Προς το περιεχόμενο

Ιος σε laptop


mythis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω ενα laptop Αcer Aspire 1360.Προσφατα εκανα recovery(format)απο το partition που εχει ηδη η acer περασμενο στο laptop.

Εφυγα διακοπες χωρις να το ξανα χρησιμοποιησω επειτα και το αφησα χωρις καποιο antivirus.Τωρα λοιπον που ξανα γυρισα η μικρη μου αδερφη κολλησε καποιον ιο(προφανως)και τωρα μου πεταει συνεχεια παραθυρα που γραφουν black window 2 και hello 4.

Και σαν να μην εφτανε αυτο πλεον δεν μπορω να κατεβασω τιποτα απο το ιντερνετ,να κολλαει το laptop και να μην κλεινει(απενεργοποιηση).

Προσπαθησα να ξανα κανω recovery παλι με τον ιδιο τροπο αλλα χωρις επιτυχια.Μολις παταω Alt+F10 μαυριζει η οθονη και δεν κανει τιποτα.Προσπαθησα να κανω και format απο cd και εχω παλι το ιδιο αποτελεσμα.

Καμια βοηθεια καποιος πως θα μπορεσω να κανω format η να σβησω τον ιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βαζοντας το cd των windows θα κανεις επανεκιννηση και θα επιλεξεις να bootarei απο το dvd drive και απο εκει θα κνεις κανονικα format και περασμα των νεων windows και μετα αν θες κανεις και το recovery που εχεις κρατησει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

jmallen3 αυτο εκανα αλλα και παλι δεν ξεκιναει να κανει format.Απλα μαυριζει η οθονη και κολλαει.Εκτος αν κανω κατι εγω λαθος και δεν το καταλαβαινω.Μπηκα στο bios και εβαλα σαν πρωτη επιλογη το cd-rom.Μετα παταω να κανω boot απο το cd-rom και μαυριζει η οθονη η κανει κανονικα εκκινιση στα windows.

 

tsioudiver-Οταν παω να κατεβασω ενα προγραμμα η ενα αρχειο και παταω εκτελεση μου βγαζει ενα παραθυρο και μου λεει δεν ειναι εγκυρη εφαρμογη win32

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπες και μέσω msconfig και ψάξε τι φορτώνει κατά την εκκίνηση.

 

Μπορείς να τραβήξεις μια φωτογραφία με αυτά που φορτώνουν κατά την εκκίνηση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...