Προς το περιεχόμενο

Έπεσε νερό ....

Stefanos-Markos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έπεσε νερό από την πλευρά το rom σε macbook pro aluminum... To σκούπισα καλά και μετά στέγνωσα με το πιστολάκι καλά αφού το έγειρα προς την είσοδό του dvd. Έχω να φοβάμαι τίποτα -- να αρχίσω να τρέμω? Ή την πρόλαβα την ζημιά?

Δημοσ.

Μου έπεσε νερό από την πλευρά το rom σε macbook pro aluminum... To σκούπισα καλά και μετά στέγνωσα με το πιστολάκι καλά αφού το έγειρα προς την είσοδό του dvd. Έχω να φοβάμαι τίποτα -- να αρχίσω να τρέμω? Ή την πρόλαβα την ζημιά?

δεν το ανοιγεις να δεις αν δουλευει καλα ?

Δημοσ.

Το άναψα και δείχνει να δουλεύει ρολόι το θέμα είναι αν ξέφυγα τα προβλήματα???? Λέτε να μου βγάλει τίποτα αύριο? Σε πόσο καιρό θα είμαι εκτός κινδύνου για τυχόν προβλήματα?

Δημοσ.

το νου σου με το πιστολάκι.. Ξάδερφος έλιωσε 3-4 πλήκτρα σε laptop στη προσπάθεια να στεγνώσει με το πιστολάκι σε ανάλογη περίπτωση.

Δημοσ.

το νου σου με το πιστολάκι..

Πρόσεχα, όταν ζεσταινόταν πολύ σταμάταγα και συνέχιζα ποιο μετά. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και όσοι έχετε τέτοια εμπειρία το παραπάνω ερώτημα μου παραμένει. Και πάλι ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τα καλα και ακριβα πιστολακια εχουν θερμοστατη ωστε οταν φτασουν σε μια Α θερμοκρασια να σταματουν..Για ευνοητους λογους που δεν τους αναφερω γιατι μερικοι ετοιμοι ειναι να με παρουν στο ψιλο...

Δημοσ.

Το να βαλεις πιστολακι ειναι παγορευτικο σε ηλεκτρονικες συσκευες... ετσι ειχα χασει ενα ipod touch που χα δανεισει σε εναν ξαδερφο μου κ αφου εκανε την λαλακια του του βαλε κ ολας πιστολακι να το αποτελειωσει!!! Το γραφουρ ρητε δε κ οι κατασκευαστες στα manual τους..

Τεσπα, εγω στην θεση σου δε θα ανυσηχουσα τοσο, θα χα βεβαια ενα μικρο εγχος μελλοντικα! Βαλε το iStat Widget (δωρεαν) ή το το iStats (επι πληρωμη) κ δες τις θερμοκρασιες σου.. αν ειναι φυσιολογικες κοιτα απλα καλου κακου!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...