thearas45 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Χαίρετε...έχω κάνει μια παραγγελία από αυτό το site http://www.cleverpurchases.com/ και μετά από πολύ καιρό αναμονής.. μου έστειλαν ένα γράμμα με το ταχυδρομείο (από το τελωνείο του μονακό) που λέει οτι τα παπούτσια είναι παράνομα απο την κίνα και ότι αν δεν επικοινωνήσω με αυτούς εντός 5 ημερών θα μου επιβάλουν πρόστιμο 2 φορές την τιμή των παπουτσιών + τα παπούτσια... την ίδια ώρα που έλαβα ένα e-mail από το paypal που λέει ότι μου έστειλαν τα χρήματα πίσω (συγκεκριμένα γράφει κάτι για refound μέσα στην κάρτα όμως δεν έχει μπει τίποτα) κάποια συμβουλή;
pournaras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Οσον αφορα το paypal, τα χρηματα δεν μπαινουν αυτοματα μεσα στην καρτα, αλλα μενουν μεσα στο λογαριασμο σου στο paypal (εκει που μεχρι τωρα εγραφε παντα "balance 0,00" τωρα λογικα θα γραφει το ποσο που επιστραφηκε), δε θυμαμαι ακριβως τη διαδικασια, αλλα με καποια εντολη τα στελνεις πισω στην καρτα. Για το γενικοτερο, μπερδευτηκα. Τι σχεση εχει το μονακο;
Alxnks Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι, σε μένα οπότε έχει χρειαστεί επιστροφή χρημάτων, πάνε απευθείας στην καρτα, αυτόματα μέσω paypal..εγώ δεν εχω κάνει πότε κάτι. Απλά παίρνει μερικές μέρες να φανούν στην κάρτα (στο paypal λέει όντως αμέσως ότι έχει γίνει refund) γιατί γίνονται με εμβάσματα αυτές οι διαδικασίες και το clearance των εμβασματων χρειάζεται κάποιο χρόνο. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε OP τι σχέση έχει το τελωνείο του Μονακό; Στο Μονακό τα παρήγγειλες; Αν όχι, τι πάει να πει "είναι παράνομο"; Πού, στο Μονακό ή στην Ελλάδα; Επικοινώνησε μαζί τους, έτσι for the lulz, να δούμε τι θα σου πούνε. Απάτη μυρίζομαι.
yanc Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Στανταρ και μαλλον τον γλυτωσε το paypal... Aν σου μπηκαν τα λεφτα στο paypal, κανε τη με ελαφρα και παραγγειλε απο καπου πιο αξιοπιστα (eastbay πχ). Εδιτ: κι ελεγα τι μου θυμιζει...
Ntinaras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 scam κατα 90% δες αν εχεις λεφτα στο paypal Και αν οχι κανε dispute
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.