Προς το περιεχόμενο

Ρευμα για την sapphire 6850 toxic

stamatinho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα μου δωσανε μια 6850 toxic σε μιση τιμη απο γνωστο και φυσικα την αγορασα αμεσως στο pc μου ομως το τροφοδοτικο εχει 1xpci-e 6+2 στα 550w και απ οτι ξερω πρεπει να συνδεθει με ρευμα η συγκεκριμενη.Ο επεξεργαστης μου ειναι intel i5 2400,η ερωτηση μου ειναι αν θα μπορω να της δοσω ρευμα απο το σσυγκεκριμενο τροφοδοτικο και αν μπορει να τροφοδοτηθει καλα η καρτα με 550w και πως θα καταλαβω αν χρειαζομαι αλλο τροφοδοτικο υπαρχει κατι σαν τεστ να κανω υπαρχει περιπτωση να καει τιποτα και να τρεχω?

Δημοσ.

έχω την sapphire 6850 όχι την toxic, αλλά παίρνει και αυτή δύο 6πινα . Και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το 550άρι μου.

απλά δεν κατάλαβα αν ρωτάς απλά αν την σηκώνει ή αν δεν έχει δύο 6πινα το τροφοδοτικό σου.

τι μάρκα είναι το τροφοδοτικό;

Δημοσ.

έχω την sapphire 6850 όχι την toxic, αλλά παίρνει και αυτή δύο 6πινα . Και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το 550άρι μου.

απλά δεν κατάλαβα αν ρωτάς απλά αν την σηκώνει ή αν δεν έχει δύο 6πινα το τροφοδοτικό σου.

τι μάρκα είναι το τροφοδοτικό;

cooler master ειναι απλα δε μπορω να καταλαβω σιγουρα εχει 6πινο εδω στο κουτι που βλεπω αλλα νομιζω εχει ενα αν κρινω απο το 1 pci -e 6+2 pin.Δε ξερω κιολας.Απο το tower δε μπορω να διακρινω καλα που το ανοιξα οποτε πρεπει να φερω καποιον να ξερει.

Δημοσ.

δεν χρειάζεται να το δει κάποιος που να ξέρει.

απλά κοίτα όλα τα καλώδια του τροφοδοτικού και ψάξε να βρεις δύο τέτοια

six-pin.JPG

θυμάσε ποιο μοντέλο είναι το τροφοδοτικό;

εγώ το έχω 4 χρόνια και έχει δύο 6πινα, δεν νομίζω να μην έχει το δικό σου.

Δημοσ.

cooler master ειναι απλα δε μπορω να καταλαβω σιγουρα εχει 6πινο εδω στο κουτι που βλεπω αλλα νομιζω εχει ενα αν κρινω απο το 1 pci -e 6+2 pin.Δε ξερω κιολας.Απο το tower δε μπορω να διακρινω καλα που το ανοιξα οποτε πρεπει να φερω καποιον να ξερει.

Βγάλε μερικές φωτο το κουτι και τα καλώδια και ανεβασε τες εδώ μήπως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε εμείς..!

Δημοσ.

δεν χρειάζεται να το δει κάποιος που να ξέρει.

απλά κοίτα όλα τα καλώδια του τροφοδοτικού και ψάξε να βρεις δύο τέτοια

six-pin.JPG

θυμάσε ποιο μοντέλο είναι το τροφοδοτικό;

εγώ το έχω 4 χρόνια και έχει δύο 6πινα, δεν νομίζω να μην έχει το δικό σου.

Ναι εχει 2 ιδια με τι φωτο.Αρα ειμαι οκ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...