Προς το περιεχόμενο

Αποριες για χρηση λαπτοπ

eko13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κανα μηνα τωρα το Lenovo G560A, i3 370m, 64μπιτ, 4gb ραμ, 310m 512 γραφικα.

Ειναι το πρωτο μου λαπτοπ και μου εχουν προκυψει καποιες αποριες

* Φορματ

Ηθελα να κανω ντουαλ μπουτ με ΧΡ αλλα σταματαγε στην εγκατασταση, απο οτι διαβασα πρεπει να βαλω πρωτα ΧΡ και μετα 7. Αν θελω να κανω φορματ γινεται? Η' μονο με τα ρικοβερι σιντι κατα την εγκατασταση? Ως γνωστον δεν υπαρχει dvd 7 μπορω να βρω καπου και απλα να βαλω τον αριθμο σιριαλ που εχω?

* Ρικοβερι παρτισιον

Υπηρχε το παρτισιον σε ενα κρυφο δισκο και εκανα τα ρικοβερι ντισκς (4 dvd) Ομως ή αφου εγιναν τα ρικοβερι ή απο κατι αλλο ο κρυφος δισκος εχει μεν παλι 8 γκιγκα μεσα, αλλα οχι τα αρχεια που ειχε πριν τα ρικοβερι. Πριν ειχε μονο δυο φακελους και τωρα εχει πολλους, αλλα οχι ασχετους λενοβο κτλ. Απο το προγραμα ομως δεν ειναι προσβασιμος πλεον ωστε να γινουν νεα ρικοβερι ή δεν βρισκει το καταλληλο αρχειο στο δισκο δεν θυμαμαι καλα. Υπαρχει περιπτωση μετα το ρικαβερι να χανει την λειτουργικοτητα του?

Εκανα και ενα dvd επαναφορα windows, που χρησιμευει αυτο?

* Κατεβαστηρι

Το σταθερο μου δεν εκλεινε ποτε, λογω τορρεντς, μουσικης κτλ μπορω να κανω το ιδιο και στο λαπτοπ Ή δεν κανει να ειναι συνεχεια ανοικτο. Θερμοκρασιες δεν ανεβαζει (ηταν και ενας απο τους λογους που το επελεξα) απλα ζεστο ποτε καυτο ενω και ο ανεμιστηρας του βγαζει πραμα... Οταν το εχω να κατεβαζει ειναι ουσιαστικα idle, αλλα εχω απενεργοποιησει την αδρανεια, απλα κλεινει η οθονη. Σκοπευω να παρω και βαση με ανεμιστηρακια, απλα δεν εχω ευκαιρισει ακομα, ειναι μαστ ε? Η΄δεν χρειαζεται εφοσον δεν ανεβαζει θερμοκρασιες?

Ποια ειναι καλα προγραματα να ελεγχω θερμοκρασιες, ειχε δοθει ενα αλλα ηταν για 32μπιτ εμενα ειναι 64.

Δημοσ.

Εχω το ιδιο λαπτοπ αλλα και τις ιδιες αποριες σχετικα με το recovery και το τι θα κανω αν θελω να κανω format, οπωτε μονο στο θεμα της θερμοκρασιας μπορω να σε βοηθησω.

Καταρχας το λαπτοπ ιδικα στο θεμα του επεξεργαστη δεν ανεβαζει μεγαλες θερμοκρασιες ευκολα. Σε gaming αντε να εχω φτασει 65. Σε idle χρηση ειναι γυρω στους 45. Εγω για να δω θερμοκρασιες χρησιμοποιω το core temp για τον επεξεργαστη ενω για την καρτα γραφικων με εχει βοηθησει πολυ το Nvidia Gpu temp που ειναι gadget για την sidebar. Εναλλακτικα χρησιμοποιησε το Gpu-z που εκτος απο την θερμοκρασια της καρτας σου θα σου δωσει και πολλες αλλες πληροφοριες για αυτην. Γενικα δεν ειναι καλο να αφηνεις ενα λαπτοπ ανοιχτο συνεχεια οπωτε καλο θα ειναι να το κλεινεις καποιες ωρες την ημερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...