Προς το περιεχόμενο

Απορία για θερμοσυστελομενο μακαρόνι

fragment_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειας σας παιδιά μια ερώτηση, Θερμοκολλα και πιστολι δεν εχω, πως θα μονώσω τις ακρες της ενωσης με του μακαρονιου? οσο και να το θερμενω με δοκιμες, μπαζει. πιο μικρο δε μπορω να παρω διοτι δε θα περνανε οι φακες της 3M. Σιλικονη λευκη έχω, κανει;;;

Δημοσ.

Όταν μου συμβαίνει αυτό, χρησιμοποιώ το μέγεθος που πρέπει και για να περάσει από το εμπόδιο το ζεσταίνω ελάχιστα να μαλακώσει και το "φοράω" γρήγορα για να μην σκληρύνει πάλι. Επαναλαμβάνω εάν χρειαστεί.

Δημοσ.

Δοκίμασε με έναν αναπτήρα να το λιώσεις στις άκρες... υπάρχουν επίσης μακαρόνια με κόλλα στεγανοποίησης.

Φακές μάλλον εννοεί τους κεραμικούς πυκνωτές, έχουν σχήμα φακής.

Ceramic-Capacitors.jpg

Δημοσ.

Ανάθεμα και αν κατάλαβα τι λέτε.

Τι είναι <<οι φακες της 3Μ>>;

Και το πιστόλι θερμόκολλας, είναι πάμφθηνο, αν νομίζεις ότι κάνει.

3M-UY2.jpg

ιδού οι φακές της 3Μ αλλα ελληνικά, αν και οι πυκνωτές του κύριου CtrlFreak μοιάζουν περισσότερο με φακές

Δοκίμασε με έναν αναπτήρα να το λιώσεις στις άκρες... υπάρχουν επίσης μακαρόνια με κόλλα στεγανοποίησης.

Φακές μάλλον εννοεί τους κεραμικούς πυκνωτές, έχουν σχήμα φακής.

Ceramic-Capacitors.jpg

δε γίνεται μετά από ένα σημείο σου λέει η φύση του μακαρονιού "Όπα! δε πάει άλλο μη παιδεύεσαι", αν ήταν έτσι με το που τα ζέσταινες θα λιώναν σα κερί ... βεβαια δε το χω τραβηξει και πολυ μηπως γινει ζημια, διαβαζοντας ολο αυτο το καιρο στα φορουμ ακουσα πως δε γινεται κατι, μονο με το μακαρονι που εχει και εσωτερική κόλλα, το οποίο δε βρίσκω εδώ στας εξοχάς.

Θα πάρω πιστολί ... , τ' αποφάσισα δε πάει άλλο

http://www.youtube.com/watch?v=dF6vKlTlYWY

Όταν μου συμβαίνει αυτό, χρησιμοποιώ το μέγεθος που πρέπει και για να περάσει από το εμπόδιο το ζεσταίνω ελάχιστα να μαλακώσει και το "φοράω" γρήγορα για να μην σκληρύνει πάλι. Επαναλαμβάνω εάν χρειαστεί.

χμμ έξυπνο, θα το δοκιμάσω πριν συσταλεί απ τη ζέστη

Δημοσ.

Τι ειν' τούτο οεο?? Αυτό δεν μοιάζει με φακή!! Ψάξε μέσω ιντερνετ αλλά θα σου βγει αρκετά πιο ακριβά. Θα μπορούσες να βάλεις κόλλα από μέσα και όταν στεγνώσει η κόλλα τότε να το ζεστάνεις.

Δημοσ.

Τι ειν' τούτο οεο?? Αυτό δεν μοιάζει με φακή!! Ψάξε μέσω ιντερνετ αλλά θα σου βγει αρκετά πιο ακριβά. Θα μπορούσες να βάλεις κόλλα από μέσα και όταν στεγνώσει η κόλλα τότε να το ζεστάνεις.

ειναι συνδετηρας καλωδιων,σαν τις κλεμμες,μονο μιας χρησης ομως.

δοκιμασε με μαυρη μαστιχα(πισσα) αυτοκινητων,αλλα αν ειναι σε θερμο περιβαλλον θα λιωσει.υπαρχει και η λευκη μαστιχα αυτοκινητων που οταν στεγνωσει,παραμενει ελαστικη και δεν λιωνει.και τα δυο ειναι ευκολοδουλευτα και φτηνα.σε ειδη αυτοκινητων αλλα πιο ευκολα σε μαγαζια που πουλανε μπογιες αυτοκινητων...........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...