Προς το περιεχόμενο

Εταιρία κινητής για Αγγλία

gRim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Σε λίγες μέρες φεύγω για μάστερ στην Αγγλία. Θα κάτσω μόνο ένα χρόνο και έτσι σκέφτηκα ότι ίσως είναι καλύτερο να μην κάνω συμβόλαιο αλλά να έχω καρτοκινητό.

Αν είναι εύκολο Θα ήθελα κάποιος που έχει εμπειρία να μου πει ποιες εταιρίες θεωρούνται καλές εκεί.

Δημοσ.

Με την t-mobile ήμουν αρκετα ευχαριστημένος μιας και το monthweb της με 5 λίρες ήταν uber. Και είχε και free txt για κάθε μήνα που έβαζες 10pounds. Γενικά φαντάζομαι με ελλάδα θα μιλάς με skype κτλ οπότε για τις εκεί ανάγκες σου θεωρώ τοι είσαι καλυμμένος με ένα 10ρικο το μήνα και free net στο κινητό.

Απο σήμα κτλ μια χαρά.

Δημοσ.

Ξέχασα να το αναφέρω αλλά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι το ίντερνετ στο κινητό οπότε θα δω για t-mobile που μου είπες.

Για Ελλάδα θα χρησιμοποιώ κυρίως skype και αν χρειαστεί στην ανάγκη την cosmote. Η cosmote βέβαια έχει ταρίφα 0,83/κλίση αλλά θα έχω 200 λεπτά δωρεάν.

Δημοσ.

εγω ημουν ευχαριστημενος και απο την tmobile (μονο μια χρονια την ειχα) αλλα και τη vodafone (5 χρονια), ολα με ετησια συμβολαια. τις αλλες δεν τις ειχα δοκιμασει οποτε δεν μπορω να εχω αποψη.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ! Δυστυχώς δεν βρήκα κάποιο καλό πακέτο να συνδυάζει ίντερνετ με δωρεάν χρόνο αλλά και πάλι δεν κοστίζει πολύ να τα προσθέτω μετά.

Δημοσ.

Εταιρία κινητής: Ο2

12 μηνο συμβόλαιο για iPhone (παίζει και για άλλα)

1 GB τον μήνα ιντερνετ στο κινητό

10 ώρες ομιλίας προς ΟΛΑ τα σταθερά και κινητά αγγλίας

απεριόριστα texts προς όλα τα κινητά αγγλίας

25.5 λίρες τον μήνα

http://shop.o2.co.uk/tariffs/simplicity/12_months/data/1GB/phonetype/iphone

Δημοσ.

Για ένα διάστημα έπαιζε φάση που μια εταιρία κινητής (δεν θυμάμαι ποια) σου έκανε καρμπόν το πακέτο μιας άλλης (ίδια δωρεάν στην ίδια τιμη), αρκεί να έκανες το συμβόλαιο σε αυτούς.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

25.5 λίρες τον μήνα

Απλά τέλειο πρόγραμμα!! ( Εαν σε ενδιαφέρει να πάρεις και το iphone!)

Δημοσ.

Για ένα διάστημα έπαιζε φάση που μια εταιρία κινητής (δεν θυμάμαι ποια) σου έκανε καρμπόν το πακέτο μιας άλλης (ίδια δωρεάν στην ίδια τιμη), αρκεί να έκανες το συμβόλαιο σε αυτούς.

Ναι , και γιατι να μη κανεις συμβολαιο στην αρχικη εταιρια?

Δημοσ.

Ναι , και γιατι να μη κανεις συμβολαιο στην αρχικη εταιρια?

Μα γιατί μπορεί τα πακέτα τους να μην σου έκαναν! οπότε έβρισκες ένα καλό πακέτο άλλης εταιριας και πηγαινες και τους έλεγες...η τάδε εταιρία μου δίνει αυτό το πακέτο σε αυτα τα λεφτά, στο έκαναν αμέσως κι εκείνοι και τέλος.

Θες κι άλλους λογους; η εταιρία που το έδινε αρχικά δεν έχει καλό σήμα στην περιοχή σου, η δεν έχει καλό σήμα γενικά, η δεν έχει καλή ταχύτητα ίντερνετ, η δεν έχει καλή εξυπηρέτηση, η εσύ απλά εισαι κολλημένος και γουστάρεις άλλη εταιρία (αυτή που κάνει το match) κι όχι αυτή που δίνει αρχικά το πακέτο. Λόγους να θες να βρεις και βρίσκεις :)

Δημοσ.

25.5 λίρες τον μήνα

Φοβερό πρόγραμμα αν κι έχω ήδη iphone! Δεν μπορώ να μπω στο site της εταιρίας να δω λεπτομέρειες γιατί θέλει αγγλική ip αλλά θα δω αργότερα μέσω vpn.

Πιο πολύ με ενδιαφέρει η ταχύτητα του internet γιατί θα το χρησιμοποιώ πολύ και σε αυτό τον τομέα άκουσα ότι η t-mobile θεωρείται κορυφαία.

Δεν χάνω τίποτα να κάνω τότε μια βόλτα και από τα καταστήματα μήπως με αυτό τον τρόπο μου κάτσει κάτι καλύτερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...