Rock N Roll Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Καταρχήν καλησπέρα καθώς είμαι νέος στο forum... Αντιμετωπίζω ένα παράξενο πρόβλημα με το pc μου... Δουλεύουν όλα μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα... Όμως αν δεν ανοίξω το pc για καμιά 2-3 μέρες μόλις το ανοίξω μου πετάει blue screen αφού μπω στα windows... Αυτό γίνεται για καμιά 4-5 φορές και μετά δουλεύει κανονικά... Δεν είναι θέμα ενημερώσεων ή drivers γιατί όλα τα έχω κάνει update... Έκανα ένα scan με το Kaspersky και με το Malwarebytes αλλά δεν βρήκε τίποτα... Από θερμοκρασίες όλα είναι σε normal επίπεδα... AMD Phenom II X4 Processor ATI Radeon HD 5770 4GB RAM Western Digital Caviar Green 1TB HDD Sapphire PURE CrossFireX 790GX Motherboard 850Watt Coolermaster SilentPro Coolermaster HAAF 932 Case
rafail1994 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Καλός όρισες Πρώτος ύποπτος είναι η μνήμη ραμ . Κατέβασε το memtest γραφτό σε ένα cd και κανε boot απο αυτό αστό για καμιά 4+ ώρες εαν δεις οτι σου βγάζει πρόβλημα κλειστό και πες μας. Επίσης για πες μας και της θερμοκρασίες σου
SPANK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκίμασε αυτα που σου ειπε ο rafail και δώσε μας αν μπορείς και μια φωτογραφία της blue screen οταν την βγάλει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.