treipots30 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Με το getit απλά ξέρεις πόσο θα σου κοστίσει αυτό που θέλεις εξ αρχής. Λες π.χ. θέλω την μπλούζα insomnia, πόσο θα μου πάει; Σου δίνει μια τιμή και αν είσαι σύμφωνος προχωράς σε παραγγελία. ok κατάλαβα... με αυτό http://www.abercrombiefitchinuk.net/ ξέρεις τι παίζει?
chill Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχω ιδέα, όπως είπα και πρίν ψωνίζω μόνο από το official EU & US
Dimitris362 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ok κατάλαβα... με αυτό http://www.abercrombiefitchinuk.net/ ξέρεις τι παίζει? ενδιαφερον αυτο. πολυ καλες τιμες, με έψησε για μια παραγκελιά. ξερει κανεις τι παιζει απο αυθεντικότητα και αξιοπιστία?
treipots30 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ενδιαφερον αυτο. πολυ καλες τιμες, με έψησε για μια παραγκελιά. ξερει κανεις τι παιζει απο αυθεντικότητα και αξιοπιστία? Πριν κάνεις παραγγελία πρόσεχε λίγο, Προσπάθησα να τους στείλω email και καλά να ρωτήσω αν δέχεται paypall και για κάποιο λόγο δεν στέλνει το μήνυμα, λέγοντας να δοκιμάσω αργοτερα .το βλέπω για phising. Αλλά αν είσαι αποφασιστικός, ενημέρωσε!!!
Toufas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ενδιαφερον αυτο. πολυ καλες τιμες, με έψησε για μια παραγκελιά. ξερει κανεις τι παιζει απο αυθεντικότητα και αξιοπιστία? "Join us you will get £3 cupon" Στην πρωτη γραμμη το λαθος, μακρια.
treipots30 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 "Join us you will get £3 cupon" Στην πρωτη γραμμη το λαθος, μακρια. και σε μένα το ίδιο!!!
sarpan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια επειδη ειδα ενα μηνυμα ενος παιδιου πιο πισω που λεει οτι αυθεντικα ΜΟΝΟ απο το online καταστημα τους...δηλαδη και στο ebay ειναι μουφες?η να το θεσω καλυτερα.ας ειναι μουφες αλλα οχι και να πληρωσω 70 ευρω για μια ζακετα
mimis19 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά ξεθάβω λίγο το θέμα για να ρωτήσω το εξής: εάν φοράω σε t-shirt(muscle edition) και ζακέτα MEDIUM τότε σε ένα jacket σαν και αυτό εδώ θα πάω πάλι σε MEDIUM? Να σημειώσω ότι γενικά δεν μ' αρέσει τα ρούχα να κάθονται φαρδιά πάνω μου.
mimis19 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Κανείς, παιδιά, δεν έχει εμπειρία να μου πει μια γνώμη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα