stamatinho Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Kαλησπερα μου δωσανε μια 6850 toxic σε μιση τιμη απο γνωστο και φυσικα την αγορασα αμεσως στο pc μου ομως το τροφοδοτικο εχει 1xpci-e 6+2 στα 550w και απ οτι ξερω πρεπει να συνδεθει με ρευμα η συγκεκριμενη.Ο επεξεργαστης μου ειναι intel i5 2400,η ερωτηση μου ειναι αν θα μπορω να της δοσω ρευμα απο το σσυγκεκριμενο τροφοδοτικο και αν μπορει να τροφοδοτηθει καλα η καρτα με 550w και πως θα καταλαβω αν χρειαζομαι αλλο τροφοδοτικο υπαρχει κατι σαν τεστ να κανω υπαρχει περιπτωση να καει τιποτα και να τρεχω?
guido Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 έχω την sapphire 6850 όχι την toxic, αλλά παίρνει και αυτή δύο 6πινα . Και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το 550άρι μου. απλά δεν κατάλαβα αν ρωτάς απλά αν την σηκώνει ή αν δεν έχει δύο 6πινα το τροφοδοτικό σου. τι μάρκα είναι το τροφοδοτικό;
stamatinho Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 έχω την sapphire 6850 όχι την toxic, αλλά παίρνει και αυτή δύο 6πινα . Και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το 550άρι μου. απλά δεν κατάλαβα αν ρωτάς απλά αν την σηκώνει ή αν δεν έχει δύο 6πινα το τροφοδοτικό σου. τι μάρκα είναι το τροφοδοτικό; cooler master ειναι απλα δε μπορω να καταλαβω σιγουρα εχει 6πινο εδω στο κουτι που βλεπω αλλα νομιζω εχει ενα αν κρινω απο το 1 pci -e 6+2 pin.Δε ξερω κιολας.Απο το tower δε μπορω να διακρινω καλα που το ανοιξα οποτε πρεπει να φερω καποιον να ξερει.
guido Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 δεν χρειάζεται να το δει κάποιος που να ξέρει. απλά κοίτα όλα τα καλώδια του τροφοδοτικού και ψάξε να βρεις δύο τέτοια θυμάσε ποιο μοντέλο είναι το τροφοδοτικό; εγώ το έχω 4 χρόνια και έχει δύο 6πινα, δεν νομίζω να μην έχει το δικό σου.
filip123go Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 cooler master ειναι απλα δε μπορω να καταλαβω σιγουρα εχει 6πινο εδω στο κουτι που βλεπω αλλα νομιζω εχει ενα αν κρινω απο το 1 pci -e 6+2 pin.Δε ξερω κιολας.Απο το tower δε μπορω να διακρινω καλα που το ανοιξα οποτε πρεπει να φερω καποιον να ξερει. Βγάλε μερικές φωτο το κουτι και τα καλώδια και ανεβασε τες εδώ μήπως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε εμείς..!
stamatinho Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 δεν χρειάζεται να το δει κάποιος που να ξέρει. απλά κοίτα όλα τα καλώδια του τροφοδοτικού και ψάξε να βρεις δύο τέτοια θυμάσε ποιο μοντέλο είναι το τροφοδοτικό; εγώ το έχω 4 χρόνια και έχει δύο 6πινα, δεν νομίζω να μην έχει το δικό σου. Ναι εχει 2 ιδια με τι φωτο.Αρα ειμαι οκ?
guido Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 ναι, απλά συνδέεις και τα δύο. από κει και πέρα δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα , να μην το σηκώνει κτλ.
stamatinho Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστω ρε παιδια.Ξεκιναω την ''ενχειρηση''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.