πρεπει να ειναι. ολα τα λογισμικα ειναι δουλεμενα μεχρι τελους ενω τα γουιντοους μωλις βρεθουν σε αδιεξοδο μπλε οθονη... δεν ξερω τι φτεει αλλα για μενα... κανε φορματ και ξαναπερνα τα win .Αν δεν μπορεις τοτε κανε απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση τους τελεφτεους driver της καρτας δικτυου. δεν νομιζω πως φτεει το harware.Εχει 2 καρτες δικτυου η μητρικη σου ενσοματομενες? και τι ενοεις την mac adrres στο boot? :s
stm00192 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ξανα μπουτάρω αφού βάζω στην άλλη κάρτα το καλώδιο...και σταμάτησε να λειτουργεί....δεν βλέπω κάν εικόνα στην οθόνη ενώ τα διαγνωστικά λαμπάκια στην πίσω μεριά μου δείχνουν κόκκινα στην θέση 1-4 και κοιτώντας το βιβλιαράκι της μητρικής λέει πως αναβουν όταν: Processor initilization.this will show information regarding the processor ( like brand name, system bus, etc...) Τελικά τι μπορεί να έχει γίνει? Μετά απο αυτο?? τιποτα.αδυναμια λογισμικου πρεπει να ειναι.ολα τα λογισμικα ειναι δουλεμενα μεχρι τελους ενω τα γουιντοους μωλις βρεθουν σε αδιεξοδο μπλε οθονη...δεν ξερω τι φτεει αλλαγια μενα...κανε φορματ και ξαναπερνα τα win .Αν δεν μπορεις τοτε κανε απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση τους τελεφτεους driver της καρτας δικτυου.δεν νομιζω πως φτεει το harware.Εχει 2 καρτες δικτυου η μητρικη σου ενσοματομενες? και τι ενοεις την mac adrres στο boot? :s Εσυ συνεχίζει να πιστεύεις ότι φταίνε τα windows?? Χμμμ .. εγω μέχρι σήμερα ήξερα ότι τα windows δεν είχαν καμία σχέση με το μπουταρισμα!!! Μάλλον θα αλλάξαν τα δεδομένα και πλεον για τα πάντα φταίει η Microsoft!!
billkolias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Εσυ συνεχίζει να πιστεύεις ότι φταίνε τα windows?? Χμμμ .. εγω μέχρι σήμερα ήξερα ότι τα windows δεν είχαν καμία σχέση με το μπουταρισμα!!! Μάλλον θα αλλάξαν τα δεδομένα και πλεον για τα πάντα φταίει η Microsoft!! Τα windows φταινε παντα! Γιατι ειπε οτι εχει καποιο προβλημα με το boot? Αυτο που ειπε με την μακ δεν το καταλαβα,εσυ εχεις δει ποτε το grub να διχνει καμια macadres?Πως το κανεις αυτο?
stm00192 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Αντε πάμε άλλη μία... post No1 Ξανα μπουτάρω αφού βάζω στην άλλη κάρτα το καλώδιο...και σταμάτησε να λειτουργεί....δεν βλέπω κάν εικόνα στην οθόνη ενώ τα διαγνωστικά λαμπάκια στην πίσω μεριά μου δείχνουν κόκκινα στην θέση 1-4 και κοιτώντας το βιβλιαράκι της μητρικής λέει πως αναβουν όταν: Processor initilization.this will show information regarding the processor ( like brand name, system bus, etc...) Τελικά τι μπορεί να έχει γίνει? Αυτό σαν τι σου μοιάζει?? Σαν πρόβλημα με το boot η σαν πρόβλημα με τα windows?? Focus focus and read carefully!!
billkolias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 initilization Αντε πάμε άλλη μία... post No1 Αυτό σαν τι σου μοιάζει?? Σαν πρόβλημα με το boot η σαν πρόβλημα με τα windows?? Focus focus and read carefully!! Κοιτα εκεινη την λεξη η αλιθεια ειναι δεν την ξερω,εκτος και αν εχει ξεχασει καποιο a πχ αλλα και παλη αυτο δεν μου μοιαζει καν για προβλημα αλλα,τι ξερω εγω ε?
passenger57 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μπουτάρει...ουτε Bios δεν βλέπω..οπότε τα επάνω πόστ ειναι ακυρα...η μητρική λέτε ε?
rafail1994 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Από την στιγμή που δεν μπουταρει δεν μπορείς να μπεις το bios και τα συναφή το πρόβλημα είναι στην μητρική εαν δεν ειναι στης ram . Για δοκίμασε να κανείς ένα clear smos τώρα που έχεις βγάλει την κάρτα δικτύου και να παίξεις λίγο με της ram
billkolias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μπουτάρει...ουτε Bios δεν βλέπω..οπότε τα επάνω πόστ ειναι ακυρα...η μητρική λέτε ε? αυτο δεν το ειπες ο υπολογιστης ανοιγει χωρις να bootarei.Αλλο αδυνατοι να κανει boot και αλλο δεν δουλευει ουτε το bios!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.