kosegdit Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά έχω συνδέσει το desktop της υπογραφής μου με μιά Sony Bravia 26", με σκοπό να βλέπω ταινίες. Η σύνδεση έχει γίνει από την κάρτα γραφικών με hdmi. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να πάρω ήχο από την τηλεόραση. Η τηλεόραση δεν παίρνει ήχο άμα την συνδέσω με hdmi με την κάρτα γραφικών μου; Μήπως το hardware μου δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο ή πρέπει να κατεβάσω κάτι; Υ.Γ. Ελπίζω το θέμα μου να βρίσκεται στην σωστή κατηγορία.
tilbellos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Έχεις ορίσει ως default στις ρυθμίσεις ήχου την εξοδο S/PDIF;
PCharon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Η κάρτα γραφικών που έχεις δεν υποστηρίζει ήχο μέσω της DVI(σε HDMI), οπότε δε θα σου κάτσει. Χρειάζεσαι νεότερη κάρτα που να το κάνει αυτό ή να φέρεις τον ήχο με ξεχωριστό καλώδιο στην TV. Δες επόμενο.
tilbellos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Η κάρτα γραφικών που έχεις δεν υποστηρίζει ήχο μέσω της DVI(σε HDMI), οπότε δε θα σου κάτσει. Χρειάζεσαι νεότερη κάρτα που να το κάνει αυτό ή να φέρεις τον ήχο με ξεχωριστό καλώδιο στην TV. Την έχω βάλει σε φίλο και παίζει κανονικά ήχο
PCharon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μάλλον έχεις δίκιο, υποστηρίζει, απλά νόμισα πως δεν υποστηρίζει η συγκεκριμένη υλοποίηση. Φαίνεται πως πρέπει να έχει συνδέσει την SPDIF είσοδο με σχετική έξοδο της κάρτας ήχου, εφόσον υπάρχει. http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/2544/session/L2F2LzEvdGltZS8xMzE1NTEwNDg3L3NpZC9jUE9TcEJEaw== ...και φυσικά να επιλέξει ήχο από τη ρύθμιση που είπες. Sorry.
kosegdit Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Σύνδεσα όπως μου είπατε την έξοδο SPDIF/OUTPUT της μητρικής στην κάρτα γραφικών, και έχω ήχο κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.