Προς το περιεχόμενο

HDMI σε DVI?

RxR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...

Θελω να συνδεσω το λαπτοπ μου το οποιο εχει θυρα HDMI στην τηλεοραση μου η οποια εχει θυρα DVI...

Η ερωτηση μου ειναι η εξης : αν τα συνδεσω με το συγκεκριμενο καλωδιο ( http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Home-Cinema-Systems/Home-Cinema-Cables/Konig-Cable-HDM-to-DVI-D-M-M-1-5M-CABLE-551-1-5.htm ) θα εχω και ηχο και εικονα απο το ιδιο καλωδιο?

Ευχαριστω για τον χρονο σας ;)

Δημοσ.

Ποια είναι αυτή η τηλεόραση που δεν έχει hdmi αλλα έχει DVI?? :confused:

Η τηλεοραση μου ειναι LG flat 32 ιντσων τωρα ακριβως μοντελο δεν θυμαμαι :/

Δημοσ.

Πολύ περίεργο μου γένεται να μην έχει hdmi... αν μπορεις για ψαξε να βρεις το μοντέλο και πες μας!!

Δημοσ.

Πολύ περίεργο μου γένεται να μην έχει hdmi... αν μπορεις για ψαξε να βρεις το μοντέλο και πες μας!!

Θα πρεπει οπωσδηποτε να πω το μοντελο? Επειδη η μονη ερωτηση που κανω ειναι αν το συγκεκριμενο καλωδιο δινει εικονα και ηχο μαζι...;)

Δημοσ.

Οχι τα dvi καλώδια, απο όσο γνωρίζω δεν μπορόυν να μεταφερουν ήχο... Οποτε ή θα την συνδέσης με minijack στη κάρτα ηχου + το dvi ή θα μας πείς μοντέλο τηλεόρασης να δουμε μπας και δεν έχεις παρατηρήσει καλά και τελικά έχει hdmi θύρα!!

Δημοσ.

Οχι τα dvi καλώδια, απο όσο γνωρίζω δεν μπορόυν να μεταφερουν ήχο... Οποτε ή θα την συνδέσης με minijack στη κάρτα ηχου + το dvi ή θα μας πείς μοντέλο τηλεόρασης να δουμε μπας και δεν έχεις παρατηρήσει καλά και τελικά έχει hdmi θύρα!!

Βρηκα το μοντελο : http://www.recommendedbuys.co.uk/electronics/lcd-televisions/lg-rz-32lz55.htm

Δημοσ.

Γειας σας και παλι εχω προβλημα με την συνδεση του καλωδιου ηχου....:/

Το βυσμα το εβαλα στο λαπτοπ και τις δυο τις μπανανες τις συνδεσα πισω απο την τηλεοραση αλλα δεν ακουγεται ηχος απο την τηλεοραση...:/ μηπως πρεπει να κανω κατι παραπανω για να ακουστει ηχος?

Ευχαριστω

EDIT : ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...