Προς το περιεχόμενο

Το Adobe Carousel Photography App διαθέσιμο για συσκευές Mac OS και iOS


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Στο Photoshop World 2011, η Adobe Systems Incorporated (Nasdaq:ADBE) παρουσίασε το Adobe® Carousel™ για iPad, iPhone, iPod touch και συσκευές Mac OS. Το Adobe Carousel έχει σχεδιαστεί για όσους αγαπούν τις φωτογραφίες, βγάζουν πολλές και χρειάζονται έναν απλό τρόπο για να τις βλέπουν, να περιηγούνται σε αυτές και να τις μοιράζονται χωρίς να ανησυχούν για το συγχρονισμό και την αποθήκευση. Το Adobe Carousel χρησιμοποιεί τη δυναμική τεχνολογία επεξεργασίας φωτογραφιών του Adobe Photoshop® Lightroom®, προκειμένου να εξασφαλίζουν οι χρήστες πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα επεξεργασίας φωτογραφιών, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν. Οι φωτογραφίες δείχνουν τέλειες και είναι εύκολο για τους χρήστες να τις μοιραστούν με την οικογένεια και τους φίλους τους.

 

Το Adobe Carousel αποτελείται από client apps για iPad, iPhone, iPod touch και Mac OS (εκδόσεις για Windows και άλλες συσκευές αναμένονται στο πρώτο εξάμηνο του 2012). Όταν οι χρήστες εισάγουν τις φωτογραφίες τους στο Adobe Carousel, ή βγάζουν νέες φωτογραφίες μέσω του Adobe Carousel σε iPad, iPhone ή iPod touch, οι φωτογραφίες είναι άμεσα διαθέσιμες από οποιαδήποτε υποστηριζόμενη συσκευή μέσω της τεχνολογίας που βασίζεται σε could και είναι ενσωματωμένη στο Adobe Carousel. Μόλις εισαχθούν οι φωτογραφίες, οι αλλαγές, διαγραφές και προσθήκες από οποιαδήποτε συσκευή μεταφέρονται αυτόματα σε όλες τις συσκευές που συνδέονται με το λογαριασμό του χρήστη. Με το Adobe Carousel, ο μη αυτόματος συγχρονισμός και οι περιορισμοί στην αποθήκευση αποτελούν παρελθόν.

 

Το στήσιμο του Adobe Carousel είναι εύκολο. Οι χρήστες θα πρέπει να κατεβάζουν απλά τα apps, να δημιουργούν ένα πλάνο συνδρομής στο iPhone και iPad τους και είναι έτοιμοι. Οι συνδρομητές μπορούν να εισάγουν εικονικά απεριόριστο αριθμό αρχείων JPEG και να εγκαταστήσουν τις Adobe Carousel apps σε όσες συμβατές συσκευές θέλουν.

“Με το Adobe Carousel επεκτείνουμε τη δύναμη της εξειδίκευσης της Adobe πέρα από το desktop, σε tablets και smartphones, για άμεση πρόσβαση σε ένα πλήρες άλμπουμ φωτογραφιών και ελευθερία στην επεξεργασία και τη διανομή φωτογραφιών οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή” σχολίασε ο Winston Hendrickson, vice president Digital Imaging Products, Adobe. “Με το Adobe Carousel, οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν ότι θα χάσουν χρόνο με το συγχρονισμό, για το εάν έχουν σώσει μια φωτογραφία σε κάποια συσκευή ή για περιορισμένο χώρο αποθήκευσης στο iPhone ή το iPad.”

 

Διαδραστικές και ψυχαγωγικές εφαρμογές δίνουν την ευκαιρία αναζήτησης μεταξύ χιλιάδων φωτογραφιών εύκολα και γρήγορα και η δυνατή μηχανή επεξεργασίας φωτογραφιών της Adobe επιτρέπει αλλαγές σε σκιάσεις, highlights, ισορροπία του λευκού, ζωντάνια χρωμάτων, καθαρότητα και αντίθεση. Διαθέτει, επίσης, ποικιλία “Looks” που επιτρέπουν στους χρήστες να πειραματίζονται με την εμφάνιση των φωτογραφιών. Το Adobe Carousel απλοποιεί και ενισχύει τις δυνατότητες των συνδρομητών να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους, καθώς τους επιτρέπει να προσκαλούν φίλους και μέλη της οικογένειάς τους να έχουν πρόσβαση στα άλμπουμ φωτογραφιών τους χωρίς χρέωση. Έτσι, όποιος έχει συσκευή συμβατή με Carousel μπορεί να βλέπει τις υπάρχουσες φωτογραφίες, να εισάγει νέες, να κάνει αλλαγές, να εφαρμόζει Looks στις εικόνες και να σηματοδοτεί τις αγαπημένες εικόνες εύκολα. Οι χρήστες μπορούν, επίσης, να στέλνουν τις φωτογραφίες άμεσα σε Facebook, Twitter και Tumblr ή μέσω email.

 

Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν τα Adobe Carousel apps όσες φορές και σε όσες συσκευές επιθυμούν μέσω της συνδρομής τους, χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.photoshop.com/carousel.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...