theodoros1997 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σασ παιδεσ εχω ενα προβλιμα με τα ηχεια μου το προβλημα μου εχει ως εξεισ εχτες ακουγα μουσικη και σε καπια φαση το ενα απο τα δυο ηχεια σταματαη να δουλευη.Το ανοιγω μεσα και ειδα οτι το ενα απο τα δυο καλοδια ειχαι φιγη.Εχεται καμια ειδεα πως να το κολησω????
sifounas1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σασ παιδεσ εχω ενα προβλιμα με τα ηχεια μου το προβλημα μου εχει ως εξεισ εχτες ακουγα μουσικη και σε καπια φαση το ενα απο τα δυο ηχεια σταματαη να δουλευη.Το ανοιγω μεσα και ειδα οτι το ενα απο τα δυο καλοδια ειχαι φιγη.Εχεται καμια ειδεα πως να το κολησω???? αν εχει μεινει λιγο καλωδιο και στη αλλα πλευρα προσεκτικα τα ξεγυμνωνεις και τα δυο τα στριβεις μεταξυ τους και βαζεις λιγο μονωτικη ταινια. αλλιως με κολλητηρι και καλαη. και στη χειροτερη το πας οπως ειναι ανοιχτο σε ενα καταστημα που επισκευαζει ηλεκτρονικες συσκευες και τους λες να σου κανει ενα κολληματακι,αν σου παρει λεφτα θα ειναι πολυ Μ.........Σ!!!!!!!!!!!!!!!
theodoros1997 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 αν εχει μεινει λιγο καλωδιο και στη αλλα πλευρα προσεκτικα τα ξεγυμνωνεις και τα δυο τα στριβεις μεταξυ τους και βαζεις λιγο μονωτικη ταινια. αλλιως με κολλητηρι και καλαη. και στη χειροτερη το πας οπως ειναι ανοιχτο σε ενα καταστημα που επισκευαζει ηλεκτρονικες συσκευες και τους λες να σου κανει ενα κολληματακι,αν σου παρει λεφτα θα ειναι πολυ Μ.........Σ!!!!!!!!!!!!!!! ευχαριστς φιλε να σε παντα καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.