Προς το περιεχόμενο

Καινουργιο κουτι με 250-300 ευρω

mynam3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει να με βοηθησει καποιος να φτιαξω ενα κουτι με 250-300 ευρω?

Προοριζεται για surfing(youtube κλπ) και office/μουσικη . Αν βεβαια γινεται να παιξει και κανενα football manager δεν θα ηταν ασχημα.

Επισης δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα παιζω στο ιντερνετ καποια φλας παιχνιδια τα οποια ειναι λιγο βαρια..

Υπαρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο η να κοιταξω για μεταχειρισμενο?

Δημοσ.

φανταζομαι δεν χρειαζετε κουτι..

εκτως εαν θες να του διξεις οτι πρεπει να βαλει κανα 20αρικο παραπανω για 30 ευρω κουτι :rolleyes:

α και τι οθονη εχεις εαν επιτρεπετε? για να σου πουμε κατα ποσο καλα θα σηκοσει το manager..

(η αναλιση μας ενδιαφερει)

edit:

ψεματα δεν προσεξα οτι ηταν τροφοδοτικο μαζι με κουτι.. :fear:

το τροφοδοτικο δεν θα ειναι κανα μαπα ομος? no-name?

Δημοσ.

φανταζομαι δεν χρειαζετε κουτι..

εκτως εαν θες να του διξεις οτι πρεπει να βαλει κανα 20αρικο παραπανω για 30 ευρω κουτι :rolleyes:

α και τι οθονη εχεις εαν επιτρεπετε? για να σου πουμε κατα ποσο καλα θα σηκοσει το manager..

(η αναλιση μας ενδιαφερει)

edit:

ψεματα δεν προσεξα οτι ηταν τροφοδοτικο μαζι με κουτι.. :fear:

το τροφοδοτικο δεν θα ειναι κανα μαπα ομος? no-name?

Σε αυτα τα λεφτά πως να χωρούσαν σωστό τροφοδοτικο ?

android.png

Δημοσ.

Παιδιά μόνο εγω αντιμετωπίζω πρόβλημα με το forum οτι δεν μπορώ να δω της εικόνες και οτι δεν δουλεύουν κάποια άλλα πράγματα σωστά .;

+1 στην συνθεση του stm00192

Δημοσ.

Με ένα καλούτσικο τροφοδοτικό

post-132140-0-72756000-1315324097_thumb.png

Kαλά το dvdrw μέσα σε τρεις ώρες έπεσε 3 ευρώ?

Tα Flash games απότι ξέρω περισόττερο cpu και ram θέλουν , οπότε και η onboard vga θα σε καλύψει. Και αν αργότερα θέλεις κανονικό gaming το τροφοδοτικό θα αντέξει (λογικά) κάποια από τις νορμάλ κάρτες

Δημοσ.

Με ένα καλούτσικο τροφοδοτικό

post-132140-0-72756000-1315324097_thumb.png

Kαλά το dvdrw μέσα σε τρεις ώρες έπεσε 3 ευρώ?

Tα Flash games απότι ξέρω περισόττερο cpu και ram θέλουν , οπότε και η onboard vga θα σε καλύψει. Και αν αργότερα θέλεις κανονικό gaming το τροφοδοτικό θα αντέξει (λογικά) κάποια από τις νορμάλ κάρτες

WHy not... 1Ε ανα ώρα!! :P :P

Δημοσ.

εγω παντος δεν το βρισκω καλο να μην παει σε πιοτικο τροφοδοτικο.. το κουτι ας παει στα κοματια ας ειναι απο χαρτι..

ετσι και γινει κανα τσαφ με το no-name θα παρει καμια μητρηκη μαζι του και θα τρεχει..

και απο ποτε το youtube , office, μουσικη football manager θελουν 4πιρινο και μαλιστα δυνατο για να λειτουργισουν?

και με διπύρηνο athlon θα κανει την δουλεια του..

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/GIGABYTE-880-GM-UD2H-SAM3-880G-DDR3-VGA-GA88GMD2H-00-G.htm

αυτη η μητρηκη εχει καλη καρτα γραφικων πανω της, αρκετη για το football manager..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...