Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με NAS

goginos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Έχω αγορασει εναν NAS της D-Link (Sharecenter pulse DNS-320 http://sharecenter.dlink.com/products/DNS-320) και έχω βάλει δύο σκληρους δίσκους 1TB. Τους βλέπει κανονικά, μόνο που μου για να αναγνωρίσει τα partition απαιτεί να κάνω format στους δίσκους. Δεν γίνεται να το αποφύγω αυτό?

Έχω δεδομένα μέσα και δεν θέλω να τα διαγράψω.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

το πιο πιθανό είναι ότι το NAS έχει linux οπότε θέλει να κάνει format τουλάχιστον τον ένα δίσκο για να περάσει πάνω του το λειτουργικό. Αν δεν κάνω λάθος, τα περισσότερα NAS δουλεύουν με αυτόν τον τρόπο. Δεν έχεις άλλη επιλογή από το να κάνεις backup τα αρχεία σου σε άλλο δίσκο και να αφήσεις το NAS να κάνει format.

Δημοσ.

Ο NAS έχει ενα web interface και τιποτα άλλο. Δεν ξέρω αν ειναι linux. Το θέμα ειναι οτι έχω 1TB+1TB δίσκους που είναι και οι 2 γεμάτοι. Δεν έχω σταθέρο PC οπότε πρέπει να πάρω 1TB εξωτερικο σκληρό. Έχεις κάτι άλλο να προτείνεις να αποφύγω τα εξοδα? Μου φαίνεται φοβερό που δεν τα τα αναγνωρίζει ο NAS.

Δημοσ.

Ο NAS έχει ενα web interface και τιποτα άλλο. Δεν ξέρω αν ειναι linux. Το θέμα ειναι οτι έχω 1TB+1TB δίσκους που είναι και οι 2 γεμάτοι. Δεν έχω σταθέρο PC οπότε πρέπει να πάρω 1TB εξωτερικο σκληρό. Έχεις κάτι άλλο να προτείνεις να αποφύγω τα εξοδα? Μου φαίνεται φοβερό που δεν τα τα αναγνωρίζει ο NAS.

Δε νομίζω ότι θα αποφύγεις την αγορά δίσκου για backup. Το NAS κάνει format σε ext2/3 (linux) οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσει τα αρχεία που έχουν οι δίσκοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...