Προς το περιεχόμενο

Used εντοιχισμενη κουζινα?

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουμε και λεμε,

Μετακομιζουμε σε νεο σπιτι.. το οποιο δεν περνει την κλασικη κουζινα που εχουμε(μονο εντοιχισμενη).

Ο ιδιοκτητης προτεινε να τα βαλουμε μισα-μισα και να μας μεινει η εντοιχισμενη κουζινα για οταν φυγουμε απο κει...

Για να γλιτωσουμε οσο περισσοτερα μπορουμε.. υπαρχει κανα site με used εντοιχισμενες κουζινες; ή αναγκαστικα θα σκασουμε 200αρα; (μιλαμε για φουρνο+ ματια)

thx

p.s σορρυ για το γρηγορο γραψιμο αλλα πρεπει να φυγω :P

Δημοσ.

Εχουμε και λεμε,

Μετακομιζουμε σε νεο σπιτι.. το οποιο δεν περνει την κλασικη κουζινα που εχουμε(μονο εντοιχισμενη).

Ο ιδιοκτητης προτεινε να τα βαλουμε μισα-μισα και να μας μεινει η εντοιχισμενη κουζινα για οταν φυγουμε απο κει...

Για να γλιτωσουμε οσο περισσοτερα μπορουμε.. υπαρχει κανα site με used εντοιχισμενες κουζινες; ή αναγκαστικα θα σκασουμε 200αρα; (μιλαμε για φουρνο+ ματια)

thx

p.s σορρυ για το γρηγορο γραψιμο αλλα πρεπει να φυγω :P

200 ευρώ είναι οκ για νέα εντοιχιζόμενη κουζίνα. Άντε και πες ότι βρίσκεις μεταχειρισμένη στα 100-150(που δεν παίζει να βρεις με τόσα) , βαλε και καμιά 30αρια τα μεταφορικά και τον κίνδυνο να χαλάσει ανά πάσα στιγμή χωρίς εγγύηση. Καλύτερα να δώσεις 200 να τελειώνεις κατά την γνώμη μου.

Y.Γ.

Δεν νομίζω να υπάρχει ιστοσελίδα με μεταχειρισμένες εντοιχιζόμενες κουζίνες σαν ετερεία πέρα απο τα γνωστά site με αγγελίες.

Δημοσ.

200 ειπα γιατι θα ειναι μισα-μισα τα λεφτα παιδια.. (50% εμεις - 50% ο ιδιοκτητης)

Και απλα επειδη δεν μας πολυπαιρνει πρεπει να βρω κατι για να ριξω αρκετα το κοστος..

Δεν υπαρχει περιπτωση δηλαδη να βρουμε καπου που να πουλανε μεταχ. εντοιχ. κουζινες?

Δημοσ.

για μεταχειρισμενα δεν εχω υπ οψιν μου , αλλα υπαρχουν μαγαζια που εχουν στοκ και εκθεσιακα προιντα (ισως να εχουν καποιο χτυπημα στο πλαι , η ειναι εκτος συσκευασιας αλλα πληρως λειτουρικα) , εκει ισως βρεις καλυτερες τιμες.

γνωριζω 2-3 αλλα και η μεγαλυτερες εταιριες , πχ Κωτσοβολος κλπ , εχουν εκθεσεις με στοκ που αν ρωτησεις σε καποιο μαγαζι θα σου πουν που ειναι.

Δημοσ.

Στο ΙΚΕΑ έχει μια, μαζί με την κεραμική εστία, κοντά στα 300 ευρώ αν δεν κάνω λάθος.. ριξε μια μάτια στο σαιτ τους..

android.png

Δημοσ.

Παντως εφοσον η κουζινα ειναι φτιαγμενη ετσι ωστε να μπαινει μονο εντοιχιζομενη θα επρεπε ο ιδιοκτητης να την εχει βαλει οταν την εφτιαχνε.Δεν ειναι υποχρεωμενος ο καθε ενοικιστης να μπει σε επιπλεον εξοδα γαι κατι το οποιο οταν φυγει θα μεινει σον ιδιοκτητη.

Δημοσ.

για μεταχειρισμενα δεν εχω υπ οψιν μου , αλλα υπαρχουν μαγαζια που εχουν στοκ και εκθεσιακα προιντα (ισως να εχουν καποιο χτυπημα στο πλαι , η ειναι εκτος συσκευασιας αλλα πληρως λειτουρικα) , εκει ισως βρεις καλυτερες τιμες.γνωριζω 2-3 αλλα και η μεγαλυτερες εταιριες , πχ Κωτσοβολος κλπ , εχουν εκθεσεις με στοκ που αν ρωτησεις σε καποιο μαγαζι θα σου πουν που ειναι.

Θα δω απο Κωτσο λοιπον..

Στο ΙΚΕΑ έχει μια, μαζί με την κεραμική εστία, κοντά στα 300 ευρώ αν δεν κάνω λάθος.. ριξε μια μάτια στο σαιτ τους..android.png

link;

Σκεφτηκες μεχρι να εχετε την ανεση να παρε την κουζινα την λυση με ενα φουρνακι με ματια?

ε μη την βγαλουμε και στο ακυρο :Ρ

Παντως εφοσον η κουζινα ειναι φτιαγμενη ετσι ωστε να μπαινει μονο εντοιχιζομενη θα επρεπε ο ιδιοκτητης να την εχει βαλει οταν την εφτιαχνε.Δεν ειναι υποχρεωμενος ο καθε ενοικιστης να μπει σε επιπλεον εξοδα γαι κατι το οποιο οταν φυγει θα μεινει σον ιδιοκτητη.

Θα μεινει σε εμας μετα.. οπως εγινε και με τους προηγουμενους που εμεναν μεσα..

Απλα ειναι το πιο σωστο σπιτι που εχουμε δει σε 4 μηνες.. 2008 και με τα κριτηρια που θελουμε .. ολοι οι αλλοι δινουν σπιτια του '78 σε αυτην την τιμη :S

hard 2 find something good..

Δημοσ.

Έχετε ανάγκη για εντοιχισμένη κουζίνα, ή έστω γενικά για κουζίνα; Εάν δε την χρειάζεστε, τι νόημα έχει αν θα σας μείνει ή όχι;

Δημοσ.

Έχετε ανάγκη για εντοιχισμένη κουζίνα, ή έστω γενικά για κουζίνα; Εάν δε την χρειάζεστε, τι νόημα έχει αν θα σας μείνει ή όχι;

Απλα εκει θα μεινουμε αρκετα χρονια τωρα που το πηραμε αποφαση, οποτε θα πρεπει να παρουμε μια εντοιχισμενη να τελειωνει το θεμα.. με οσα λιγοτερα γινεται γιατι ηδη η μετακομιση,ενοικια,πετρελαια κλπ κλπ πανε στα 1800€ .. :/

http://www.skroutz.gr/c/845/fournakia.html?order_dir=asc&page=1

Ψαξε εδω στο θεμα με τις τιμες και μετα δικια σου η αποφαση ! :)

cant be a hole in the kitchen :/ :P

Αλλωστε πανε κανα 100αρη.. με αλλα 100 βαζουμε εντοιχισμενη :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...