Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με SEO

impel123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,

Έχω φτιάξει ενα site και γίνεται κατι περίεργο με το SEO.

Έχω σαν keyword την λέξη "απολυμάνσεις". Εννοώ οτι έχω κάνει SEO optimization γ'ιαυτή την λέξη.

Το θέμα είναι οτι όταν γράφω στο google "απολυμάνσεις" (με τόνο) με βγάζει στην δεύτερη σελίδα,

ενώ όταν γράφω "απολυμανσεις" (χωρις τονο) δεν με έχει μεχρι την 8η σελίδα που έχω κοιτάξει...

Τι φταίει? Μπορώ να το διορθώσω?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το Google αντιλαμβάνεται διαφορετικά τις λέξεις με ή χωρίς τόνο, οπότε είναι σαν να χρειάζεται να κάνεις seo και για τις δύο εκδόσεις. Με λίγο link building θα δεις θετικά αποτελέσματα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει αλλά το "απολυμανση" έχει σχεδόν διπλάσια search από το απολυμάνσεις

Στο google adwords εννοείς?

απολύμανση: 3600

απολυμανση: 4400

απολυμάνσεις: 2400

απολυμανσεις: 2900

Θες να πείς καλύτερα να κάνω optimize για την λέξη "απολυμανση"? (χωρίς τόνο)

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι να κάνεις για όλες !!

Δημοσ.

Ναι αυτό εννοούσα.

Βέβαια λάβε υπόψιν ότι αυτός που γράφει "απολυμάνσεις" μάλλον ψάχνει για εταιρεία, ενώ αυτός που γράφει σκέτο "απολυμανση" μπορεί να ψάχνει π.χ για απολυμανση νερού.

Δημοσ.

Μαλιστα..

Τωρα κουλο δεν είναι να βάζω λέξεις χωρίς τόνους ίσα ίσα για το SEO?

Υιοθετείται σαν πρακτική γενικότερα ή πρέπει να το αποφεύγουμε?

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα μείνει στο με τόνους. Δε θα μου άρεσε σε ενα site να βλέπω τέτοια λάθη. Η πικρή αλήθεια όμως είναι οτι μεγάλο ποσοστό χρηστών ψάχνουν ανορθόγραφα δυστυχώς. Βάλτο ίσως σε τίποτα alt-text (στα images) και σε κανα meta keyword (αν και δε νομίζω να δεις τρελή διαφορά).

Δημοσ.

Αυτό το αιώνιο δίλημα να βάλω τόνους ή όχι ..

η καλύτερη πρακτική κατ' εμέ είναι να έχεις εννοείτε τονισμένο κείμενο και ορθογράφο άσχετα με το τι ζητάει το google καθώς εκεί είναι που διαβάζει ο επισκέπτης και στο τίτλο της σελίδας να βάλεις τη λέξη που θες χωρίς τόνο καθώς εκεί ελάχιστοι θα το προσέξουν και όσοι το δούν δεν θα τους ενοχλήσει..

και η google θα τα μετρήσει και τα δύο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...