Προς το περιεχόμενο

Καινούργιο pc

PuNiShErR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν αγαπητοί χρήστες θέλω να μου προτίνεται ένα υπολογιστή σε parts όχι έτοιμο μέχρι 850 ευρώ ( οθόνες ποντίκια πληκτρολόγια έχω όποτε το μόνο που θέλω είναι ο πύργος ). Το pc προβλέπεται για βαρύ gaming kai overclocking! Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Για την cache δες εδω περά που είναι και αναλυτικά για να καταλάβεις καλυτέρα .Γενικά είναι σαν μια μνήμη ram μέσα στον επεξεργαστή ,ποιο χρήσιμη είναι για τα επεξεργαστικά προγράμματα και όχι τόσο για παιχνίδια .

Για την κάρτα γραφικών οχι είναι αρκετά κατώτερη από την 6950 που σου έβαλα

Δημοσ.

Για την cache δες εδω περά που είναι και αναλυτικά για να καταλάβεις καλυτέρα .Γενικά είναι σαν μια μνήμη ram μέσα στον επεξεργαστή ,ποιο χρήσιμη είναι για τα επεξεργαστικά προγράμματα και όχι τόσο για παιχνίδια .

Για την κάρτα γραφικών οχι είναι αρκετά κατώτερη από την 6950 που σου έβαλα

Ακριβως! Οπως δειχνει και αυτο review πολυυυυυυ μακρια.... :-D :-D :-D

Δημοσ.

Θα προτιμούσα να ρίχναμε καμιά 70 ~ 80 ευρώ την κάρτα γραφικών και να βάζαμε ένα καλύτερο επεξεργαστή.Θέλω να δώσουμε μεγαλύτερη βάση στον επεξεργαστή. Γιατί όχι intel πεξεργαστή?. Έχω ακούσει επίσης ότι οι amd δέν είναι καλοί για overclock ανεβάζουν θερμοκρασία αρκετά. Ισχύει?

Δημοσ.

Για την χρήση που το θέλεις το pc δεν αξίζει να ρίξεις την κάρτα γραφικών και να τα δώσεις στον επεξεργαστή που δεν θα δεις και καμιά διάφορα .

Γιατί είναι ακριβοί εάν έδινες κανένα 1000Ε + τότε να πας και σε intel .Όχι δεν ισχύει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...