Προς το περιεχόμενο

"Κολπο" με 2 κινητα τηλεφωνα..

pavlos1908

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κι άλλο κόλπο που κάναμε παιδιά...ενώνεις 2 πλαστικα ποτήρια με σπαγγο μερικών μέτρων, μιλάει ο ένας στο ένα κι ακούει ο άλλος στο άλλο και το αντίστροφο. Λέτε να το έχει δοκιμάσει κανεις άλλος η παίζει να προλαβαίνω να το κατοχυρωσω σαν πατέντα;

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Το δοκίμασα. Όντως. Tι παίζει; Ακόμα και με τις παλιες συσκευές δουλεύει.

Το επιβεβαιώνω και εγώ, όντως συμβαίνει, λέτε να συμβαίνει και με άλλα αντικείμενα;

Δημοσ.

Καλησπερα, σημερα εμαθα ( μου εδειξαν ) ενα "κολπο" να το πω που για να πραγματοποιηθει χρειαζονται 2 κινητα τηλεφωνα.

Ας υποθεσουμε οτι εχουμε το τηλεφωνο Α και το τηλεφωνο Β. Καλεστε απο το τηλεφωνο Α το τηλεφωνο Β και φερτε τα σε επαφη ( δηλαδη τα μικροφωνα και των 2 να ειναι σχεδον κολλητα ), επειτα ανοιξτε τα μεγαφωνα και των 2 τηλεφωνων, πειτε 1-2 λεξεις και μετα απο λιγο θα αρχισουν να ακουγονται κατι παραξενοι ηχοι ( οπως αυτους που βαζουν στις ταινιες με εξωγηινους ).

Μην ξεχνατε να εχετε τα κινητα οσο κοντα γινεται και να εχετε τα μεγαφωνα ανοιχτα και στα 2 κινητα κατα τη διαρκεια της κλησης μεταξυ τους.

Το εχω δοκιμασει σε 4 μεχρι τωρα παραλλαγες με διαφορα κινητα και εχει δουλεψει. Αν καποιος γνωριζει ας μας πει τι ειναι αυτοι οι ηχοι που ακουγονται, η ακτινοβολια μηπως???

Σου έχω ένα καλύτερο κόλπο. Πρέπει να έχεις ένα μικρόφωνο και ηχεία υπολογιστή. Πάρε το μικρόφωνο βάλτο δίπλα στο ένα ηχείο, βαλε τέρμα τα ηχεία και βγάλε την σίγαση από το μικρόφωνο.

TrollFace.png

Οκ μην το κάνεις γιατί υπάρχει κίνδυνος βλάβης στα αυτιά σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...